Demi Lovato őszinte vallomása
2011. április 24. 12:18
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
legalább mostmár kiderültt.
:D Jujj. szegény.
nagyonb sajnálom , és teljesen megértem. sztem magtanulta a leckéét. és nem lesz többet ilyen.remélem mostmár 1000%-osann jólvan
2011. április 24. 12:51
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Ezeket nem is gondoltam volna. Szegény Demi. Nagyon örülök, hogy ennyi minden után talpra tudott állni, és, hogy ilyen erős. Remélem most már boldog lesz, ezek után nagyon megérdemli.
2011. április 24. 12:55
|
|
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline
|
nicky21
jajjj szegéééény! Mindjárt megsajnálom -.-"
Ennyire azért te sem lehetsz szívtelen nem tudom, hogy ha te mentél volna ezen keresztül hol végezted volna....
de jól mondják evvel csak a saját magad éretlenségét fejezed ki. Szánalmas vagy...
jajjj szegéééény! Mindjárt megsajnálom -.-"
Ennyire azért te sem lehetsz szívtelen nem tudom, hogy ha te mentél volna ezen keresztül hol végezted volna....
de jól mondják evvel csak a saját magad éretlenségét fejezed ki. Szánalmas vagy...
2011. április 24. 13:07
Ez most teljesen lesújtott.. Az az ember akit 2-3 éve mindennap néztem a TV-ben és akinek a filmjéért odavoltam, így élt. Borzasztó belegondolni, hogy 8 évesen valakinek ennyire szörnyű lelki állapota legyen, hogy egy álarccal az arcán képes végigcsinálni rengeteg filmet úgy, hogy mosolyog, énekel és közben a lelke romokban hever. Ez megdöbbentett! Én szerettem Demit amiért annyira a földön áll és amiért a sok stressz ellenére is tudott nevetni.. és most szörnyű rádöbbenni, hogy mindez csak egy maszk volt, hogy ne derüljön fény a titkára amit csak ő tudott, senki más. Én nem is tudom mit mondjak még.. Szörnyen sajnálom őt, és sok-sok erőt küldök neki, hogy végre boldog lehessen! Hozzá kell tegyem, hogy nem vagyok nagy Demi-fan, de én alighanem végigsírtam az egész interjút! Sok sikert, Demi!
2011. április 24. 13:56
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
régebben hatalmas rajongója voltam. bár tudtam, hogy a sebek igaziak, folyton győzködtem magamat és a családomat, barátaimat, hogy nem lehet igazi.
sajnálom, Demi! Én mindig itt leszek neked, ha szükséged lesz rám! STAY STRONG!
2011. április 24. 17:02
Én sem gondoltam volna,hogy ennyire súlyos problémái voltak.Csodálom őt amiért ennyire sok ereje van.Remélem ilyen erős marad továbbra is.<3
2011. április 24. 20:34
|
|
beautiful butterflyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 102 Csatolások: 5 Azonosító: 149760 offline
|
Szegény.Örülök , hogy abbahagyta .
2011. április 24. 23:24
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Nem vagyok egy Demi fan, de szinte végig sírtam az interjút és nagyon sajnálom szegényt. El sem tudom képzelni hogy élhetett így ennyi időn keresztül. Remélem mostmár helyre áll az élete és erős marad!
2011. április 24. 23:48
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
uhh ez megdöbbentett..
nyolc éves kora óta? Az a mindig mosolygós és vidám lány akit megismertem a Rock Táborból?
Sohasem gondoltam, hogy Demi ilyen nagy terhet cipel magán és a mosoly csak egy maszk. Egy olyan maszk amit mindenki elhitt és mikor hazament levetette vagy már akkor sem. Örülök, hogy ma már jobban érzi magát
Demi maradj erős!
nyolc éves kora óta? Az a mindig mosolygós és vidám lány akit megismertem a Rock Táborból?
Sohasem gondoltam, hogy Demi ilyen nagy terhet cipel magán és a mosoly csak egy maszk. Egy olyan maszk amit mindenki elhitt és mikor hazament levetette vagy már akkor sem. Örülök, hogy ma már jobban érzi magát
Demi maradj erős!
2011. április 25. 10:11
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szegény, istenem. Nagyon sajnálom. Ennyit a kis, ártatlan gyerekekből, akik kis szentecskék, közben meg tönkreteszik a másik életét. Ők tehetnek Demi állapotáról, és én egyáltalán nem ítélem el ezért. Nagyon megviselhette ez a dolog, ha ilyen rosszul viselte az állapotot. Demi: Stay strong! <3
1 felhasználónak tetszik:
ivonn a demi fan
2011. április 25. 10:12
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Ha valaki még most is rossz embernek gondolja Demit, azt csak sajnálni tudom.
2011. április 25. 10:12
|
|
Fire_Workúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 149961 offline
|
Sajnálom,hogy pont olyan sztárnak jutott olyan sors aki sokravihette és sokra is fogja vinni
Demi,legyen veled az erő
Nagyon sajnálom őt,de legalább őszintén elmesélte
Demi,legyen veled az erő
Nagyon sajnálom őt,de legalább őszintén elmesélte
2011. április 25. 11:41
|
|
kutikin_0405visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 327 Csatolások: 30 Azonosító: 149561 offline
|
Szegény Demi .=(
Szerintem ő pont olyan ember aki nem érdemel ilyen sorsot. =(
Szerintem ő pont olyan ember aki nem érdemel ilyen sorsot. =(
2011. április 25. 12:08
|
|
vagi.szandraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 137295 offline
|
Szegény Demi!Én hiszek benne hogy minden rendben lesz Demivel! Csak így tovább Demi! Ne add fel!
2011. április 25. 14:39
Na,hát ezért is ő a példaképem.Segítséget nyújt ott,ahol csak tud,és ezt nem azért teszi,hogy többen szeressék,hanem azokért az emberek miatt.És még itt is,ez is reményt nyújt a többi embernek,akik így szenvednek,mint demi,és én sosem képzeltem volna,hogy ennyi baj hogy történhet egy ilyen kedves lánnyal.Azt nem értem,hogy lehetnek ilyen gonoszak az emberek,mint például akik bántották demit,hogy a kinézete miatt csúfolták.De ő mégis mindig próbált erős maradni.Értem,hogy vannak olyanok,akik nem szeretik valamiért,például a zenéje miatt,de ha valaki ezek után is ilyet mondd rá,hogy "jaj,mindjárt megsajnálom(átvitt értelembe,gúnyosan)"ő még jobban szenved,mint demi,mert nem ismeri ezeket a fogalmakat,hogy együttérzés,sajnálat,és a legfőbb,a szeretet.
2011. április 25. 14:52
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
ivonn neked mindig igazad van
hát amikor az a kislány öngyilkos lett mert új suliba került és ott nem szerették egyes lányok és amikor az egyik lánynak a pasija ráhajtott lett még nagyobb gyűlölet vagy hogy is volt? már nem tudom...akkor is valami olyat hallottam h segíti a családot vagy valami ilyesmi meg hogy ez ellen küzd hogy ilyen elő ne forduljon senkivel és ez nagyon szép dolog tőle
Demi az egyik legkövethetőbb Disney csillag
és fujoghattok h disney sztárok...akkor is róluk hallunk minden egyes nap és még jótékonykodnak is...mert van olyan sztár a disneyn kívül aki nem tett semmit...amúgy a csúfolás nagyon csúnya dolog...főleg ha a suliba vagy bárhol kevés vagy egyáltalán nincs barátod aki melléd álljon és megvédjen...és még csúfolnak is? a szüleid meg hiába mondják hogy egyik füleden be a másikon meg ki akkor is ez mély nyomot hagy benned és padlóra kerülsz...Szegény Demi...
(valahogy ezt az egészet így tudtam elképzelni)
2011. április 25. 15:23
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Szegány Demi
2011. április 25. 19:00
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Ivonnal teljesen egyetértek!! Persze nem csak Demire kell itt gondolni, hanem akárki másra!! Demi pedig tényleg igazán kedves!!
És azt nem gondoltam volna, hogy ő ennyire beteg volt!! és tényleg nagyon sajnálom!
De kitartás!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.