Lady Gaga Mária Magdolnát jássza új klipjében
2011. április 23. 17:14
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Hihetetlenek vagytok! xD Tetszik nagyon,ahogy vitatkoztok.
És Gaga megint elérte a célját! Megint róla beszél mindenki! Pu Your Paws Up F..ing Little Monsters! Gyerünk Judas...Gyere....
2011. április 23. 17:28
|
|
Nancyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 130832 offline
|
Végre egy komment amivel egyet értek:
Kitty Andrews
Hihetetlenek vagytok! xD Tetszik nagyon,ahogy vitatkoztok. És Gaga megint elérte a célját! Megint róla beszél mindenki! Pu Your Paws Up F..ing Little Monsters! Gyerünk Judas...Gyere....
Kitty Andrews
Hihetetlenek vagytok! xD Tetszik nagyon,ahogy vitatkoztok. És Gaga megint elérte a célját! Megint róla beszél mindenki! Pu Your Paws Up F..ing Little Monsters! Gyerünk Judas...Gyere....
2011. április 23. 17:31
Gaga csak azt akarja hogy rá figyeljenek és ilyen olyan dolgokat csinál hogy a köztudatban maradjon.neki az a fontos hogy menjen róla 1000re a pletyka legyen az jó vagy rossz
2011. április 23. 17:32
Imádom ezt a számot.
"Oh-oh-oh-ohoo
I'm in love with Juda-as, Juda-as
Oh-oh-oh-ohoo
Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas GAGA
Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas GAGA"
"Oh-oh-oh-ohoo
Oh-oh-oh-ohoo
Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas GAGA
Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas Juda-a-a, Judas GAGA"
2011. április 23. 17:54
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Engem nem érdekel h. ki mit gondol rólam. Én azt teszem amit érzek (legbelül) és kényszerítésre sem fogok más lenni(megváltozni)! Ja és visszatérve Esment én is csak a véleményem mondtam el.. nem kell rögtön leteremteni miatta. Erről meg ennyit -.-
2011. április 23. 18:19
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Ahogy a nevemből kiderült, én is szeretem Gagát...szerettem...
A régi Gaga tetszett...A Just dance-es, a Bad romance-es...
Na, most már mindenki rá figyel, ne menjen már messzebb....elérte, hogy polgár pukkasztó legyen, de még, még rá kell tenni a lapátra.
Azért kiváncsi vagyok, hogy milyen is lesz ez a klipp...hm.
A régi Gaga tetszett...A Just dance-es, a Bad romance-es...
Na, most már mindenki rá figyel, ne menjen már messzebb....elérte, hogy polgár pukkasztó legyen, de még, még rá kell tenni a lapátra.
Azért kiváncsi vagyok, hogy milyen is lesz ez a klipp...hm.
2011. április 23. 19:03
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Az born this way is durva klipje lett és elég undorító is.Én 1 tudtam csak megnézni,de az elég is volt!!!Amire pedig most kiszül az már igen merész dolog.Nem szép dolog Mária Magdolna szerepébe bújni,elhiszem hogy mostanság sok mindent megtehet de inkább gondolkodjon el mielőtt cselekszik.
2011. április 23. 19:44
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
szerintem szánalmas lesz ez a klip! én is keresztény vagyok és hisszek Istenben és az én véleményem szerint ez már szánalmas amit ő csinál!! ha szereti Istent és hisz benne akkor azt nem így kéne kimutatnia hogy össze-vissza meztelenkedik és saját magár pusztítja!!!
2011. április 23. 19:59
|
|
beautiful butterflyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 102 Csatolások: 5 Azonosító: 149760 offline
|
Azért lelassíthatna..
2011. április 23. 21:06
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
én nem ítélem el ezért Gagát lehet hogy ez így tényleg nem helyes de én ilyenért tényleg nemtom elítélni. a klippre meg márt azért is kíváncsi vok a legutolso két klippje ritka gyenge és (szerintem) nagyon gáz lett. Lady Gaga 4ever
2011. április 23. 22:23
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Én is keresztény vagyok. Hát... Véleményem szerint nem ilyenekkel kéne kimutatnia Gagának, hogy milyen vallásos. Ez inkább csak feltűnősködés. Jó, nem ítélem el mindjárt a megjelenés előtt, én is kíváncsi vagyok a klipre. De az eddigiek alapján nem tudom, hogy sok jót várhatok-e.
2011. április 24. 02:25
Nekem nagyon tetszik a szám de már kíváncsi vagyok a klipjére
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: