Teljesen megértem Anikót, de Olivér meg milyen gyáva már?
Legalább (játékon kívül) a szemébe mondaná, hogy nem akar tőle semmit, és az egész ügy ezzel le lenne zárva.
Úgysem tudja tagadni, hogy akkoriban szerelmes volt Anikóba, esetleg tetszett neki... A múltan már amúgy sem tud változtatni, akkor mi szükség erre a "kerülésre"?
És szerintem Enikő is megértette volna, ha elbeszélget Olivér az egykori "szerelmével", mert akkor legalább tisztáznának mindent.
VV4: Anikó kiakadt Olivérre
2011. április 22. 10:48
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
2011. április 22. 11:03
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
szerintem gáz,hogy kerüli.hát már felnőttek!!nem hiszem el,hogy nem tudják megbeszélni -.-
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. április 22. 11:05
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
En Oliverrel ertek egyet, nem csodalom, hogz nem akart vele beszelni, hiszen ottvan az Eniko is es szerintem neki se esne jol..
2011. április 22. 11:07
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
Milyen márez?! Anikó legalább a szemébe tud nézni, de Oli még annyira sem tiszteli meg h megbeszéljék ezt az egészet... Nemazért, de szerintem akkor kellett volna gondolnia a szerelmére amikor elkezdte Anikóval ezt az egészet.. És Ani benne lesz a fináléban!!
2011. április 22. 11:10
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Fogadjunk az a p*csa(Enikő) mondta, hogy ne tartsa vele a kapcsolatot.. Olyan jó lenne, ha otthagyná végre és Anikóval jönne össze. Ha tőlem olyat kérne a pasim, hogy ne tartsam a kapcsolatot bármelyik barátommal, én úgy otthagynám b*sszus.. Az pedig, hogy nincs mit megbeszélniük az rohadtnagy túlzás!! Bőven lenne mit megbeszélniük. Amikor Olivér kiment, össze se vesztek, tök jóban voltak. Mellesleg azért nem ment bele, mert Anikó rákattant volna? Akkor utasítsa vissza.. De szerintem Olivér is tudja, hogy nem tudná visszautasítani.. Ha visszatudná, akkor elfogadta volna a feladatot.
2011. április 22. 11:16
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Tündii, nehogy már te mondd meg, hogy kit védjünk meg. El tudjuk dönteni, hogy miért őt szeretjük, vagy miért mellette állunk ki. Mindenkinek más a véleménye, de nem kell azért azt írni, hogy "nehogy már őt védjük meg".. -.-
Ja és egyetértek sipy97-tel, bubo85-tel, vikesz22-vel, Clarissa_Fray-jel, Annus xD-vel XD és még sok emberrel akiknek kb egyezik a véleményük ezzel kapcsolatban. xD
Ja és egyetértek sipy97-tel, bubo85-tel, vikesz22-vel, Clarissa_Fray-jel, Annus xD-vel XD és még sok emberrel akiknek kb egyezik a véleményük ezzel kapcsolatban. xD
janet7
2011. április 22. 11:19
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
hát nagyon nem kellett volna bejönniük főleg Olinak! még vártam is, de ahogy nézem, már rájöttem h nem sok értelme volt, csak h kiborítja az Anikót teljesen
2011. április 22. 11:22
Olivér nem attól fél, hogy Anikó rámászik, hanem hogy elgyengül mellette, hiszen nem egyszer mondta, hogy szerinte Anikó nagyon csinos lány és megveszik érte.
És Tündii: miért ne tudna Enikő szemébe nézni? Az ilyen dolog általában két emberen múlik, nem lehet csak Anit hibáztatni. Olivér is minimum annyira hibás, mint ő.
És Tündii: miért ne tudna Enikő szemébe nézni? Az ilyen dolog általában két emberen múlik, nem lehet csak Anit hibáztatni. Olivér is minimum annyira hibás, mint ő.
2011. április 22. 11:27
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
Olivér nagyon szánalmas és gyáva alak!! Nem mer még beszélni sem Anikóval, kerüli folyamatosan-.-" nagyon gáz... Mikor még a villában volt, akor miért nem érdekelte h mit gondol a barátnője?? Most meg játsza az eszét,
h nem beszél Anival, mert h mit szólna a csaja, az a szépség -.-""" Undorító és gusztustalan amit csinál ez a PrOlivér!!
h nem beszél Anival, mert h mit szólna a csaja, az a szépség -.-""" Undorító és gusztustalan amit csinál ez a PrOlivér!!
janet7
2011. április 22. 11:28
|
|
wanted0307új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 149651 offline
|
kinnt Ani is másképp látja majd a dolgokat és biztos vok benne, h nem érti majd , miért volt úgy odáig oliért..
arról van szó, amit itt kinnt is lehet tapasztalni például egy buliban.. ha nincs egyetlen jó pasi sem, akkor rástartolsz a "kevésbé csúnyább csúnyábikkra".. remélem nem túl zavaros, de másképp nem tom elmagyarázni
:D
arról van szó, amit itt kinnt is lehet tapasztalni például egy buliban.. ha nincs egyetlen jó pasi sem, akkor rástartolsz a "kevésbé csúnyább csúnyábikkra".. remélem nem túl zavaros, de másképp nem tom elmagyarázni
2011. április 22. 11:37
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Lehet hogy Anikó 5 pasiba lett "szerelmes", de ő ilyen, könnyen "elcsábul", nem csak rajta múlott ez az Olivéres dolog. Béci tette ügyesen, időben leállította.
És ezt úgy mondom, hogy Olivérnek szurkoltam, Anikóval meg nem nagyon szimpatizálok.
Így, hogy nem ment el vele beszélgetni(!) Olivér, csak maga alatt vágta a fát. Megértem azt is, hogy most kerüli, de itt lett volna az alkalom, hogy megmondja Aninak, hogy szeretné, ha tartanák a távolságot.
Szerintem ne Enikőt bántsd, te is biztos féltékeny lennél arra a lányra, aki tetszik a párodnak és csak azért nem megy vele tovább, mert te ott vagy neki. De szólj, ha tévedek.
És ezt úgy mondom, hogy Olivérnek szurkoltam, Anikóval meg nem nagyon szimpatizálok.
Így, hogy nem ment el vele beszélgetni(!) Olivér, csak maga alatt vágta a fát. Megértem azt is, hogy most kerüli, de itt lett volna az alkalom, hogy megmondja Aninak, hogy szeretné, ha tartanák a távolságot.
Idézet (Cassie3 @ 2011.04.22. 11:10)
Fogadjunk az a p*csa(Enikő) mondta, hogy ne tartsa vele a kapcsolatot.. Olyan jó lenne, ha otthagyná végre és Anikóval jönne össze. Ha tőlem olyat kérne a pasim, hogy ne tartsam a kapcsolatot bármelyik barátommal, én úgy otthagynám b*sszus..
Szerintem ne Enikőt bántsd, te is biztos féltékeny lennél arra a lányra, aki tetszik a párodnak és csak azért nem megy vele tovább, mert te ott vagy neki. De szólj, ha tévedek.
2011. április 22. 11:53
|
|
Britney.stargirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 146461 offline
|
Idézet (Amber Angel @ 2011.04.22. 10:48)
Teljesen megértem Anikót, de Olivér meg milyen gyáva már?
Legalább (játékon kívül) a szemébe mondaná, hogy nem akar tőle semmit, és az egész ügy ezzel le lenne zárva.
Úgysem tudja tagadni, hogy akkoriban szerelmes volt Anikóba, esetleg tetszett neki... A múltan már amúgy sem tud változtatni, akkor mi szükség erre a "kerülésre"?
És szerintem Enikő is megértette volna, ha elbeszélget Olivér az egykori "szerelmével", mert akkor legalább tisztáznának mindent.
Egyetértek. Lehet, hogy vagány, de gyáva.
janet7
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.