Neve Campbell beszólt Hollywoodnak
2011. április 25. 01:22
Idézet (DaveChris @ 2011.04.25. 01:16)
Ne érts félre én is örülök hogy fejlődő filmes technikának meg a látványnak, de szeretem ha filmnek van története is ami manapság kissé háttérbe szorult. Ami Spawn filmet illeti tényleg siralmas lett meg se közelíti a képregényt.
nem értettelek félre!
tökéletesen egyetértünk!
most lehet rossz példát fogok mondani mert megosztja az embereket az Eredet de az Eredetnél volt egy nagyon jó történet egy nagyon jó színészgárda és még az effektek is az ízlés határain belül voltak és így Nolan összehozott egy nagyon szórakoztató filmet amire szívesen ülök be a moziba. szóval valahogy így kéne működnie és megférnie a technikának és a filmnek egymás mellett.
1 felhasználónak tetszik:
DaveChris
2011. április 25. 01:26
Idézet (Domcicc @ 2011.04.25. 01:18)
Na ezzel is totálisan egyetértek. Valahol már volt pár hónappal ezelőtt szó erről, hogy borzalmas ez a 3D dolog, de most ezért rajonganak az emberek. Sajnos ez már inkább elszomorító, az emberek többségét nem a tartalom érdekli, ezért van ekkora kereslet a tucat-vígjátékokra (félreértés ne essék, én is szoktam vígjátékokat nézni, hogy kikapcsoljam az agyam kicsit, és akad olyan, aminek még mondanivalója is van), meg ez a rengeteg látványorgia, holott még azt is sokszor elrontják. Az a tökéletes, ahol a látvány is a helyén van, és még története, tartalma is van, nem csak egy sablont húznak rá és elmondanak két sort, hogy "na, ez a tanulság, élj vele, haver." 
jajj de jó hogy vannak az oldalon olyanok akiknek van kialakult véleménye és remek gondolatai.
háá de jó hogy megírtam ezt a cikket pedig nem akartam!
2011. április 25. 01:27
|
|
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Idézet
Na ezzel is totálisan egyetértek. Valahol már volt pár hónappal ezelőtt szó erről, hogy borzalmas ez a 3D dolog, de most ezért rajonganak az emberek. Sajnos ez már inkább elszomorító, az emberek többségét nem a tartalom érdekli, ezért van ekkora kereslet a tucat-vígjátékokra (félreértés ne essék, én is szoktam vígjátékokat nézni, hogy kikapcsoljam az agyam kicsit, és akad olyan, aminek még mondanivalója is van), meg ez a rengeteg látványorgia, holott még azt is sokszor elrontják. Az a tökéletes, ahol a látvány is a helyén van, és még története, tartalma is van, nem csak egy sablont húznak rá és elmondanak két sort, hogy "na, ez a tanulság, élj vele, haver."
Pontosan!
Egyébként tényleg szerintem is az Amerikai pszicho a legjobb
Bret Easton Ellis könyv feldolgozás Christian Bale zseniális benne, de még így is film messze a könyvtől mondjuk szerintem, de annak azért örülök hogy a készítők nem fűrész típusú filmet csináltak belőle.
2011. április 25. 01:28
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.25. 01:22)
most lehet rossz példát fogok mondani mert megosztja az embereket az Eredet de az Eredetnél volt egy nagyon jó történet egy nagyon jó színészgárda és még az effektek is az ízlés határain belül voltak és így Nolan összehozott egy nagyon szórakoztató filmet amire szívesen ülök be a moziba. szóval valahogy így kéne működnie és megférnie a technikának és a filmnek egymás mellett.
Én azt még mindig nem néztem meg...túl nagy volt a zsongás körülötte, nem szeretem, amikor befolyásolnak ilyen módon. Anno sajnálatos módon a nagy hype miatt a Twilight is tetszett filmben, amint lecsitult a dolog és megnéztem még egyszer, borzadtam, hogy milyen idióta voltam. Azóta nem szeretek ilyen helyzetbe kerülni.
2011. április 25. 01:31
Idézet (DaveChris @ 2011.04.25. 01:27)
Pontosan!
Van úgy hogy az ember lazítani akar és megnéz egy bugyutább filmet de nincs is ezzel semmi baj nem kell minden filmnek megváltani a világot
de az nem árt ha valami története van és nem csupa közhelyből áll.
Bret Easton Ellis könyv feldolgozás Christian Bale zseniális benne, de még így is film messze a könyvtől mondjuk szerintem, de annak azért örülök hogy a készítők nem fűrész típusú filmet csináltak belőle.
na hát a fűrész is megérne egy kibeszélést én nagyon pocsék filmnek tartom az összes fűrész filmet viszont az első rész szerintem zseniális. de az összes folytatása átlépett valami olyan határt ami ízléstelen undorító bugyuta baromság de mégis mindenki vevő rá és megtelnek a mozik miatta és így ebben a formában működik a dolog.
2011. április 25. 01:33
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline
|
Na igen én se szeretem nagy médiafelhajtást egy film körül, engem is inkább taszít, de most kíváncsi lettem az Eredetre
Na igen fűrész egynek még volt története amit ha szemfüles voltál és el tudtál vonatkoztatni a mészárlástól akkor igen megláthattad de folytatások... az csak bőrlehúzásról szólt (nem szó szerint
).
Idézet
na hát a fűrész is megérne egy kibeszélést én nagyon pocsék filmnek tartom az összes fűrész filmet viszont az első rész szerintem zseniális. de az összes folytatása átlépett valami olyan határt ami ízléstelen undorító bugyuta baromság de mégis mindenki vevő rá és megtelnek a mozik miatta és így ebben a formában működik a dolog.
Na igen fűrész egynek még volt története amit ha szemfüles voltál és el tudtál vonatkoztatni a mészárlástól akkor igen megláthattad de folytatások... az csak bőrlehúzásról szólt (nem szó szerint
2011. április 25. 01:34
Idézet (Domcicc @ 2011.04.25. 01:28)
Én azt még mindig nem néztem meg...túl nagy volt a zsongás körülötte, nem szeretem, amikor befolyásolnak ilyen módon. Anno sajnálatos módon a nagy hype miatt a Twilight is tetszett filmben, amint lecsitult a dolog és megnéztem még egyszer, borzadtam, hogy milyen idióta voltam. Azóta nem szeretek ilyen helyzetbe kerülni. 
igen gondoltam hogy rossz példát hozok fel az Eredettel de próbáltam így mostani blockbuster filmet kiragadni ami körül valóban megvolt a hisztéria de ennek ellenére szerintem jó film.
háá szerintem majd ha meg érett rá nézd meg és írj egy beszámolót a film topicba és majd elolvasom!
2011. április 25. 01:35
Idézet (DaveChris @ 2011.04.25. 01:33)
Na igen én se szeretem nagy médiafelhajtást egy film körül, engem is inkább taszít, de most kíváncsi lettem az Eredetre 
ahjjjs basszus nem láttátok?
2011. április 25. 01:39
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.25. 01:34)
háá szerintem majd ha meg érett rá nézd meg és írj egy beszámolót a film topicba és majd elolvasom! 
Ott szoktam nézni az ajánlásokat, de sose írok oda
Szerintem van még egy rakás ilyen tömeghisztériás film, csak ki kell bökni egyet.
A Fűrésznek én csak az első három részét láttam, az első tényleg nagyon ott volt a szeren, a másodiknál értetlenül álltam, hogy ez most mi, a harmadiknál meg csak felidegesített, hogy ezt miért csinálták meg, ezért a többit meg se néztem, csak csodálkoztam, hogy mindig új és új részei jöttek ki.
gonzales7
2011. április 25. 01:41
|
|
|
Nem még nem láttam, de örülök neki hogy szóba hoztad
meghoztad kedvem, a médiahisztériát nem szeretem, de ha ismerősöm ajánlja akinek valamennyire ismerem filmes ízlését akkor azért megfontolom a dolgot
2011. április 25. 01:45
|
|
Olyviaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 129032 offline
|
Én még moziban láttam mikor megjelent, a nagy hype előtt. Szerintem jó példa a látványra. Pedig még csak nem is 3D-ben adták. De az effektekért meg is érdemelte az Oscart.
gonzales7
2011. április 25. 01:49
Idézet (DaveChris @ 2011.04.25. 01:41)
Nem még nem láttam, de örülök neki hogy szóba hoztad
meghoztad kedvem, a médiahisztériát nem szeretem, de ha ismerősöm ajánlja akinek valamennyire ismerem filmes ízlését akkor azért megfontolom a dolgot 
heehhe oks!
2011. április 25. 01:49
de nahh akkor tessék Sucker Punch ki látta és mit gondoltok róla???
én még nem láttam!
egyébként hogy még a cikknél maradjak és a remake-nél a napokban olvastam hogy a Holló film sem szent már senkinek és szintén újrafeldolgozzák. szerencsétlen Brandon Lee forog a sírjában!
és a Holló folytatások is azok közé tartoznak amiknek az alkotóit el kéne zárni örökre a filmezéstől!
én még nem láttam!
egyébként hogy még a cikknél maradjak és a remake-nél a napokban olvastam hogy a Holló film sem szent már senkinek és szintén újrafeldolgozzák. szerencsétlen Brandon Lee forog a sírjában!
és a Holló folytatások is azok közé tartoznak amiknek az alkotóit el kéne zárni örökre a filmezéstől!
2011. április 25. 01:57
|
|
|
Na srácok köszönöm szépen a beszélgetést, de lépnem holnap már korán reggel jön hozzánk rokonság hiába ünnep van
ja tényleg mindenkinek kellemes Húsvétot és jó éjszakát kívánok
és remélem lesz még lehetőség ilyen beszélgetésre
gonzales7
2011. április 25. 01:58
|
|
Olyviaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 129032 offline
|
Hát a Sucker Punch szerintem egyedül látványra lett kivételes. De a story elég logikátlan. Talán még a főszereplő csajok is hozzátettek valamit...Az Eredet forgatókönyve valahogy kidolgozottabb. De azért Snyder Superman-jére kíváncsi vagyok.
2011. április 25. 02:00
Idézet (Olyvia @ 2011.04.25. 01:58)
Hát a Sucker Punch szerintem egyedül látványra lett kivételes. De a story elég logikátlan. Talán még a főszereplő csajok is hozzátettek valamit...Az Eredet forgatókönyve valahogy kidolgozottabb. De azért Snyder Superman-jére kíváncsi vagyok. 
lehet meglepő de kedvelem Snyder-et függetlenül attól hogy látványfilm rendező.
2011. április 25. 02:02
Idézet (DaveChris @ 2011.04.25. 01:57)
Na srácok köszönöm szépen a beszélgetést, de lépnem holnap már korán reggel jön hozzánk rokonság hiába ünnep van
hogyne ez a történet még folytatódik!
2011. április 25. 02:06
|
|
Olyviaúj tag |
|
Nekem azért egy filmhez kell az, hogy az alaptörténet ne csak egyedi hanem logikus és összetett legyen valami csavarral a végén esetleg. Meg egy két erős színészi játék se ártott volna. A zenéket viszont csak dicsérni lehet.
De ha már a látványos filmekről beszélünk, akkor szerintem James Cameron az egyik legjobb.
2011. április 25. 02:09
|
|
DomciccDekker's bitch |
|
Oh, én kifejtettem erről a film topikjában a véleményem
Látványban jó volt, amiatt érdemes volt moziban nézni. Színészi játék nulla, a drámai részek meg se rezegtették a lelkem, pedig én aztán tudok sírni. Nagyon sajnáltam, hogy nem voltak rendes karakterek. A lányok szépek voltak, gondolom odacsalták a férfi szemet.
Igazából elég fura elképzelés volt a náci zombis rész, a vonatos nem illett bele szerintem, a sárkányos "küzdelem" viszont nagyon tetszett. Hiányoltam még egy hatalmas látványt a végéről. Meg persze a kidolgozott történetet. Az elején meg a végén elnarrálták a tanulságot és ennyi, meg se próbálták beleszőni, pedig jól indult a dolog. Valahol a film közben úgy érzem Zack Snyder leakadt, addig tartott a tudománya ezen a téren.
Zack Snyder rendezi az új Superman-t? Húú, és Henry Cavill lesz a főszereplő?
Imádtam a Tudors-ban a pasit!
Neked is boldog nyuszit, meg sok tojást holnapra
Én tuti örülök, hogy itt is tudtunk dumálni, nem csak a Camelot topikban
Zack Snyder rendezi az új Superman-t? Húú, és Henry Cavill lesz a főszereplő?
Idézet (DaveChris @ 2011.04.25. 01:57)
Neked is boldog nyuszit, meg sok tojást holnapra
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.