Álomháború: a film eredeti befejezése
2013. február 15. 01:28
|
audrey - biaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 196047 offline
|
már eléggé halott ez a fórum szerintem, de nem bírok nem bekommentelni... elég elszomorító, ha egy ilyen filmnek a lényegét nem képesek felfogni egyesek... az elejétől kezdve érthetőek és elkülöníthetőek a "síkok" és az összesnek megvan a nyilvánvaló értelme és a magától értetődő célja...
mellesleg nem tudom miért kell, hogy minden filmnek happy endje legyen... teljesen más mondanivalót képviselhet egy történet happy enddel és nem happy enddel... szerintem ennek a filmnek nincs szüksége a happy endre, csak egy újabb sablonos film lenne..
aki már ezt a filmet sem képes értelmezni, az nem tudom mit kezd egy mr nobody-val, harcosok klubjával vagy akár a felhőatlasszal [és még sorolhatnám]... az ilyen filmeket felesleges megnézni, ha leragadtál a bajos csajok meg az alkonyat szintjén...
mellesleg nem tudom miért kell, hogy minden filmnek happy endje legyen... teljesen más mondanivalót képviselhet egy történet happy enddel és nem happy enddel... szerintem ennek a filmnek nincs szüksége a happy endre, csak egy újabb sablonos film lenne..
aki már ezt a filmet sem képes értelmezni, az nem tudom mit kezd egy mr nobody-val, harcosok klubjával vagy akár a felhőatlasszal [és még sorolhatnám]... az ilyen filmeket felesleges megnézni, ha leragadtál a bajos csajok meg az alkonyat szintjén...
2014. április 11. 20:52
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Én ezt úgy láttam hogy a film magyar volt és angolul benne volt ez a jelenet. Aztán mégegyszer láttam és nem is értettem miért nincs benne. Így pár év után már értem xDDD
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: