Emma Watsont kicsúfolták az egyetemen
2011. április 23. 18:51
Nem bírom Emmát de nem kéne kicsúfolni! Csak irigyek rá mert híres! Örüljenek neki, hogy az iskolájukba jár!
2011. április 23. 18:55
|
|
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline
|
remélem folytatja tanulmányait... valahogy.... mert kár lenne érte... szerintem Emma jól játszotta Hermionét.... és semmi csúfolni való nincs benne... mert kislányok millió imádják... és nos valljuk be az egyetemisták valószínűleg feleannyira sem híresek....
2011. április 23. 19:04
Szerintem még 10 év múlva sem fogjuk elfelejteni,hogy ők a Harry Potterben szerepeltek,viszont ahhoz képest,hogy egy ilyen híres egyetemre jár elég gyerekes az emberek.
2011. április 23. 19:07
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
szegény emma
de k*csög osztálytársai vannak!! én iszonyatosan örültem volna ha velem járt volna egy osztályba!!!!!
2011. április 23. 19:09
Szegény
én nagyon sajnálom...hogy lehetnek ilyen bunkók az osztálytársai???
2011. április 23. 19:31
ezért felfüggeszteni a tanulmányait,nevetséges
engem is szekálnak a suliba már 8 éve mégis kibírom mellettük
engem is szekálnak a suliba már 8 éve mégis kibírom mellettük
2011. április 23. 19:32
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
hát sajnálom, de én emiatt nem hagytam volna ott az egyetemet... ha meg egy osztályban lennék vele - ami persze lehetetlen - akkor nem csúfolnám mert... mert mégis csak bírom őt... viszont én valószinüleg röhögtem volna, vagy nem is figyeltem volna oda rá
2011. április 23. 19:36
|
|
RrOoXxXxYyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.22. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 149828 offline
|
és ezek nevezik magukat egyetemistáknak .... agyiszint 0
2011. április 23. 19:52
|
|
borocííííívisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.19. Hozzászólás: 148 Csatolások: 6 Azonosító: 133557 offline
|
Szegéény.
Sajnálom..
Sajnálom..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: