Te jó ég mivé fajul ez a világ ?-.-
Inkább gratulálniuk kéne neki, amiért ennyit elért, hiszen világhírű színésznő.
Nem értem ezeket az embereket..-.-"
Emma Watsont kicsúfolták az egyetemen
2011. április 23. 15:07
|
|
Vicy99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 129788 offline
|
Úristen milyenek már ..
sztem am irigyek ... nem tok másra gondolni... Emma sokat dolgozott ezen a filmen és nekem a harry potterből Hermione a kedvenc karakterem..
ezen igazán nincs mit cikizni...
sztem am irigyek ... nem tok másra gondolni... Emma sokat dolgozott ezen a filmen és nekem a harry potterből Hermione a kedvenc karakterem..
ezen igazán nincs mit cikizni...
2011. április 23. 15:12
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
szegény... na igen, az irigység ezt szüli.
2011. április 23. 15:22
A hírnév ezzel jár.Ezt ő is tudhatná.A helyébe csak szánni tudnám az ilyen embereket,vagy én magam is nevetnék a viccein.De egyáltalán nem hagytam volna ott az egyetemet.
2011. április 23. 15:22
10 pont a griffendélnek
ez mekkora
am énis sajnálom szegényt.
2011. április 23. 15:48
inkább gratulálnának neki, hogy milyen sokat sikerült elérnie az életben, hisz ma már világhírű színésznő..
komolyan ma már nem értem az embereket
komolyan ma már nem értem az embereket
2011. április 23. 15:55
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
2011. április 23. 15:56
|
|
GreysonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.27. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 148109 offline
|
nem hogy örülnének hogy egy sztár jár az osztályukba,még ki is csúfolják?????szemét banda!!!de nem kellett volna otthagynia a sulit,engem is fojamatosan csúfolnak ezér azér de nem fogom ott hagyni a sulit mert egy dagadék meg egy hüjegyerek(nem akarok nevet mondani)nem hagynak békén!
2011. április 23. 16:01
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
PFF hát igen ilyenek az amerikai iskolák...hallottam már olyan is hogy egy angol lány öngyilkos lett annyira szivatták egy amcsi iskolában. Nem értem mért jó ez nekik..?
2011. április 23. 16:03
|
Tündiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.22. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 149779 offline
|
Csak azért csinálják, mert irigylik a tehetségét... Inkább örülnének, hogy egy sztárral járhatnak egy suliba... Mondjuk ezzel magukat minősítik.. Elég gázok :// -.-"
2011. április 23. 16:28
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
szerintem ez annyira szánalmas.. egyetemen ilyet csinál??.. hogy lehetenek ennyire rosszindulatúak??
csak azért, mert valaki tehetséges és okos.. ennyi irigy embert...
csak azért, mert valaki tehetséges és okos.. ennyi irigy embert...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: