VV4: Véget ért Jerzy és Gigi románca
2011. április 22. 13:06
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
VÉGRE.
2011. április 22. 13:10
|
|
Catiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 146321 offline
|
Alekosz és Éva számtalanszor hívta Jerzyt retardáltnak, rengetegszer kinevették, Éva az anyját szidta, leköpte stb. és köztük van családias hangulatban? Amúgy meg Jerzy azt mondta, hogy amikor Gigi kiesett már akkor rájött, hogy nem szereti Gigit és nem a Bécis párbaj után. Szóval ennyit a nagy őszinteségről.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. április 22. 13:13
|
|
Catiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 146321 offline
|
Jerzy azért állt Gigi mellé mert senki sem vette észre őt a villában Olivér meg Alek rá se hederített így Gigi oldalán bent tudott maradni. Most, hogy kinthagyta Bécit, meg amúgy is csak 4en vannak, persze, hogy szóba áll vele Alekosz is...Jerzy meg azt hiszi, hogy egyből befogadták...
janet7
2011. április 22. 13:17
Idézet (Adri98 @ 2011.04.22. 12:56)
"Véget ért Jerzy és Gigi románca"
milyen románcról beszélnek??? csak játszották az agyukat.
milyen románcról beszélnek??? csak játszották az agyukat.
Én ezzel teljesen egyetértek.Mindketten kihasználták egymást csak a nagy hírnévért.
2011. április 22. 13:51
|
Ryta26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.15. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 145490 offline
|
Hát ez nem volt szép dolog a Ráczoktól! Biztos úgy gondolták,hogy ha ők ketten kiesnek Jerzy bent marad és megnyeri a játékot akkor ők is kapnak abból a pénzből amit nyert, hiszen a Rácz hugica szerelme volt és hát mint tudjuk kell nekiik a pénz és ez jól jött volna nekik!
2011. április 22. 13:53
Thory_90 ahogy mondod Gigi jobban akarta a kapcsolatot, mint Jerzy ez itt a kulcsmondat. Gigi rá erőltette magát (emlékezzünk csak vissza h az elején Jerzy mennyire tiltakozott..) oké aztán beadta magát, de akkor is. Nem jerzy kezdte.
Aztán meg persze, hogy családiasabb a hangulat, mindenképpen családiasabb Évával és Alekkal, mint Béciékkel...
Egyébként nem vitázni akarok csak elmondtam a véleményem
Aztán meg persze, hogy családiasabb a hangulat, mindenképpen családiasabb Évával és Alekkal, mint Béciékkel...
Egyébként nem vitázni akarok csak elmondtam a véleményem
2011. április 22. 14:00
jól tette hogy dobta Gigit
_ToTo_ ezt a kép nagyon jó
_ToTo_ ezt a kép nagyon jó
2011. április 22. 14:04
Heetella!
Először is: Thora_90.
Másodszor: én a VV elejét nem néztem annyit, mint a közepét, tehát ezt nem tudom. Majd visszanézem XD
Amúgy nekem furcsa Jerzy pálfordulása, mert Éva végtére is leköpte, stb, nem hiheti azt, h most komolyan kedveli.
De az, h Gigi jobban akarta, azt mostanra gondoltam. Véleményem szerint ezt megbeszélhették volna itt kint, nem a villában, ahol annyi a befolyásoló tényező (kamerák, Olivér, Alek meg évike), lehet, h nem így alakult volna. Bár, azt mindenki tudja, ha "villaszerelmek" nem tartanak sokáig. Talán ez lett volna a kivétel.
Ryta26! Sztem ez hülyeség: most, h mindketten kint vannak, mennek erre-arra, kapnak ők pénzt, sőt, lehet, többet keresnek majd, mint amennyit a játékkal nyerhetnek.
Jerzy meg úgysem nyeri meg.
Először is: Thora_90.
Másodszor: én a VV elejét nem néztem annyit, mint a közepét, tehát ezt nem tudom. Majd visszanézem XD
Amúgy nekem furcsa Jerzy pálfordulása, mert Éva végtére is leköpte, stb, nem hiheti azt, h most komolyan kedveli.
De az, h Gigi jobban akarta, azt mostanra gondoltam. Véleményem szerint ezt megbeszélhették volna itt kint, nem a villában, ahol annyi a befolyásoló tényező (kamerák, Olivér, Alek meg évike), lehet, h nem így alakult volna. Bár, azt mindenki tudja, ha "villaszerelmek" nem tartanak sokáig. Talán ez lett volna a kivétel.
Ryta26! Sztem ez hülyeség: most, h mindketten kint vannak, mennek erre-arra, kapnak ők pénzt, sőt, lehet, többet keresnek majd, mint amennyit a játékkal nyerhetnek.
janet7
2011. április 22. 14:12
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.22. 14:04)
Azért ne gondold, hogy osztogatják nekik majd a milliókat. Amig tart a VV láz, meg az utóhatása, addig hívják őket majd ide-oda amivel nem fognak rosszul keresni, de jól sem. Jobb lesz, mint ami volt elötte és emiatt esnek majd csapdába, mert amikor elkezd lanyhulni az érdeklődés, kevesebb lesz a meghívás, kevesebb lesz a pénz - de ők majd tartani akarják a szinvonalat amit megszoktak elötte. Sok-sok példa volt erre az elmúlt években. Ezt az egészet pedig mindgyikre értem - szerintem 2 év múlva 1-2 ember lesz közülük a köztudatban. Gombiról már most sem hallani. A többiek még mennek belevalóba, nekedvalóba - de az sem lesz már sokáig. Azt ennyi volt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.