VV4: Anikó készülődhet az első párbajra
2011. április 25. 12:12
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Remélem, hogy Dörzsit viszi ki, és kint is hagyja. Nem bírom Anikót, de még mindig több keresni valója van a fináléban, mint annak az együgyű Dörzsinek.
2011. április 25. 12:16
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
hajrá Anikó, vidd ki az a hülye Jerzyt
2011. április 25. 12:24
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2011.04.25. 10:01)
ezt nevezik úgy hogy taktika csak úgy elárulom...
szerintem akárkit hív ki kint marad - kivéve ha Jerzy-t akkor visszajön - az embereknek nem az kell hogy nézzék a hisztijét, hanem hogy valami történjen bent.gigi - és bocs hogy most felhoztam - is ezért esett ki: mert az emberek nem arra kíváncsiak hogy pucolja a wc-t hanem a konfliktusokra.eddig is csak a jerzy-vel való kufircolása miatt maradt bennt.éva viszont nagyon tudja hogyan teremtsen konfliktust,alekosz is jerzy annyira nem de neki is voltak már veszekedései - pl.:amikor le 'csázta anikót - egy szó, mint száz szerintem jerzy-t hívja ki.
Hát nem tudom, akkor elég undorító taktika..lehet úgyis játszani, hogy "nem veszted el az emberséged" (ezt Jerzy mondta), és az, hogy keresztbe próbál tenni Anikónak, majd puszta félelemből elkezdi nyalni a talpát, mert fél...és mindezt úgy, hogy a "legjobb barátját" is lehordja Anikónak, nem hinném, hogy Alekosz fordított helyzetben ezt csinálta volna. Az meg külön vicc, hogy folyton mondogatta, hogy ő nem akar sz.rt csinálni a szájából...ezzel a húzásával megtetette
Egyébként abban egyetértek, hogy, mint néző abszolút inkább Évára vagyok kíváncsi, mert ő tud olyan helyzeteket létrehozni amin szórakozni lehet, vagy megbotránkoztatóak, stb. Viszont, mint ember...számomra undorító.
2011. április 25. 12:49
Hajrá! Én ennek a kis napraforgónak szurkolok <3
2011. április 25. 12:56
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Hát sztem Erzsit ezek után nem meri kivinni... Alekot sem szóval marad Éva és lehet h. ellene vissza is jönne! hát reménykedjünk h. 3. lesz és első a lányok közül
2011. április 25. 12:58
_ToTo_! Azt kétlem... mindig lesznek olyan kis naívak, akik szavazni fognak, legyen szó erről a műsorról, vagy bármelyik másikról.
A kép jó XD
Lilly Gaga! Én is remélem, h kiviszi Évát, és kint is hagyja!
A kép jó XD
Lilly Gaga! Én is remélem, h kiviszi Évát, és kint is hagyja!
2011. április 25. 12:59
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
először birtam, de most már eggyáltalán nem, amugy jó vagy _ToTo_
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: