Demi Lovato őszinte vallomása
2011. április 23. 15:14
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
szegény Demi...
2011. április 23. 15:20
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
mirtill25 Egyetértek. De sosem tudhatjuk hogy min megy igazából keresztül egy ember.
Sajnálom Demit ilyeneket sosem tudtam volna elképzelni. Még el sem tudom hinni.
Demi
Még inkább tisztelem és szeretem hogy megosztotta velünk és hogy így tud segíteni fiataloknak.
Sajnálom Demit ilyeneket sosem tudtam volna elképzelni. Még el sem tudom hinni.
Demi
2011. április 23. 15:26
egyszerűen nemtalálok szavakat..
ennyi mindenen keresztül ment és ha jól megnézzük, mindig csak a mosolygós-álarcos demit láttuk. senki se sejhette mennyi minden bántja szegényt. 11 évesen vagdosta magát.. bulimiás volt..istenem. ahhoz is elég nagy bátorság kellett egyáltalán, hogy elmegy erre az interjúra és nyilvánosságra hozza, hogy mi minden történt vele..persze annak az érdekében, hogy mindenki megértse, tisztázza magát mindenki szemében. 18 éves..és már mennyi mindenen keresztül ment.. szegény. hát ennyit mondhatok csak: stay storng demi♥
ennyi mindenen keresztül ment és ha jól megnézzük, mindig csak a mosolygós-álarcos demit láttuk. senki se sejhette mennyi minden bántja szegényt. 11 évesen vagdosta magát.. bulimiás volt..istenem. ahhoz is elég nagy bátorság kellett egyáltalán, hogy elmegy erre az interjúra és nyilvánosságra hozza, hogy mi minden történt vele..persze annak az érdekében, hogy mindenki megértse, tisztázza magát mindenki szemében. 18 éves..és már mennyi mindenen keresztül ment.. szegény. hát ennyit mondhatok csak: stay storng demi♥
2011. április 23. 15:28
stay strong!! szegény kitudja min ment keresztül..:/
2011. április 23. 15:34
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
nagyon bátornak kellett lennie ahhoz, hogy ki merjen állni a nyilvánosság elé és beszéljen az évek óta tartó bajairól.én eddig is szerettem demit és nagyra tartottam, de ezek után mégjobban imádom és remélem hogy hamarosan megérkezik az új lemeze, mert már nagyon várom ♥♥♥
2011. április 23. 15:52
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
szegény Demi
kitartás...
kitartás...
2011. április 23. 16:15
|
|
Karesz_ Niksyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.22. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 149810 offline
|
Idézet (Cassie3 @ 2011.04.23. 12:26)
Szegény. :S Ezt nem érdemli meg..
De a lényeg, hogy már jobban van 
Hát igen..! Szegény neki SOKKAL jobb pasi való mint a Joe!! Remélem megtalálja az igazit!!
2011. április 23. 16:42
hát azért nemsok ilyen sztár van aki ki mer állni és igy megmondani a szín tiszta igazat:)
hát kitartás Demi azért sajnálom szegényt
hát kitartás Demi azért sajnálom szegényt
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: