VV4: Véget ért Jerzy és Gigi románca
2011. április 22. 11:33
Jerzy valóban kihasználta Gigit, az ő hátán kapaszkodott fel, szemét dolog volt, amit csinált, és bár Lilu szerint férfias volt, nem volt az, amit tegnap tett. Telepofázták a fejét, ő meg hagyta magát.
Lehet, h mindketten változtak, de úgy tűnik, Gigi jobban akarta ezt a kapcsolatot, mint Jerzy.
Ez van, jobb lesz neki így, Jerzynél csak jobbat kaphat.
Lehet, h mindketten változtak, de úgy tűnik, Gigi jobban akarta ezt a kapcsolatot, mint Jerzy.
Ez van, jobb lesz neki így, Jerzynél csak jobbat kaphat.
2011. április 22. 11:35
Igazad van Mizi. A villabeli kapcsolatok sosem tartottak túl sokáig.
2011. április 22. 11:42
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Szerintem Jerzy egyáltalán nem használta ki. De bármennyire is szeretünk valakit, ha szakítani kell vele, akkor szakítani kell vele. A változásokat nem kell szó nélkül tűrnünk. Nincs mit tenni:)
Én gratulálok Jerzynek, jobb lesz ez így neki!
Én gratulálok Jerzynek, jobb lesz ez így neki!
2011. április 22. 11:50
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Mellesleg lehet, hogy már Jerzy is érezte, hogy milyenné vált Gigi. Talán pont azért szakított vele előbb ő, hogy ne neki kelljen átélni azt, hogy szakítanak vele.
De persze nem szeretnék belemagyarázni semmit sem
De persze nem szeretnék belemagyarázni semmit sem
2011. április 22. 11:52
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Hát igen jó is hogy szakítottak mert Giginek igazi férfi kell és nem ez a cicababa!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. április 22. 11:55
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
huhh.! -.-
2011. április 22. 11:58
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Nem volt itt semmilyen románc, az egész csak egy színjáték volt.
Én személy szerint, már nagyon untam, ahogy szenvednek. Amikor Gigike "bőgött" a zuhanyzóban, az szörnyen átlátszó volt, arany málna díjat érdemel ezért az alakításért. Kb 1 óra alatt túltette magát ezen a "hatalmas" szakításon és máris Évát kezdte el szapulni Anikónak. Milyen érdekes, hogy Évát fikázta mindig, hogy mennyire káromkodik, közbe a tegnapi adásban Gigi beszédéből a kisípoláson kívül, mást nemigen lehetett hallani, amikor Éváról beszélt.
Én személy szerint, már nagyon untam, ahogy szenvednek. Amikor Gigike "bőgött" a zuhanyzóban, az szörnyen átlátszó volt, arany málna díjat érdemel ezért az alakításért. Kb 1 óra alatt túltette magát ezen a "hatalmas" szakításon és máris Évát kezdte el szapulni Anikónak. Milyen érdekes, hogy Évát fikázta mindig, hogy mennyire káromkodik, közbe a tegnapi adásban Gigi beszédéből a kisípoláson kívül, mást nemigen lehetett hallani, amikor Éváról beszélt.
2011. április 22. 12:02
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Igaza volt Alekosznak...Jerzy egy retardált...
ez olyan effektus mikor a sz_r felkerül a polcra
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. április 22. 12:30
jajj ,hogy essen meg rajtuk a szívem..
Mit érdekel az a két VVs köcsög?
Mit érdekel az a két VVs köcsög?
2011. április 22. 12:32
hogy oda ne rohanjak!!mindketten csak játszák az agyukat
2011. április 22. 12:56
"Véget ért Jerzy és Gigi románca"
milyen románcról beszélnek??? csak játszották az agyukat.
milyen románcról beszélnek??? csak játszották az agyukat.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.