Emma Watsont kicsúfolták az egyetemen
2011. április 23. 20:06
nemhogy örülnének h egy úgymond "világsztárt" ismernek..szánalmas alakok...
2011. április 23. 20:25
|
|
iamfanniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 138186 offline
|
ezek a pleytkák,hogy olyanokat mondanak neki, hogy '10 pont a griffendélnek' már akkor is voltak,amikor az előző potter-premier volt.és akkor egy interjúban elmondta,hogy nem történt vele ilyen.az igaz,hogy szünetelteti az egyetemet,de csak azért,mert 2 filmet forgat és 3 divatprojekten dolgozik.emellett pedig hamarosan kezdődik az utolsó potter film körüli médiafelhajtás,vagyis sok-sok interjú és hasonlók.nem csoda,hogy már nem jutott ideje az egyetemre.
2011. április 23. 20:47
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
szegényke!
2011. április 23. 20:56
|
|
Csincsilla2222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 140582 offline
|
de szemetek az emberek... sokkal de sokkal többre vitte már enyiidősen mint ők aztán csúfolják...
2011. április 23. 23:22
|
|
Kristen95¤ ♥ Király.k. ¤ ♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1192 Csatolások: 30 Azonosító: 133666 offline
|
Ezek de bunkók de erre gondloni lehetet vannak akik féltékenyek rá!
szóval Emma ne add fel és szard leőket !
Lovayaa am meg "10pont a Grifelndélnek" - én szerintem behuztam volna neki tizet és akkor:" 10 pont a sürgőségire "
2011. április 23. 23:24
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Kristen95 @ 2011.04.23. 23:22)
Ezek de bunkók de erre gondloni lehetet vannak akik féltékenyek rá!
szóval Emma ne add fel és szard leőket !
Lovayaa am meg "10pont a Grifelndélnek" - én szerintem behuztam volna neki tizet és akkor:" 10 pont a sürgőségire " 
ő nem sűllyed le ezekhez mert már nem ilyen gyerekes
2011. április 24. 02:01
Én agyon csapta volna az ilyeneket nem tom miért jó valakit piszkálni ő is csak ember ebből látszik hogy az emberek milyen hüly@ nem hiszem el hogy nem lehetett volna békén hagyni
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: