Starity

David Tennant 3

100 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 07. 15:19 #181
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.07. 11:53)
Napot mindenkinek!
Jerry O'Connell nem tudja, hogy ki az a David Tennant. Oh man. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif Együtt dolgoztak a Rex piloton több mint 2 hónapig és 'véletlenül' összekeverte valakivel, mikor a Defenders sorozatáról (Nálunk Jog/ászok) kérdezték, és azt mondta, hogy David Tennant nagyszerű ember és blah blah (szokásos sablonos jaj de jó volt vele dolgozni duma)fear.gif Bár azóta az ügynökség azt mondja, hogy a cikk írója nézett el valamit. Akár az újságíró volt akár Jack, ez totális facepalm gyerekek http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif Ha cikket írok, rendesen utána járok annak, amiről írok, ha meg valakivel 2 hónapon keresztül össze vagyok zárva, napi 13 óra hosszáig, csak tudom már legalább a nevét http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif vagy azt, hogy melyik projekten dolgoztunk már együtt. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
Ha a hülyeség fájna ..  fear.gif

Ezt nem értem, kivel keverte össze és miért jött egyáltalán szóba??
2011. május 07. 15:25 #182
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.07. 15:19)
Ezt nem értem, kivel keverte össze és miért jött egyáltalán szóba??

Valószínűleg arról a csókáról kérdezték, aki a Defenders sorozat másik főszereplője (nem olvastam az egész interjút) de vagy Jerry nem emlékezett Davidre, vagy az újságíró írta el a nevet és nem x y nevét írta oda, hanem Davidét. Valami interjú volt Jerryvel, szerintem semmi különös okból, csak úgy pardon.gif
2011. május 07. 15:43 #183
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.07. 15:25)
Valószínűleg arról a csókáról kérdezték, aki a Defenders sorozat másik főszereplője

Jim Belushi a másik
2011. május 08. 10:03 #184
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Nem tudja valaki honnan lehet megszerezni jó minőségben a Traffic Warden-t. Mert amit a Youtube-ról letöltöttem az nagyon szemcsés... mad.gif
2011. május 08. 11:59 #185
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.08. 10:03)
Nem tudja valaki honnan lehet megszerezni jó minőségben a Traffic Warden-t. Mert amit a Youtube-ról letöltöttem az nagyon szemcsés... mad.gif

Én is a youtube-on láttam, ott több helyen is fent van, nézd meg a többi verziót is, nem mindegyik szemcsés. Keress rá Tiddybeth csatornájára neki sok minden fel van töltve wink.gif
2011. május 08. 20:51 #186
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.08. 11:59)
Én is a youtube-on láttam, ott több helyen is fent van, nézd meg a többi verziót is, nem mindegyik szemcsés. Keress rá Tiddybeth csatornájára neki sok minden fel van töltve  wink.gif

Köszi megnézem.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 08. 21:00 #187
- törölt felhasználó -    
Hoho gyerekek, mit találtam rohog.gif Micsoda interjúk a múltból, micsoda kérdések és válaszok _nevet.gif Némelyik nagyon elgondolkodtató egyben ohmy.gif
2011. május 09. 07:55 #188
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt mindenkinek biggrin.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/nsb/tumblr_lkua5sNhbb1qgjzkno1_500.gif

biggrin.gif biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, Grace Benning, Sally Sparrow
2011. május 09. 08:05 #189
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.08. 21:00)
Hoho gyerekek, mit találtam  rohog.gif Micsoda interjúk a múltból, micsoda kérdések és válaszok  _nevet.gif Némelyik nagyon elgondolkodtató egyben  ohmy.gif

Mesélni is fogsz?? Ugye?..
2011. május 09. 08:11 #190
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.09. 08:05)
Mesélni is fogsz?? Ugye?..

Attól függ mit akartok hallani laugh.gif Tegnap kigyűjtöttem az érdekesebb dolgokat amiket még én sem tudtam. Sok van, mond milyen érdekel, vicces elgondolkodató vagy mindegy? Nekem személy szerint ez az egyik kedvencem:

You die and go to heaven " who would you most like to meet in the bar?

I'm always nervous of meeting anyone famous " it slightly takes the shine off them. Maybe if we're dead it would be different. Cleopatra " she'd be quite interesting. But would I have to speak Egyptian, or would that be covered in the after-life welcome pack? Do you get a Babel fish? Otherwise, Cleopatra and I might not have much to say to each other.

rofl.gif

És ez:

Shakespeare szerepekről:

He confesses that being with the RSC can be scary. "Not only because you are in the home of 'world class classical theatre' (as all the brochures tell you), but these big Shakespearean roles come with a lot of historical baggage attached. People tell you how romantic Ian McKellen was as Romeo, or how masculine Sean Bean was, or how marvellous Laurence Olivier was. You feel the weight of all those ghosts, those performances that have taken on a mystical resonance. And because it's Shakespeare, you feel it's hard to make it believable, because it is so beautiful.

Ettől csak még emberibb a szememben wub.gif wub.gif Fél, mint ahogyan én féltem a suliban .. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 09. 08:15 #191
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.09. 08:11)

Shakespeare szerepkről:

He confesses that being with the RSC can be scary. "Not only because you are in the home of 'world class classical theatre' (as all the brochures tell you), but these big Shakespearean roles come with a lot of historical baggage attached. People tell you how romantic Ian McKellen was as Romeo, or how masculine Sean Bean was, or how marvellous Laurence Olivier was. You feel the weight of all those ghosts, those performances that have taken on a mystical resonance. And because it's Shakespeare, you feel it's hard to make it believable, because it is so beautiful. 
Ettől csak még emberibb a szememben  wub.gif  wub.gif Fél, mint ahogyan én féltem a suliban .. unsure.gif

Ok, imádom Davidet! wub.gif blush.gif thumbsup.gif
2011. május 09. 08:19 #192
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.09. 08:15)
Ok, imádom Davidet!  wub.gif  blush.gif  thumbsup.gif

Don't we all? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Én régebben azt hittem, hogy a színházi embereknek nincs félelme. Úgy tűnik David magától a nyomástól fél állandóan, nem attól, hogy elront valamit. Egyértelműen felnéz általa említett emberekre és azt hiszi, hogy náluk jobb nem lehet, ami egészséges hozzáállás de nem igazán rá erre szükség, hiszen mind sokat tettek le az asztalra és jók abban amit csinálnak smileeee.gif
2011. május 09. 08:23 #193
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.09. 08:19)
Don't we all? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
Én régebben azt hittem, hogy a színházi embereknek nincs félelme. Úgy tűnik David magától a nyomástól fél állandóan, nem attól, hogy elront valamit. Egyértelműen felnéz általa említett emberekre és azt hiszi, hogy náluk jobb nem lehet, ami egészséges hozzáállás de nem igazán rá erre szükség, hiszen mind sokat tettek le az asztalra és jók abban amit csinálnak  smileeee.gif

Az, hogy megemlítette Seant is, számomra olyan érzés volt, mintha hájjal kenegetnének. blush.gif Az, hogy olyan nagy nevekkel vette egy kalap alá Seant, nagyon aranyos volt tőle. Davidtől ezt megtiszteltetés volt olvasni, hiszen ő maga is nagyszerű tehetség. Én azt mondom köztük sincs miért szégyenkeznie, de az nem baj, ha ő ezt nem tudja. Úgy értem mindannyian attól lettek nagyok, hogy tele voltak kételyekkel és mindig próbáltak egyre jobbak, és jobbak lenni. David is ilyen és ettől lesz ő is pokoli jó abban, amit csinál.
2011. május 09. 08:28 #194
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.09. 08:23)
Az, hogy megemlítette Seant is, számomra olyan érzés volt, mintha hájjal kenegetnének.  blush.gif Az, hogy olyan nagy nevekkel vette egy kalap alá Seant, nagyon aranyos volt tőle. Davidtől ezt megtiszteltetés volt olvasni, hiszen ő maga is nagyszerű tehetség. Én azt mondom köztük sincs miért szégyenkeznie, de az nem baj, ha ő ezt nem tudja. Úgy értem mindannyian attól lettek nagyok, hogy tele voltak kételyekkel és mindig próbáltak egyre jobbak, és jobbak lenni. David is ilyen és ettől lesz ő is pokoli jó abban, amit csinál.

