A nézők egy órát szavaztak meg Olivérnek, és Anikónak. A villa egykori vagánya azonban ezt a feladatot nem teljesítette, szerinte ugyanis nincs mit megbeszélnie a lánnyal.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV4: Anikó kiakadt Olivérre
2011. április 22. 10:16
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
hááát szerintem Olivérnek igaza van nem akar balhét a csajával ezért jobb ha kerüli anikót
1 felhasználónak tetszik:
Pink_Angel_Gold
2011. április 22. 10:16
Nincs mit hát. Emlékszem régen szerettem Anit, de most már egyszerűen nem bírom elviselni. Mindenen kiakad, mindenen hisztizik és, hogy uszította Gigit, Éva ellen. Igaza van Aleknak, igazi napraforgó. Kétszínű is és nem csodálom, hogy Oli-nak nincs mit megbeszélnie vele.
2011. április 22. 10:18
Szerintem Ani nem akadt ki igazán.Ja és inkább Gigi magyarázott Aninak Éváról,hogy hagyja kinnt a párbajon stb..
2011. április 22. 10:18
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ez is rohadt érdekes, hogy most eljátszotta a nagy erkölcsös srácot és nem vállalta be a BESZÉLGETÉST, mert hogy az hogy esne a kedvesének. Amikor meg még játékban volt és azokat csinálta Anikóval, amiket, akkor érdekes erre nem gondolt és ha valaki szóba merte hozni, akkor fel volt háborodva, hogy ők csak beszélgettek és mit képzelnek ők magukról, hogy mást feltételeznek. Ezzel szemben ez tényleg csak beszélgetés lett volna, nem azért küldték be, hogy d.gja meg. Ezzel a döntéssel nem csak Anikót alázta meg, hanem azt is megmutatta, hogy valójában milyen ember.
2011. április 22. 10:19
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Én teljesen egyetértek Olivérrel.. Meg most mi baja van Anikónak is?! Elkell fogadni Olivér döntését,ha ő egyszer nem szeretett volna vele beszélgetni.
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. április 22. 10:19
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Én sem látnám szívesen Anikót a fináléban.
2011. április 22. 10:20
jol tette szerintem oli,máskép anit egyre kezdem megutálni nem tudom mi van vele
2011. április 22. 10:21
Orsie16
hááát szerintem Olivérnek igaza van nem akar balhét a csajával ezért jobb ha kerüli anikót
JAja!
JAja!
2011. április 22. 10:23
Szerintem is jó, hogy Olivér kerüli Anikót, biztos nem akarja Olivér, hogy az Anikó újra rámásszon. Félti a kapcsolatát és ezt Anikó nembírja felfogni...
2011. április 22. 10:31
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Jaaa,mert az Olivér ebben a dologban szent volt.Ha nem akarta volna,hogy Anikó ott legyen vele, akkor megmondta volna,de még élvezte is. És most meg ő a szent.(Olivér)
Bár én mindkettőt szeretem, de úgy gondolom legnagyobb részben Olivér hibája,mivel megmondhata volna, Aninak,hogy nem,úgymint Béci.
Bár én mindkettőt szeretem, de úgy gondolom legnagyobb részben Olivér hibája,mivel megmondhata volna, Aninak,hogy nem,úgymint Béci.
2011. április 22. 10:32
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
senki sem látná szivesen anikót seholse.
2011. április 22. 10:33
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
én szívesen látnám anit a fináléban... de azér tmost igaza volt olinak... felesleges lett volna az az egy óra. csak a kapcsolatát tette volna tönkre vele. de mondjuk az is igaz, hogy ha akkor mikor még nem tudta, hogy a barátnője haragszik rá, csak úgy mászott anikóra... amúgy sztem olivér meg örülhet neki, hogy egy olyan szép lány, mint anikó rá mászik...
2011. április 22. 10:34
én nem csak a fináléban hanem most sem látnám szívesen azt a sz*kát.egyszerűen kiakaszt, már ha rá kell néznem elkap a hányinger attól a nőszemélytől.jól tette olivér,hogy nem ment bele,én sem szívesen beszélgetnék egy ilyen csajjal
2011. április 22. 10:47
|
Tündiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.22. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 149779 offline
|
Nehogy már Anikót védjétek meg!
Amikor Zsófiéknak azt mondta, hogy simán a szemébe tudna nézni Enikőnek is, azt hittem, hogy elhányom magam...
Olivér sem volt szent, de a végén már tényleg le akarta állítani a csajt, az meg csak ráakaszkodott, meg játszotta a depressziósat.. Mindössze öt pasiba szeretett bele a villaléte alatt, és akkor most lehet gondolkozni, hogy kinek mondott igazat: Bécinek is, és Olivérnek is azt mondta, hogy szerelmes belé a játék kezdete óta..
Amikor Zsófiéknak azt mondta, hogy simán a szemébe tudna nézni Enikőnek is, azt hittem, hogy elhányom magam...
Olivér sem volt szent, de a végén már tényleg le akarta állítani a csajt, az meg csak ráakaszkodott, meg játszotta a depressziósat.. Mindössze öt pasiba szeretett bele a villaléte alatt, és akkor most lehet gondolkozni, hogy kinek mondott igazat: Bécinek is, és Olivérnek is azt mondta, hogy szerelmes belé a játék kezdete óta..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.