Lady Gaga Mária Magdolnát jássza új klipjében
2011. április 23. 14:14
nem tudom miért kell ezt csinálnia, máshogyan is felhozhatná magára a figyelmet, nem kellene a keresztény dolgokba belemennie
2011. április 23. 14:18
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
xD Katy Perry-nek megint lesz 1-2 szava.
Undi
Undi
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2011. április 23. 14:26
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
azért Katy sem szent h ha van valami Egyházzal kapcsolatos klipp akkor rögtön elmondja h ez nem helyes ..mert akkor először éljen ő olyan katolikus életet ..amibe pl pár klipje v dalszövege nem fér bele..
Lilly Gaga
Tényleg nem értem miért kell folyton Gagát fikázni úgy h el se olvassák a cikket v nem is tudnak róla semmit ...de a véleményt normálisan meg lehet írni csak nem sok olyan van . . Május elején már biztos megjelenik és az nincs messze de gondolom bármilyen is lesz azt fogja kapni h istenkáromlás meg iylenek ...Gaga bármit csinálhat van akinek nem fog változni a véleménye és még mindig ott tart h biztosan férfi ..
Lilly Gaga
Tényleg nem értem miért kell folyton Gagát fikázni úgy h el se olvassák a cikket v nem is tudnak róla semmit ...de a véleményt normálisan meg lehet írni csak nem sok olyan van . . Május elején már biztos megjelenik és az nincs messze de gondolom bármilyen is lesz azt fogja kapni h istenkáromlás meg iylenek ...Gaga bármit csinálhat van akinek nem fog változni a véleménye és még mindig ott tart h biztosan férfi ..
2011. április 23. 14:32
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
nem is tudom... én nem feltétlenül kedvelem a vallási témákat, de ez attól függ, milyen stílusú az dal (van amit szeretek) engem az Alejandro klipjében nem zavart GaGa "vallásossága", de lehet, hogy itt nem jön ki olyan jól
2011. április 23. 14:32
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nem vagyok vallásos, de mégis van egy "saját" elképzelése a dolgokról. Márpedig erről az, hogy már sok...túl sok. A dallal nincs bajom, úgy állok hozzájuk, mint a többi Gaga dalhoz meg minden. De nem szabadna megengedni magának mindent. Sosem szokott bajom lenni, semmilyen "felháborító" dologgal amit a sztárok művelnek, de nekem ez már tényleg csak figyelemfelkeltés...
2011. április 23. 14:37
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Idézet (LIlla323 @ 2011.04.23. 14:10)
nem vagyok vallásos de ez már gáz. Az egyház meg még kit nem ítélt el? Gaga mindig is ilyen volt , de az egyház már kezd lecsúszni...
Úramisten, ezzel a kijelentéssel jó nagy barommá csináltad magad a szememben. Ez most komoly? Gaga is ember, Őt is ellehet itélni... de ez a mondat: "...de az egyház már kezd lecsúszni". Tudod te egyátalán miről beszélsz? Nem szokásom így lehordani valakit, csak ha nagyon nagy fa... baromságot ír, és te pont ezt tetted. Gondolkozz, kérlek mielött írsz ide. Köszönöm.
2011. április 23. 14:50
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
atyaég
2011. április 23. 14:59
Lilly Gaga mindenkinek más az ízlése. Attól hogy valaki azt kéri a többieknek megvan a véleményük (ezek után rólad is meglesz, bár ezt csak hozzáteszem, és csak én látom így) és nem fogjuk visszatartani. Hát most na, ami a szívemen az a számon. És ez a botrányos dolog, megváltani a világot, csak ti azt nem tudjátok, hogy ki volt az, annyit elárulok, nem Lady Gaga. Egyébként is igen, én keresztény vagyok, de néha valaki ezt szégyelli, nem tudom miért. Nekem meg van (ezeken túl is) a véleményem róla, és erről a hülye dologról amit csinál. Erre jó szavak már nincsenek is.
És amiért én megmondom a véleményem, ezért senki nem ítélhet el engem.
És amiért én megmondom a véleményem, ezért senki nem ítélhet el engem.
1 felhasználónak tetszik:
Nashine
2011. április 23. 15:02
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ez már az önreklámozás netovábbja. A Born this way is úgy lett beharangozva, hogy a világ biztosan felfigyeljen a megjelenésére, de számomra a beharangozott döbbenetesen mély üzenet bizony elmaradt. Attól félek ezúttal is így lesz. Többen azzal jöttök, hogy nem látunk a dolgok mögé. A dal szövege valóban kétértelmű, ki így látja, ki úgy. Lehet, hogy Gaga valóban csak egy férfiről énekel, aki elárulta őt, de ő mégis szereti. Csakhogy a klip is kérdéses lesz, hiszen vallásos téma felé fordul. Akkor miről is beszélünk? Nem egészen tisztességes a játék, amit ő űz. Eljátsza a meg nem értett művészt, aki csak a világot akarja jobbá tenni, de valójában ezt az egészet direkt csinálja ilyen kétértelműen, hogy a fél világ kiakadjon tőle. Semmi üzenet nincs, csak azt akarja, hogy minél többen beszéljenek róla, még azok is, akik nem szeretik. Én legalábbis ezt szűröm le ebből, de bántani ezzel nem akarok senkit, csak elmondtam a véleményem.
2011. április 23. 15:17
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Én is keresztény vagyok és tényleg sok már néha amit Gaga csinál ..pl amikor 666okat irogat v az alejandro klipp ami a legrosszabb klipje lett.. de itt a dal csak egy áruló férfiról szól a Judas csak szimbolikus ..h a cím figyelemfelkeltő legyen ..de nem szól másról mint a Bad Romance .. a klip még nem jelent meg ..nagyon kíváncsi leszek rá h miről fog szólni és h Gaga hogyan lesz Mária Magdolna..de attól h eljátssza a szerpet még nem biztos semmi istenkáromlás .. Gaga néha tényleg túl kétértelmű és sok mindent bele magyaráz pl a BTW klippbe ..és sokszor az előzetes reklámozásnál túlzásba esnek h évtized legjobbja meg eddgi legjobb..de attól még jó általában ami cisnál a BTW is elég sokatmondó és fontos üzenete van .. Gaga azt mondta ő keresztény ..meg alejandro klippet is megmagyarázták h miért is nyeli le a keresztet ..de nem tudom ha ez a klipp is olyan lesz az elég rossz lesz .. viszont a koreográfusa amiket mond róla nem tűnik rosszank és azt mondja ő is keresztény és csak nem csinálna istenjáromlásos klippet .. de a normális véleményekkel egyáltalán nincs baj és ami nem elfogult abba sok igazság is lehet .. csak a rajongói többet tudnak róla és jobban ismerik azért nem kell rögtön elítélni v írni h undorító hülye nő ...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.