A feltörekvőben lévő színész fogja követni Matt Damon helyét a kövektező Bourne-filmben, mely az Örökség címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jeremy Renner lesz az új Bourne
2011. április 22. 15:43
2011. április 22. 15:59
bár a lehetséges személyek között Tobey Maguire neve is szerepelt, de ahogy látom a cikkben ez nincs szóvá téve, és persze én személy szerint jobban örültem volna, ha Tobey kapta volna a szerepet, de így is biztos nagyon jó lesz az alkotás...
2011. április 22. 16:13
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Hagyjuk már ezt. Mi köze lesz ennek az eredeti trilógiához és regényhez? Semmi, csak a főszereplő neve és foglalkozása. Ilyen erővel lehetne James Bond vagy akármi más. Matt Damonak volt annyi esze, hogy kiszállt belőle. Jól tette.
2011. április 22. 16:53
Jeremy Renner nagyszerű színész, szeretem. Jó lesz ebben a filmjében is
2011. április 22. 18:14
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Hát hogy is mondjam, Jason Bourne nekem = Matt Damon
. De ettől függetlenül Jeremy egyszerűen tökéletes a szerepre, ha nem nézem azt, hogy mennyire szerettem a Damonos trilógiát. Hát hajrá!
2011. április 24. 22:11
jajjj Istenem miért???minek????a francnak???? miért kell mindig mindenről lenyúzni a bőrt????
a Bourne trilógia úgy volt teljes ahogy volt Matt Damonnal!!!
minek ez a teljesen felesleges folytatás????
biztos hogy nem fogom megnézni!
a Bourne trilógia úgy volt teljes ahogy volt Matt Damonnal!!!
minek ez a teljesen felesleges folytatás????
biztos hogy nem fogom megnézni!
2011. április 26. 00:53
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Ez a fickó tényleg nagyon tehetséges. A tolvajok városa című filmben hatalmasat alakít. (Ha nem láttátok még, mindenképp nézzétek azt meg) Azért az Oscar jelölés szerintem megérdemelt. Azonban még több Bourne film? Ráadásul Matt Damon nélkül? Badarság! Ez a szerep annyira összenőtt Mattel, hogy mással unalmas lesz.
Lehet, hogy lehetne csavarni még a sztorin, ezt a lehetőséget nem vetem el, de tényleg semmi értelme. Ha Matt Damon nemet mondott rá, az nem véletlen, azt jelenti, hogy ebben tényleg ennyi van. Aki megírt egy Good Will Hunting c. film forgatókönyvét, lehet, hogy tudja, mikor van vége egy trilógiának. Három rész után, pláne, hogy a harmadik nagyon jó lett, nem is lehetne felülmúlni.
Lehet, hogy lehetne csavarni még a sztorin, ezt a lehetőséget nem vetem el, de tényleg semmi értelme. Ha Matt Damon nemet mondott rá, az nem véletlen, azt jelenti, hogy ebben tényleg ennyi van. Aki megírt egy Good Will Hunting c. film forgatókönyvét, lehet, hogy tudja, mikor van vége egy trilógiának. Három rész után, pláne, hogy a harmadik nagyon jó lett, nem is lehetne felülmúlni.
2011. április 26. 00:56
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Egyébként érdemes megnézni mindhármat, egymás után (persze kis szünettel természetesen). Kellemes délutáni program lesz. Minden kérdésre választ kap az ember, és nem csalódik, amit kap a filmtől. Ez a Bourne trilógia így jó, ahogy van.
2011. április 28. 22:17
|
blackpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 136930 offline
|
pedig Matt Damon a legjobb olyan rossz hogy változik a főszereplő egy filmben ez annyira rossz
2011. május 10. 18:42
|
Bugsbunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 1 Azonosító: 148362 offline
|
Ez a csávó nem színész még matt demonhoz képest sem, akinek a nevét szigorúan kis betüvel vagyok hajlandó leírni. Már egy csomó fórumban leírtam, hogy Jake a tuti. Nézzétek meg a Forráskódot. Jó színész, van humora, cuki pofija, tud ütni stb... Lehet, hogy ezek nem olvassák a beírásaimat?
:-)
csinálja ő a Zöld Zóna folytatását meg a Bombák földjén 2-t, de ne a Bourne-t. Annak a sztorinak vége.
:-)
csinálja ő a Zöld Zóna folytatását meg a Bombák földjén 2-t, de ne a Bourne-t. Annak a sztorinak vége.
2011. december 27. 12:52
|
blackpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 136930 offline
|
nekem Matt Damon jobban tetszene
2012. május 16. 19:23
|
|
l0rykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 184 Csatolások: 4 Azonosító: 129773 offline
|
http://www.imdb.com/title/tt1194173/
meg a másik hogy nem matt helyét veszi át hanem egy teljesen új szereplő lesz,és maga Jason Bourne benne se lesz az új részben ezért nincs szükség Matt-re
meg a másik hogy nem matt helyét veszi át hanem egy teljesen új szereplő lesz,és maga Jason Bourne benne se lesz az új részben ezért nincs szükség Matt-re
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: