Vámpírnaplók, a könyv
2011. július 06. 19:56
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Engem Elena készített ki a történetben, Stefan a sorozatban sokkal jobb! Damon meg... jaj istenem, olyan édes volt Bonnie -val és hát a végén meg...
na ne! szegény...
2011. augusztus 08. 14:45
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Állítólag nincs még vége, a könyvnek, ugyanis az írónő még folytatja a regényt!
Hamarosan kereshetjük a polcokon a Stefan's Diaries címen futó könyveket, továbbá nem nem erősített forrás szerint lesz egy Damon's Diaries is...(de ez nem biztos!!!)
Hamarosan kereshetjük a polcokon a Stefan's Diaries címen futó könyveket, továbbá nem nem erősített forrás szerint lesz egy Damon's Diaries is...(de ez nem biztos!!!)
2011. december 18. 15:19
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
|
Megjelent a legújabb The Vampire Diaries könyv.
Vámpírnaplók - Stefan naplója 1. rész
A kezdetek
Szerelmi háromszög, mely egy örökkévalóságon ível át...
1864-ben járunk, tombol a polgárháború. A tizenhét éves Stefan azonban egyedül vívja a maga harcát. Kénytelen eljegyezni egy lányt, akit nem szeret; titokzatos, fiatal vendégük azonban rögtön felkelti érdeklődését.
Katherine, fényes fürtjeivel és huncut barna szemével, gyönyörű és csábító... és egyúttal sötét titkot rejteget: vámpír.
E történet felfedi a népszerű televíziós sorozat legégetőbb titkát.
Mi is történt valójában Stefan, Damon és Katherine között? Hogyan alakult ki a Vámpírnaplók hősei közti szerelmi háromszög?
A(z) Vámpírnaplók - Stefan naplója 1. rész Könyv szerzője L. J. Smith.
Vámpírnaplók - Stefan naplója 1. rész
A kezdetek
Szerelmi háromszög, mely egy örökkévalóságon ível át...
1864-ben járunk, tombol a polgárháború. A tizenhét éves Stefan azonban egyedül vívja a maga harcát. Kénytelen eljegyezni egy lányt, akit nem szeret; titokzatos, fiatal vendégük azonban rögtön felkelti érdeklődését.
Katherine, fényes fürtjeivel és huncut barna szemével, gyönyörű és csábító... és egyúttal sötét titkot rejteget: vámpír.
E történet felfedi a népszerű televíziós sorozat legégetőbb titkát.
Mi is történt valójában Stefan, Damon és Katherine között? Hogyan alakult ki a Vámpírnaplók hősei közti szerelmi háromszög?
A(z) Vámpírnaplók - Stefan naplója 1. rész Könyv szerzője L. J. Smith.
2011. december 18. 17:11
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (Minimanó94 @ 2011.04.23. 10:39)
Sziasztok!
Hát nem is tudom, kerestem ugyan, de én nem találtam ilyen témát, így hát gondoltam elindítom, mert engem is nagyon érdekel, maga a könyv is (csakúgy mint a sorozat)
Mi a véleményed a KÖNYVRŐL?
-olvastad?
- melyik tetszett jobban?
- mit változtatnál meg rajta? (miért?)
- mit vittél volna át filmre is a könyvből?
-...
(hoztam pár képet is...
eddig megjelent könyvek borítója 
Hát nem is tudom, kerestem ugyan, de én nem találtam ilyen témát, így hát gondoltam elindítom, mert engem is nagyon érdekel, maga a könyv is (csakúgy mint a sorozat)
Mi a véleményed a KÖNYVRŐL?
-olvastad?
- melyik tetszett jobban?
- mit változtatnál meg rajta? (miért?)
- mit vittél volna át filmre is a könyvből?
-...
(hoztam pár képet is...
Én olvastam az összeset, és egyszerűen fantasztikusnak találom! Hiszen a megírásának időpontjában az egyik legjobb vámpírkönyvekhez tartozhatott.
Idézet (Minimanó94 @ 2011.04.23. 10:42)
Amúgy nekem tetszik a könyv, de örülök neki, hogy nem ragaszkodik a filmhez!
Amit szívesen megnéztem volna a filmen az az a rész a könyvben (1.rész), amikor Stefan megveri Tylert, a temetőben.
Bár Elena szimpatikusabb filmen, de Bonnie szerintem lehetett volna az apró, törékeny, porcelánszépségű, vörös Bonnie a könyv szerint.
És örülök neki, hogy Elenának öccse van a filmen és nem húga...!!!
Amit szívesen megnéztem volna a filmen az az a rész a könyvben (1.rész), amikor Stefan megveri Tylert, a temetőben.
Bár Elena szimpatikusabb filmen, de Bonnie szerintem lehetett volna az apró, törékeny, porcelánszépségű, vörös Bonnie a könyv szerint.
És örülök neki, hogy Elenának öccse van a filmen és nem húga...!!!
Ezt a részt nem értem. A sorozat a könyv alapján készült, nem pedig fordítva.
Elena valóban nagyon aranyos a sorozatban, bár Ninát nyugodtan befesthették volna szökére, és adhattak volna neki kék kontaklencséket, mert egy photoshoppolt kép láttán már azt is tudom, hogy nagyon jól állna neki. A gyönyörű kis vörös Bonniet, na meg a Bamon szálat hiányolom én is nagyon a sorozatból. Ja, és főleg Merryt!!
Én nem. Jeremy néha annyira nyomi.
Amúgy igen, lesz folytatás, lesz egy Hunters (Vadászok) trilógia, gondolom Merryvel kapcsolatban. A gond csak az, hogy a kiadó elvette Lisától, így elméletileg ezeket már egy ismeretlen író folytatja. Ez most azért gáz, mert szerintem így az egész el fog delenásodni...
És a Stefan naplójának semmi köze nincs az eredeti Lisa könyvekhez, talán nem is olvasom ki őket. Az egész egy teljesen más Stefanról szól, és az a két -hadnemondjammilyen- ember írta...
Egyébként van két képem ezzel kapcsolatban, egy netes, egy pedig a deviantartról van.
2011. december 19. 17:07
Én még csak a második részénél tartok,de nagyon nagyon tetszik
2011. december 22. 14:53
Hogy őszintén bevalljam én még egyetlen részt sem olvastam el belőle,mert utálok olvasni.Annyi volt,hogy az egyik boltban bele-bele nézegettem.Nekem az tetszik benne,hogy egyátalán nem olyan,mint a sorozat.Van egy újságom amiben benne vannak a TVD-s könyvek tartalmai,csak azt szoktam olvasni.Amúgy most megjelent egy új része,A kezdetek Stefan naplója 1.
2013. május 30. 17:14
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
|
Sokaknál hódít ez az internetes E-bookos, okos telefonos könyvolvasás, bevallom én nem rajongok érte, de a szükség törvényt bont, szóval akinek esetleg nincs meg a könyv és szeretné elolvasni, ingyen és bérmentve annak ajánlom figyelmébe az oldalt: KLIKK!!! -itt letöltheted és bele is olvashatsz a könyvbe.
2013. július 20. 20:41
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Nekem mondjuk megvan az első három része könyvben bár eddigcsak az első kettőig juttam el de nagyon magával ragadott a könyv annyira,hogy egyhétalatt kiolvastam nekem úgyjó ahogy van nincs szükség változtatásra...
2014. július 01. 12:19
Nem és nem is akarom bőven elég volt a Vámpírnaplókat végig szenvedni...Volt időszak mikor tetszett de az eleje és a végefele kezdett ellaposodni a történet :/ Bocsi fanok
2017. december 13. 15:59
Igen de nem olyan jó mint a sorozat én szerintem de nem is rosszak azért
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: