Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.17. 19:28)
Nos, best thing ever.

Komolyan mondom. Volt szerencsém??? smárolni egy rosszfiúval. Nyilván nem ölt embert és nem erőszakolt meg embereket, de helyes pasas volt, okos, elbűvölő, pimasz, visszaszólós és mindent megtett, amit megtiltottak neki iskolában is. A tipikus 'már csak azért is megteszem' hozzáállású férfiú volt, akit az sem zavart, hogy azt mondták neki, 'behívatjuk a szülőket ha nem jössz be erre meg arra az órára'. Gyakran erősnek érezte magát nála nagyobb emberekkel szemben, amit meg is sínylett de mindig térdre állt és azt mondta, velem nem szórakozol ...
A körülményekről inkább nem nyilatkoznék, legyen annyi elég, hogy becsöngettek de mi nem mentünk be órára (mindig bejártam, de ez alkalommal késtünk), egész szünetben flörtöltünk és betévedtünk egy ajtón, amire az volt kiírva, hogy 'Tilos a bemenet'. Hát bementünk.

Ott megtörtént a csók. Világosan emlékszem, hogy a szféra nagyon tetszett (tiltott gyümölcs, tilosban járni stb

) de a flörtölésnél nem akartam többet. Nem így történt. Váratlanul ért és végül is nem haltam bele