Starity

Ashley Greene, Emma Stone & Freida Pinto - Glamour & Louis Vuitton Dinner Party (2011)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 26. 21:02 #1
miss_areo
miss_areo
catnip™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1351
Csatolások: 9795
Azonosító: 123720
nagyon csinosak voltak mindannyian smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: WinterGirl, zsofeeh, Tina91, jjj
2011. április 27. 11:53 #2
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (miss_areo @ 2011.04.26. 21:02)
nagyon csinosak voltak mindannyian smileeee.gif

Hát az biztos. Emmát alig ismertem fel, ezzel az új frizurájával, de nagyon jó áll neki, szerintem nagyon szép. Freidát nem nagyon ismerem, de ő is csinos. Viszont Ashley... hármuk közül ő tetszik legjobban, olyan bájos wub.gif

Bár Miss Greene színésznői kvalitásairól nem sokat tudok egyenlőre nyilatkozni, azonban szépsége teljesen megbabonáz biggrin.gif Tőle már csak 3 színésznő tetszik jobban smileeee.gif

Mindegy is, lényeg a lényeg, ezen a világon, legjobb férfinak lenni, ezt nyugodtan elhiheted nekem laugh.gif wink.gif
2 felhasználónak tetszik: miss_areo, WinterGirl
2011. április 27. 15:43 #3
miss_areo
miss_areo
catnip™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1351
Csatolások: 9795
Azonosító: 123720
Idézet (Boscorelli @ 2011.04.27. 11:53)
Hát az biztos. Emmát alig ismertem fel, ezzel az új frizurájával, de nagyon jó áll neki, szerintem nagyon szép. Freidát nem nagyon ismerem, de ő is csinos. Viszont Ashley... hármuk közül ő tetszik legjobban, olyan bájos wub.gif 
Bár Miss Greene színésznői kvalitásairól nem sokat tudok egyenlőre nyilatkozni, azonban szépsége teljesen megbabonáz biggrin.gif Tőle már csak 3 színésznő tetszik jobban smileeee.gif
Mindegy is, lényeg a lényeg, ezen a világon, legjobb férfinak lenni, ezt nyugodtan elhiheted nekem  laugh.gif  wink.gif

igen Ashley azért magasan a legszebb közülük wub.gif
haha biggrin.gif azért mi lányok sem panaszkodhatunk wink.gif laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: zsofeeh, WinterGirl
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok