Hisztis! Lola csapkod és veszekszik, ha kiakad Lola és Baronits Gábor már jóideje egy párt alkotnak, de egészen idáig sehol sem beszéltek a másik negatív tulajdonságairól. Most megtudtuk, hogy Lola gyakran hisztizik, Baronits Gábor pedig egyszerűen nem tud kikapcsolni!
A teljes cikkhez kattints ide!
Lola csapkod és veszekszik, ha kiakad
2011. április 22. 13:08
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
szegény fiú.
2011. április 22. 14:13
mit szegény fiúztok?! megnéznélek én néhányotokat hisztizés közben.. azt ne mondjátok, hogy ti a nap 24 órájában higgadtak és nyugodtak vagytok ..
ugyanmár. -.-
ugyanmár. -.-
2011. április 22. 14:18
Hát igen, 12 évesen itt mindenki kész NŐ, részetek volt már sok kapcsolatban. Majd megnézem, ti milyenek lesztek, ha felnőtök. A pasiknak a hisztis, nagyképű, flegma pics@k kellenek, erre rájöttem.
Mikor hisztiztem meg manipuláltam meg nekem is elborult az agyam sokszor, akkor odavolt értem az akkori pasim. Mikor türelmes, kedves, odaadó, megértő barátnő voltam, nem szóltam, hogy éjjelig dolgozik, ha fáradt volt, körbeugráltam, akkor ki is lettem dobva.
Ilyen az élet, a HP-ké a világ. De tényleg!
Mikor hisztiztem meg manipuláltam meg nekem is elborult az agyam sokszor, akkor odavolt értem az akkori pasim. Mikor türelmes, kedves, odaadó, megértő barátnő voltam, nem szóltam, hogy éjjelig dolgozik, ha fáradt volt, körbeugráltam, akkor ki is lettem dobva.
2011. április 22. 14:21
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
mindenkinek lekell valahogy vezetnie a feszültségét
2011. április 22. 14:28
|
|
Varga Klaudyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.28. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 148166 offline
|
xD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: