Hajvasalás
2012. február 03. 12:36
Én teljesen megvagyok elégedve a hajammal, nem szoktam vasalni.
2012. február 03. 16:28
Nekem alapból göndör hajam van,ezért néha szoktam vasalni.
De nem mindig.Csak akkor,amikor a ruhához olyan haj illik.
De nem mindig.Csak akkor,amikor a ruhához olyan haj illik.
2012. február 09. 20:11
Csak olyan alkalomkor, mikor nem léphetek a 'szalmakazalos' hajammal ünnepségre.
2012. február 10. 17:46
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Örülök, hogy nem szögegyenes hajam van természetesen, hanem kicsit hullámos. Bár én nem vagyok híve a hajvasalásnak, de néha-néha kivasalom, habár nekem nincs hajvasalóm, csak kölcsön kérem. Egyébként szerintem sokkal jobban áll nekem az egyenes haj.
2012. február 10. 20:29
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
annak ellenére, hogy a nagy hidegben, kb. keddre már semmi nem marad belőle én minden hét elején kivasalom xd
egyébként meg, mindenkinek kársítja a haját valamennyire
aki abban a hitben ringatja magát, hogy csak mert szipiszupi hajvasalója van, nem rongálja a haját, téved. mert igen.
egyébként meg, mindenkinek kársítja a haját valamennyire
2012. február 10. 20:42
Én szívem szerint vasalnám a sajátomat, de olyan brutál göndör, és dús, hogy órákig vasalhatnám és még úgy sem lenne teljesen egyenes. És igen, már volt kivasalva, és nem lett szög egyenes, pedig elég meleg volt a hajvasaló.
Amúgy, nem szorgalmazom a hajvasalást. Nem akarok senkit sem megijeszteni, de ha most 13-14-15 évesen elkezded vasalni a hajad, és azt hiszed nem károsítja nézd meg magad 10-15 év múlva. A parókák elég drágák...
Amúgy, nem szorgalmazom a hajvasalást. Nem akarok senkit sem megijeszteni, de ha most 13-14-15 évesen elkezded vasalni a hajad, és azt hiszed nem károsítja nézd meg magad 10-15 év múlva. A parókák elég drágák...
2012. február 11. 15:00
Bár egyenes hajam,alig látszik ha ki van vasalva,én attól még szeretem a hajamat vasalni. Néhány oszt.társ szerint jól is áll.
2012. február 11. 15:07
Mióta az eszemet tudom, hosszú göndör hajat szerettem volna. Kb. másfél éve új formára vágattam a hajam, és szabályszerűen begöndörödött tőle. Mindenki szerint gyönyörű, szerintem is, a szememen kívül ez az egyetlen testrészem amivel elégedett vagyok
. Most komolyan csak azért vasaljam, mert ez a divat?
Amúgy sem tetszett soha a szögegyenes haj. Egyik barátnőm annyira túlzásba viszi a hajvasalást hogy össze-vissza van töredezve, és már nem is selymes tapintású. Én nem teszem ezt a hajammal. Eddig össz-vissz kétszer volt kivasalva, azt is a fodrász vasalta, mikor megigazította a végét. Mire hazaértem, abbl sem volt semmi, ugyanolyan göndör volt, mint előtte.
Bocs a hosszú vélemény-kifejtésért.
Bocs a hosszú vélemény-kifejtésért.
2012. február 12. 13:12
Épp ma kaptam hajvasalót ezért igen fogom vasalni a hajamat mert mások szerint nagyon jól áll!!
2012. február 23. 11:47
Nem mindig szoktam csak néha.göndöríteni sokkal többet szoktam.
2012. február 24. 20:41
néha - néha , de reggel nemnagyon szeretek ilyenekkel foglalkzni úgyhogy suliba is nagyon ritkán
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: