A Való Világ 4-be „rosszkislányok” kategóriában bejutott lány kapta a legtöbb kiválasztójelet a ma este folyamán, így ő lett a következő kiválasztott.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV4: Anikó készülődhet az első párbajra
2011. április 24. 21:22
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
Úgyis Ávátviszi ki.
2011. április 24. 21:22
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
Évát viszi ki. **
2011. április 24. 21:24
Nagyon remélem, hogy nem az Évát viszi ki, vigye a Jerzyt, és akkor már olya mindegy, hogy ki megy vissza.
2011. április 24. 21:25
Szerintem nem az Évát fogja, mert Éva nagy taktikus és elültette a bogarat a fülébe azzal a csajok vagyunk nyerjünk dumájával. le a kalappal Éva előtt, ez igen profi volt tőle. Alekhoz gyáva, úgyhogy sztem jerzy-t viszi, de visszajön ellene, bár én nem bánnám ha kiesne, mert ő egy igazi napraforgó(ez igaz rá nagyon is..) az elején imádtam, de elásta agát, sajnálom. Úgyhogy tovbbra is tartom magam ahhoz, hogy HAJRÁÁ ALEK ÉS ÉVAA!
2011. április 24. 21:26
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
ideje volt már ...-.-
2011. április 24. 21:26
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
menjen már haza ez a műhisztiző f*szra éhes napraforgó....
2011. április 24. 21:28
Remélem Jerzyt viszi ki, és akkor nekem már tökmindegy, hogy ki fog kint maradni!
2011. április 24. 21:28
nem tudom kit visz ki de remélem visszajön mert ha nem akkor már nekem mindegy kinyeri a VV-t
2011. április 24. 21:29
Mindenki Évára számít de van ám rá esély hogy kiviszi Jerzy-t. Végülis ha biztosra akar menni akkor lehet hogy ő a jobb választás. Én ezt tenném a helyében.
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. április 24. 21:30
Biztos,hogy nem Évát viszi.Jerzy nagyon esélyes,Alekoszra pedig nem számítok.
2011. április 24. 21:31
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Nagyon úgy tűnik, hogy Évának sikerült úgy befolyásolnia Anikót, hogy Jerzyt vigye ki. Ami egyébként iszonyú gyáva dolog volt Évától, baromi nagy a szája voltm, hogy ő és Anikó majd mennek ki, de annyira megijedt Anikótól, hogy inkább visszavett az arcából és elkezdett neki benyalni úgy, hogy közben részegen még Alekoszra is rámondta, hogy neki sincs helye a döntőben. Eléggé úgy néz ki, hogy sikerült elérnie egy Anikó & Jerzy párbajt...bár én örülnék a legjobban ha ne lenne igazam...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.