Ilyen a mi Davidünk. Akit elismer, azt az egekig magasztalja és ha olyan helyzetbe kerül, magát hasonlítgatja hozzájuk, egyből le is szűri, hogy nem lesz könnyű dolga, ha helyt akar állni ilyen nagy nevek mellett. Nekem is volt hasonló problémám iskolában, a műsorok előtt .. unsure.gif

2000 körül készültek az interjúk, just sayin' ...
2011. május 09. 08:32 #195
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.09. 08:28)
Ilyen a mi Davidünk. Akit elismer, azt az egekig magasztalja és ha olyan helyzetbe kerül, magát hasonlítgatja hozzájuk, egyből le is szűri, hogy nem lesz könnyű dolga, ha helyt akar állni ilyen nagy nevek mellett. Nekem is volt hasonló problémám iskolában, a műsorok előtt ..  unsure.gif
2000 körül készültek az interjúk, just sayin' ...

2000 körül? Sean akkor még nem is játszotta Machbetet a színházban. Az a 2002-2003-as szezonban volt. rohog.gif David megelőlegezte neki a férfiasságot. rohog.gif
Davidben az a jó, hogy ő ezt komolyan is gondolja. A legtöbb színész mond ilyeneket, de igazából azért, hogy másoktól az ellenkezőjét hallják. David viszont egyszerűen csak őszinte és így gondolja, és ha valaki ellent mond neki, még zavarba is jön.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 09. 08:39 #196
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.09. 08:32)
2000 körül? Sean akkor még nem is játszotta Machbetet a színházban. Az a 2002-2003-as szezonban volt.  rohog.gif David megelőlegezte neki a férfiasságot.  rohog.gif 
Davidben az a jó, hogy ő ezt komolyan is gondolja. A legtöbb színész mond ilyeneket, de igazából azért, hogy másoktól az ellenkezőjét hallják. David viszont egyszerűen csak őszinte és így gondolja, és ha valaki ellent mond neki, még zavarba is jön.

Visszakerestem, 2004, na, nem emlékeztem, csak annyi rémlett, hogy 2000 körül laugh.gif

Ha már ott tartunk hogy ki mit mond és mit hall:

(Kiemelem a fontosabb részeket, akik nem akarják elolvasni az egész szöveget)

So finally - and it's a horrible question! Any last thing to say to all the DWM readers before you start on the series?

That's a very difficult one. I don't want to make any pronouncements because I don''t think it's for me to do. It's weird all that, because inevitably...
Well, when I was announced, I admit, I did go on Outpost Gallifrey to have a quick look, because, I just couldn't help myself, and everyone was encouraging me to go on and see wht the fans were saying about me. So when I went on there and the first comment I read was very nice, and the next comment was terribly flattering, and then the next one said something like 'I can't bear the sight of him!'  and the one after that said 'Who?' The one after that said 'I'd rather have David Morrisey' the one after that said 'That's it! The dream is finished! Somebody who looks like a weasle could never play the Doctor! It's over!' And then I thought to myself that maybe it's best not to read this sort of thing too much. (laughs) And actually it's not for me. These forums aren't there for the guy playing the part, so I wouldn't pretend to have any pronouncements to make to the fans really. I just hope people like it. I hope they stick with it and give it a chance. I know everyone loved Chris, and so did I, but hopefully I won't dissapoint people!

unsure.gif sad.gif rolleyes.gif
2011. május 09. 08:45 #197
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.09. 08:39)
Visszakerestem, 2004, na, nem emlékeztem, csak annyi rémlett, hogy 2000 körül  laugh.gif 
Ha már ott tartunk hogy ki mit mond és mit hall:
(Kiemelem a fontosabb részeket, akik nem akarják elolvasni az egész szöveget)
So finally - and it's a horrible question! Any last thing to say to all the DWM readers before you start on the series?
That's a very difficult one. I don't want to make any pronouncements because I don''t think it's for me to do. It's weird all that, because inevitably...
Well, when I was announced, I admit, I did go on Outpost Gallifrey to have a quick look, because, I just couldn't help myself, and everyone was encouraging me to go on and see wht the fans were saying about me. So when I went on there and the first comment I read was very nice, and the next comment was terribly flattering, and then the next one said something like 'I can't bear the sight of him!'  and the one after that said 'Who?' The one after that said 'I'd rather have David Morrisey' the one after that said 'That's it! The dream is finished! Somebody who looks like a weasle could never play the Doctor! It's over!' And then I thought to myself that maybe it's best not to read this sort of thing too much. (laughs) And actually it's not for me. These forums aren't there for the guy playing the part, so I wouldn't pretend to have any pronouncements to make to the fans really. I just hope people like it. I hope they stick with it and give it a chance. I know everyone loved Chris, and so did I, but hopefully I won't dissapoint people!
unsure.gif  sad.gif  rolleyes.gif

Szegénykém! sad.gif Biztos rossz lehetett neki. Viszont olyan jól csinálta a dolgát, hogy ő lett minden idők egyik legnépszerűbb Dokija. Ez azért nagy szó. Biztos azok közül is sokan megkedvelték, akik eleinte nem bírták a fejét. Más színésszel és más karakterrel is volt már ez így. rolleyes.gif
2011. május 09. 08:50 #198
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.09. 08:45)
Szegénykém!  sad.gif Biztos rossz lehetett neki. Viszont olyan jól csinálta a dolgát, hogy ő lett minden idők egyik legnépszerűbb Dokija. Ez azért nagy szó. Biztos azok közül is sokan megkedvelték, akik eleinte nem bírták a fejét. Más színésszel és más karakterrel is volt már ez így.  rolleyes.gif

Igazából, ilyen más színésszel is megesik, nekem ez újdonság volt és az furcsa, hogy röhögött rajta. Nem tudom, talán ha én lennék ő, engem kicsit zavarna amit olvasok magamról. Nem tudom miért, úgy gondolom így lenne .. pardon.gif

Sokan megkedvelték, de nem a tehetsége miatt és ez azóta is tart. Nagyon bánom a dolgot sad.gif
2011. május 09. 09:02 #199
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.09. 08:50)
Igazából, ilyen más színésszel is megesik, nekem ez újdonság volt  és az furcsa, hogy röhögött rajta. Nem tudom, talán ha én lennék ő, engem kicsit zavarna amit olvasok magamról. Nem tudom miért, úgy gondolom így lenne .. pardon.gif
Sokan megkedvelték, de nem a tehetsége miatt és ez azóta is tart. Nagyon bánom a dolgot sad.gif

Ez meg a másik fura dolog. A világon a nők egyik fele úgy gondolja, hogy úgy néz ki, mint egy menyét, a másik fele szerint meg ő a legszexisebb pasi a világon. blink.gif Ellentmondás ellentmondás hátán. Én hála az égnek egyik táborhoz sem tartozom, szerintem egy átlagosan helyes, szimpatikus pasi, nem a legdögösebb, de korántsem látom menyétnek. pardon.gif Mostanában úgy néz ki, én is csőbe húzható vagyok - már ami a szép, szomorú barna szemeket illeti -, de David mégis inkább a tehetségével tudott megfogni engem. Tudom, hogy bánt téged, hogy sokan csak odáig jutnak el, hogy hú, de letépnék róla a gatyát. Ez sajna ezzel jár, de tudni kell, hogy azért olyanok is jócskán vannak, akik tisztelik a munkásságát, csak legfeljebb ők már nem az a korosztály, akik online hirdetik az igét.
2011. május 09. 09:16 #200
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Jó reggelt. biggrin.gif

Idézet (kateblock @ 2011.05.09. 08:19)

Én régebben azt hittem, hogy a színházi embereknek nincs félelme.

Hogyhogy, miért?
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
100 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok