VV4: Anikó készülődhet az első párbajra
2011. április 24. 22:27
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
hát bármi is lesz én neki szurkolok most már így a finisben...nem kezdetektől szurkoltam neki...csak most
Jerzy nagyképű lett vagy n nem tom :S Alekoszt meg Évát meg alapból nem csípem szóval hajrá Anikó
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. április 24. 22:34
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
úgyis ő megy vissza.
Én Évának szurkolok.
2011. április 24. 22:43
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Úgyis Évát fogja kihívni, de akkor maradjon is kint, nem valami szimpi már az Anikó. Ha meg esetleg a Jerzy-t viszi ki, akkor egyafene menjen vissza, Alekot meg úgyse fogja
2011. április 24. 23:05
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Vigye az Évát, és mérjék össze, hogy melyikük erősebb. Ne legyen szájhős, ha a mindeddig emlegetett Éva-Anikó párbajt nem lépi meg. Ne legyen Szandika, hiszen anno ő is annyira emlegette, hogy Évát viszi, és a legváratlanabb módon mégsem őt vitte.
2011. április 24. 23:07
Én nem nagyon tudom mi van de nem szerettem ő soha sem annyira de szerintem Jerzyt viszi ki és ki is fog benne esni Jerzy is
2011. április 24. 23:28
aaaanyira remélem hogy kintmarad. mindegy ki ellen, csak kerüljön már ki onnan, mert nagyon jót kereshetne napraforgómag kitermeléssel.
2011. április 24. 23:31
nem szeretném a döntőben látni mert semmi jó okot nem adott arra hogy neki tényleg szüksége van arra a pénzre...csak úgy ott van és már nagyon untat
2011. április 25. 00:07
|
|
biggestgagafan7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 145833 offline
|
remélem évát viszi mert akkor éva kinthaggya anikót!hajrá éva <3
anikó egy sunyi napraforgó -.-'
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.