Zack Snyder legutóbbi filmjének, az Álomháborúnak nem volt happy endje. Ám a rendező megosztotta velünk az általa először megírt, eredeti befejezést is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Álomháború: a film eredeti befejezése
2011. április 25. 13:52
Az a film egy káosz... Azzal a befejezéssel se lenne több értelme. Nagyot csalódtam benne!
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. április 25. 13:59
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.04.25. 13:56)
Nagyon jó film (Y)
Élvezet volt nézni, nagyon jó az animálás, s a szereplők is. Köszi a cikket sunnym «3
Szívesen.
2011. április 25. 14:01
hát nem láttam még filmet de nagyon kiváncsi vagyok ráá
amugy jóó a cikk
2011. április 25. 14:02
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (CanDee Sweet @ 2011.04.25. 13:52)
Az a film egy káosz... Azzal a befejezéssel se lenne több értelme. Nagyot csalódtam benne!
Egyetértek , számmora is csalódás volt és ez a befejezés sem dob rajta
2011. április 25. 14:10
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Egyébként akik azt írják, hogy káosz volt a film; ez igaz
. Ám én azt szerettem benne, hogy mivel egy csomó fehér folt maradt a film megnézése után, ezért akit kicsit is érdekelt, hogy "akkor most mi is volt?! Mi is volt igaz, és mi nem?", az különböző "megfejtést" találhatott. Rengeteg teóriát olvastam a film történetével kapcsolatban, és mindegyik annyira jó, hogy megéri jobban elgondolkodni a filmen, és megkeresni azt, hogy számodra mit jelentett. Sokan azt írják, hogy nulla sztori, és látványfilm - ami mondjuk igaz is - de azzal nem értek egyet, hogy nincs sztorija. Mindenki számára más jelenthet a film, van akinek azt, hogy az önfeláldozással egy nagyobb, nemes célt is elérhetsz, vagy bármi mást.
Lehet, hogy utóbbi egy kissé közhely, de összességében nekem tetszett a film, és alig várom, hogy láthassam a rendezői változatot ^^.
2011. április 25. 14:12
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (sunnystic @ 2011.04.25. 14:10)
Egyébként akik azt írják, hogy káosz volt a film; ez igaz
. Ám én azt szerettem benne, hogy mivel egy csomó fehér folt maradt a film megnézése után, ezért akit kicsit is érdekelt, hogy "akkor most mi is volt?! Mi is volt igaz, és mi nem?", az különböző "megfejtést" találhatott. Rengeteg teóriát olvastam a film történetével kapcsolatban, és mindegyik annyira jó, hogy megéri jobban elgondolkodni a filmen, és megkeresni azt, hogy számodra mit jelentett. Sokan azt írják, hogy nulla sztori, és látványfilm - ami mondjuk igaz is - de azzal nem értek egyet, hogy nincs sztorija. Mindenki számára más jelenthet a film, van akinek azt, hogy az önfeláldozással egy nagyobb, nemes célt is elérhetsz, vagy bármi mást.
Lehet, hogy utóbbi egy kissé közhely, de összességében nekem tetszett a film, és alig várom, hogy láthassam a rendezői változatot ^^.
Ebben igazad van , de én úgy vélem , hogy egy filmnek nincs olyan értelme , hogy 100 féle dolgot jelentsen. Én úgy gondolom jobb ha megvan a tiszta alapsztori amit mindenki megért
2011. április 25. 14:21
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
nekem nagyon tetszett és még most is a második nagy kedvenc filmem!!
a vége sajnos szomorú, de hát ez van..
♥Emily♥
a vége sajnos szomorú, de hát ez van..
♥Emily♥
2011. április 25. 14:25
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Hát, szerintem ez sem javított volna rajta!
2011. április 25. 14:42
|
|
|
Idézet (House Of Wax @ 2011.04.25. 14:12)
Ebben igazad van , de én úgy vélem , hogy egy filmnek nincs olyan értelme , hogy 100 féle dolgot jelentsen. Én úgy gondolom jobb ha megvan a tiszta alapsztori amit mindenki megért
Igen, az azért lett volna jó, mert úgy minden korosztályt megcélzott volna, de így megmaradt leginkább a pasiknak meg azoknak, akik szeretnek elméleteket gyártani a filmekről.
House Of Wax
2011. április 25. 14:44
Empress
Vannak olyan filmek, amihez intelligencia is szükséges. Ha nem értetted, a te bajod, de ne alacsonyítsd le. Komolyan megrendezett, precízen kivitelezett, számomra különösen élvezetes film volt, pontosan azért, mert tisztában voltam a lényegével. Te meg nézz utána egy kicsit, és akkor jóban leszünk
Vannak olyan filmek, amihez intelligencia is szükséges. Ha nem értetted, a te bajod, de ne alacsonyítsd le. Komolyan megrendezett, precízen kivitelezett, számomra különösen élvezetes film volt, pontosan azért, mert tisztában voltam a lényegével. Te meg nézz utána egy kicsit, és akkor jóban leszünk
sunnystic
2011. április 25. 15:25
jó cikk
kár hogy végül nem így lett "hivatalosan" is befejezve... nagyon tetszett a film,mellesleg.
2011. április 25. 15:44
|
|
Csokeee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 621 Csatolások: 41 Azonosító: 129782 offline
|
óóó
pedig ez sokkal jobb lett volna
én amikor végignéztem teljesen sokkban voltam :S főleg a vége miatt ,hogy ilyeneket képesek megtenni csak hogy hallgasson az illető/Babydoll. Oké tudom hogy ez csak film de sajnos ez tuti hogy a valóságban is előfordult már :S főleg a háborús időkben amikor nem számított ,hogy hogy teszel el lábalól valakit :S
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.