Rebecca Black dala, a Glee-ben
2011. április 23. 16:41
Szánalmas kis liba.. de utálom :@ Még a kis JB és jobb nála..
2011. április 23. 16:46
Gondoltam, hogy előbb vagy utóbb, de Gleeben is benne lesz. Szerintem ez elkerülhetetlen volt. Bárki is fogja felénekelni, az csak jobb lehet. Az a rossz, hogy ez megint csak reklám neki és pénzt kap utána...
2011. április 23. 17:01
Őszintén szóla nem értem, hogy mit esznek ezen a lányon. Megérteném, ha kiemelkedő tehetség lenne, akit nem szabad veszni hagyni és a dalai is ütősek lennének. De könyörgöm Rebeccának lövése sincs a zenéhez, csak egy "csinált" sztár, akinek bizonyára tehetős szülei vannak.
2011. április 23. 17:04
ennek a csajnak még azt sem engedném meg hogy becsatolja a tépőzárat a cipőmön.szerintem borzalom ez a csaj kész röhely amit művel és elhiszi magáról hogy ő most ilyen hű de nagy sztár közbe meg ha tehetnék pofán röhögnék.szerintem szánalom ez a csaj, és jól mutat a fején az a 'L' betű.
2011. április 23. 17:07
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.23. 13:19)
dave095! Én sem értem, és gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki tudna élni Rebecca Black nélkül, és a róla szóló cikkek nélkül.
Engem bármennyire is irritál a csaj, mégis érdekel, mi van vele, mert szeretném tudni, hova süllyed a világ a Black-tetkók meg a lemeze megvásárlása után
2011. április 23. 17:12
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
fuj
2011. április 23. 17:12
Ők is csak megélnek valamiből
Nem ők találják ki,ők csak előadják...
2011. április 23. 17:19
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
mingyárt hányok!!!!
2011. április 23. 17:37
hát ez szánalom azthittem hogy a Gleeben a legjobb legnagyobb dalokat hallhatjuk viszont nem Rebecca Blacket.Remélem jobb lesz mint az eredeti
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: