Starity

Neve Campbell beszólt Hollywoodnak

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 25. 01:19 #21
Kelly
Kelly
musical&series™

Státusz"Ha hiszünk valamiben, bármi lehetséges."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2094
Csatolások: 151
Azonosító: 130294
én teljesen egyetértek vele. bár szerencsére vagyunk páran, akik nem estünk bele a "kivárom a filmet" csapdába, és elolvassuk a könyveket tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Domcicc
2011. április 25. 01:22 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (DaveChris @ 2011.04.25. 01:16)
Ne érts félre én is örülök hogy fejlődő filmes technikának meg a látványnak, de szeretem ha filmnek van története is ami manapság kissé háttérbe szorult. Ami Spawn filmet illeti tényleg siralmas lett meg se közelíti a képregényt.

nem értettelek félre! wink.gif
tökéletesen egyetértünk! biggrin.gif meghajolo.gif

most lehet rossz példát fogok mondani mert megosztja az embereket az Eredet de az Eredetnél volt egy nagyon jó történet egy nagyon jó színészgárda és még az effektek is az ízlés határain belül voltak és így Nolan összehozott egy nagyon szórakoztató filmet amire szívesen ülök be a moziba. szóval valahogy így kéne működnie és megférnie a technikának és a filmnek egymás mellett.
1 felhasználónak tetszik: DaveChris
2011. április 25. 01:26 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.04.25. 01:18)
Na ezzel is totálisan egyetértek. Valahol már volt pár hónappal ezelőtt szó erről, hogy borzalmas ez a 3D dolog, de most ezért rajonganak az emberek. Sajnos ez már inkább elszomorító, az emberek többségét nem a tartalom érdekli, ezért van ekkora kereslet a tucat-vígjátékokra (félreértés ne essék, én is szoktam vígjátékokat nézni, hogy kikapcsoljam az agyam kicsit, és akad olyan, aminek még mondanivalója is van), meg ez a rengeteg látványorgia, holott még azt is sokszor elrontják. Az a tökéletes, ahol a látvány is a helyén van, és még története, tartalma is van, nem csak egy sablont húznak rá és elmondanak két sort, hogy "na, ez a tanulság, élj vele, haver." unsure.gif

jajj de jó hogy vannak az oldalon olyanok akiknek van kialakult véleménye és remek gondolatai. meghajolo.gif thumbsup.gif és nem feltétlenül megy a "tömegek"után! meghajolo.gif

háá de jó hogy megírtam ezt a cikket pedig nem akartam! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Domcicc, janet7
2011. április 25. 01:27 #24
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Hozzászólás: 246
Csatolások: 202
Azonosító: 136208
Idézet
Na ezzel is totálisan egyetértek. Valahol már volt pár hónappal ezelőtt szó erről, hogy borzalmas ez a 3D dolog, de most ezért rajonganak az emberek. Sajnos ez már inkább elszomorító, az emberek többségét nem a tartalom érdekli, ezért van ekkora kereslet a tucat-vígjátékokra (félreértés ne essék, én is szoktam vígjátékokat nézni, hogy kikapcsoljam az agyam kicsit, és akad olyan, aminek még mondanivalója is van), meg ez a rengeteg látványorgia, holott még azt is sokszor elrontják. Az a tökéletes, ahol a látvány is a helyén van, és még története, tartalma is van, nem csak egy sablont húznak rá és elmondanak két sort, hogy "na, ez a tanulság, élj vele, haver."

Pontosan! smileeee.gif Van úgy hogy az ember lazítani akar és megnéz egy bugyutább filmet de nincs is ezzel semmi baj nem kell minden filmnek megváltani a világot biggrin.gif de az nem árt ha valami története van és nem csupa közhelyből áll.
Egyébként tényleg szerintem is az Amerikai pszicho a legjobb
Bret Easton Ellis könyv feldolgozás Christian Bale zseniális benne, de még így is film messze a könyvtől mondjuk szerintem, de annak azért örülök hogy a készítők nem fűrész típusú filmet csináltak belőle.
3 felhasználónak tetszik: Domcicc, gonzales7, janet7
2011. április 25. 01:28 #25
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.25. 01:22)
most lehet rossz példát fogok mondani mert megosztja az embereket az Eredet de az Eredetnél volt egy nagyon jó történet egy nagyon jó színészgárda és még az effektek is az ízlés határain belül voltak és így Nolan összehozott egy nagyon szórakoztató filmet amire szívesen ülök be a moziba. szóval valahogy így kéne működnie és megférnie a technikának és a filmnek egymás mellett.

Én azt még mindig nem néztem meg...túl nagy volt a zsongás körülötte, nem szeretem, amikor befolyásolnak ilyen módon. Anno sajnálatos módon a nagy hype miatt a Twilight is tetszett filmben, amint lecsitult a dolog és megnéztem még egyszer, borzadtam, hogy milyen idióta voltam. Azóta nem szeretek ilyen helyzetbe kerülni. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: gonzales7, DaveChris, janet7
2011. április 25. 01:31 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (DaveChris @ 2011.04.25. 01:27)
Pontosan! smileeee.gif Van úgy hogy az ember lazítani akar és megnéz egy bugyutább  filmet de nincs is ezzel semmi baj nem kell minden filmnek megváltani a világot  biggrin.gif de az nem árt ha valami története van és nem csupa közhelyből áll.
Egyébként tényleg  szerintem is az Amerikai pszicho a legjobb
Bret Easton Ellis könyv feldolgozás Christian Bale zseniális benne, de még így is film messze a könyvtől mondjuk szerintem, de annak azért örülök hogy a készítők nem fűrész típusú filmet csináltak belőle.

na hát a fűrész is megérne egy kibeszélést én nagyon pocsék filmnek tartom az összes fűrész filmet viszont az első rész szerintem zseniális. de az összes folytatása átlépett valami olyan határt ami ízléstelen undorító bugyuta baromság de mégis mindenki vevő rá és megtelnek a mozik miatta és így ebben a formában működik a dolog. rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: Domcicc, DaveChris, janet7, Grace Benning
2011. április 25. 01:33 #27
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Na igen én se szeretem nagy médiafelhajtást egy film körül, engem is inkább taszít, de most kíváncsi lettem az Eredetre biggrin.gif
Idézet
na hát a fűrész is megérne egy kibeszélést én nagyon pocsék filmnek tartom az összes fűrész filmet viszont az első rész szerintem zseniális. de az összes folytatása átlépett valami olyan határt ami ízléstelen undorító bugyuta baromság de mégis mindenki vevő rá és megtelnek a mozik miatta és így ebben a formában működik a dolog.

Na igen fűrész egynek még volt története amit ha szemfüles voltál és el tudtál vonatkoztatni a mészárlástól akkor igen megláthattad de folytatások... az csak bőrlehúzásról szólt (nem szó szerint biggrin.gif ).
4 felhasználónak tetszik: gonzales7, Domcicc, janet7, Grace Benning
2011. április 25. 01:34 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.04.25. 01:28)
Én azt még mindig nem néztem meg...túl nagy volt a zsongás körülötte, nem szeretem, amikor befolyásolnak ilyen módon. Anno sajnálatos módon a nagy hype miatt a Twilight is tetszett filmben, amint lecsitult a dolog és megnéztem még egyszer, borzadtam, hogy milyen idióta voltam. Azóta nem szeretek ilyen helyzetbe kerülni. rolleyes.gif

igen gondoltam hogy rossz példát hozok fel az Eredettel de próbáltam így mostani blockbuster filmet kiragadni ami körül valóban megvolt a hisztéria de ennek ellenére szerintem jó film.
háá szerintem majd ha meg érett rá nézd meg és írj egy beszámolót a film topicba és majd elolvasom! biggrin.gif
2011. április 25. 01:35 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (DaveChris @ 2011.04.25. 01:33)
Na igen én se szeretem nagy médiafelhajtást egy film körül, engem is inkább taszít, de most kíváncsi lettem az Eredetre biggrin.gif

ahjjjs basszus nem láttátok? biggrin.gif ááá nem ezt kellett volna felhoznom de ez ugrott be hirtelen!
2011. április 25. 01:39 #30
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Idézet (gonzales7 @ 2011.04.25. 01:34)
háá szerintem majd ha meg érett rá nézd meg és írj egy beszámolót a film topicba és majd elolvasom! biggrin.gif

Ott szoktam nézni az ajánlásokat, de sose írok oda biggrin.gif Na, majd akkor az lesz az első "kritikám" ott. smileeee.gif Pár hét és utánamegyek a dolognak wink.gif

Szerintem van még egy rakás ilyen tömeghisztériás film, csak ki kell bökni egyet. biggrin.gif
A Fűrésznek én csak az első három részét láttam, az első tényleg nagyon ott volt a szeren, a másodiknál értetlenül álltam, hogy ez most mi, a harmadiknál meg csak felidegesített, hogy ezt miért csinálták meg, ezért a többit meg se néztem, csak csodálkoztam, hogy mindig új és új részei jöttek ki. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2011. április 25. 01:41 #31
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Nem még nem láttam, de örülök neki hogy szóba hoztad biggrin.gif meghoztad kedvem, a médiahisztériát nem szeretem, de ha ismerősöm ajánlja akinek valamennyire ismerem filmes ízlését akkor azért megfontolom a dolgot biggrin.gif
2011. április 25. 01:45 #32
Olyvia
Olyvia
új tag

StátuszYou're all a bunch of fuckin' slaves!
Hozzászólás: 75
Csatolások: 0
Azonosító: 129032
Én még moziban láttam mikor megjelent, a nagy hype előtt. Szerintem jó példa a látványra. Pedig még csak nem is 3D-ben adták. De az effektekért meg is érdemelte az Oscart. thumbsup.gif
2011. április 25. 01:49 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (DaveChris @ 2011.04.25. 01:41)
Nem még nem láttam, de örülök neki hogy szóba hoztad biggrin.gif meghoztad kedvem, a médiahisztériát nem szeretem, de ha ismerősöm ajánlja akinek valamennyire ismerem filmes ízlését akkor azért megfontolom a dolgot biggrin.gif

heehhe oks! biggrin.gif
2011. április 25. 01:49 #34
- törölt felhasználó -    
de nahh akkor tessék Sucker Punch ki látta és mit gondoltok róla???
én még nem láttam! biggrin.gif

egyébként hogy még a cikknél maradjak és a remake-nél a napokban olvastam hogy a Holló film sem szent már senkinek és szintén újrafeldolgozzák. szerencsétlen Brandon Lee forog a sírjában!
és a Holló folytatások is azok közé tartoznak amiknek az alkotóit el kéne zárni örökre a filmezéstől!
2011. április 25. 01:57 #35
DaveChris
DaveChris
visszatérő vendég
Na srácok köszönöm szépen a beszélgetést, de lépnem holnap már korán reggel jön hozzánk rokonság hiába ünnep van biggrin.gif ja tényleg mindenkinek kellemes Húsvétot és jó éjszakát kívánok biggrin.gif és remélem lesz még lehetőség ilyen beszélgetésre wink.gif
2011. április 25. 01:58 #36
Olyvia
Olyvia
új tag

Hát a Sucker Punch szerintem egyedül látványra lett kivételes. De a story elég logikátlan. Talán még a főszereplő csajok is hozzátettek valamit...Az Eredet forgatókönyve valahogy kidolgozottabb. De azért Snyder Superman-jére kíváncsi vagyok. biggrin.gif
2011. április 25. 02:00 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (Olyvia @ 2011.04.25. 01:58)
Hát a Sucker Punch szerintem egyedül látványra lett kivételes. De a story elég logikátlan. Talán még a főszereplő csajok is hozzátettek valamit...Az Eredet forgatókönyve valahogy kidolgozottabb. De azért Snyder Superman-jére kíváncsi vagyok. biggrin.gif

lehet meglepő de kedvelem Snyder-et függetlenül attól hogy látványfilm rendező.
2011. április 25. 02:02 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (DaveChris @ 2011.04.25. 01:57)
Na srácok köszönöm szépen a beszélgetést, de lépnem holnap már korán reggel jön hozzánk rokonság hiába ünnep van  biggrin.gif ja tényleg mindenkinek kellemes Húsvétot és jó éjszakát kívánok biggrin.gif és remélem lesz még lehetőség ilyen beszélgetésre wink.gif

hogyne ez a történet még folytatódik! biggrin.gif csak jussak el a Camelotig meg a Borgias-hoz! biggrin.gif
2011. április 25. 02:06 #39
Olyvia
Olyvia
új tag

Nekem azért egy filmhez kell az, hogy az alaptörténet ne csak egyedi hanem logikus és összetett legyen valami csavarral a végén esetleg. Meg egy két erős színészi játék se ártott volna. A zenéket viszont csak dicsérni lehet. biggrin.gif De ha már a látványos filmekről beszélünk, akkor szerintem James Cameron az egyik legjobb. thumbsup.gif
2011. április 25. 02:09 #40
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Oh, én kifejtettem erről a film topikjában a véleményem biggrin.gif Látványban jó volt, amiatt érdemes volt moziban nézni. Színészi játék nulla, a drámai részek meg se rezegtették a lelkem, pedig én aztán tudok sírni. Nagyon sajnáltam, hogy nem voltak rendes karakterek. A lányok szépek voltak, gondolom odacsalták a férfi szemet. laugh.gif Igazából elég fura elképzelés volt a náci zombis rész, a vonatos nem illett bele szerintem, a sárkányos "küzdelem" viszont nagyon tetszett. Hiányoltam még egy hatalmas látványt a végéről. Meg persze a kidolgozott történetet. Az elején meg a végén elnarrálták a tanulságot és ennyi, meg se próbálták beleszőni, pedig jól indult a dolog. Valahol a film közben úgy érzem Zack Snyder leakadt, addig tartott a tudománya ezen a téren.

Zack Snyder rendezi az új Superman-t? Húú, és Henry Cavill lesz a főszereplő? ohmy.gif Imádtam a Tudors-ban a pasit! w00t.gif

Idézet (DaveChris @ 2011.04.25. 01:57)
Na srácok köszönöm szépen a beszélgetést, de lépnem holnap már korán reggel jön hozzánk rokonság hiába ünnep van  biggrin.gif ja tényleg mindenkinek kellemes Húsvétot és jó éjszakát kívánok biggrin.gif és remélem lesz még lehetőség ilyen beszélgetésre wink.gif

Neked is boldog nyuszit, meg sok tojást holnapra smileeee.gif Én tuti örülök, hogy itt is tudtunk dumálni, nem csak a Camelot topikban smileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok