Demi Lovato őszinte vallomása
2011. április 25. 23:02
|
|
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline
|
Remélem jobban lesz, nagyon jól tudom milyen az ha a súlyod miatt csúfolnak, Pedig ettől nem lesz kevesebb az ember. Én szeretem Demit. Az embernek meg kell tanulnia elfogadni mások véleményét, én személy szerint csak azoknak a véleményére adok akik fontosak számomra. Hajrá Demi, remélem idővel rendbe jön teljesen, nagyon kár lenne egy ilyen tehetségért.
2011. április 25. 23:52
ez nagyon nagy sokk. :| csodálom azért, hogy végig csinálta.
2011. április 26. 09:35
hát igen.. szegénykém:((((( az a szép mosoly, vidámság....mind csak álca volt:(( de bízom benne, hogy többet nem csinál ilyet, a csuklójára is azért tetováltatta rá hogy 'Stay Strong' hogy ha megint vagdosni akarná, térjen észhez...
Demi, Stay Strong!!!
UI: valaki tudna linkelni a videóhoz feliratot?
Demi, Stay Strong!!!
UI: valaki tudna linkelni a videóhoz feliratot?
2011. április 26. 14:11
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Nagyon sajnálom:( Az egy bátor dolog volt tőle,hogy mindezt felvállalta..ÉS remélem erős lesz és mindezeknek vége szakad:)Szurkolok neki:) Hajrá DEmi!!
2011. április 26. 18:12
ja,meg amúgy nagyon jó barát volt selena,hogy így cserbenhagyta.
2011. április 26. 18:15
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Szegény 
Bár én nem értem,hogy ha ennyi baja volt akkor miért kellett sztárt csinálni belőle és még rosszabbá tenni ezt.
Bár én nem értem,hogy ha ennyi baja volt akkor miért kellett sztárt csinálni belőle és még rosszabbá tenni ezt.
2011. április 30. 08:08
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Mikor megláttam róla a képeket ahol a kezén ott voltak a nyomok, majd arról a bizonyos buliról is ahol közel került barátnőihez, azonnal elpártoltam mellőle. Mostmár megbántam, mert látom, hogy milyen nehéz idők jártak rá és hogy milyen erős is ő valójában.
2011. április 30. 16:59
|
|
KittiKalaszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 142110 offline
|
Örülök, hogy néhányan rájöttetek, Demi ezekről nem tehet... nagyon sok beteg ember van a világon és őket TÁMOGATNI KELL!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: