VV4: Véget ért Jerzy és Gigi románca
2011. április 22. 10:29
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
ez egyáltalán nem volt szerelem. szerintem mindkettő kihasználta a másikat. de inkább gigi jerzy-t. na jó, most azért jerzy elég szemét volt, meg minden... ezért is azt szavazták meg, hogy ő használta ki overdose-t. xD
2011. április 22. 10:33
|
Kerixyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 146649 offline
|
Ejj,Erzsike ezzel buktad Béci-Gigi szavazóbázisát,ki fog ezután rád szavazni? 68% Megvezetted az embereket.
Azt hiszi erős lett?Dehogy lett a következő párbajnál majd leesik a képe.
Sógora aki eddig perel fenyegette Évát megbocsátott,na ezek után Hajrá Éva köpd le még egyszer!K.anyázd le mert megengedett a Jerzy családja szerint.
Amúgy feltűnt valakinek Oli mit mondott Évának? Össze kell ugrasztani Erzsikét és Anikót.
Azt hiszi erős lett?Dehogy lett a következő párbajnál majd leesik a képe.
Sógora aki eddig perel fenyegette Évát megbocsátott,na ezek után Hajrá Éva köpd le még egyszer!K.anyázd le mert megengedett a Jerzy családja szerint.
Amúgy feltűnt valakinek Oli mit mondott Évának? Össze kell ugrasztani Erzsikét és Anikót.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
|
|
19nati95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 122136 offline
|
Eleinte úgy láttam,hogy Gigi nem szereti annyira Jerzyt,de miután Jerzy visszament a párbajról és az egója is megnőtt,és dobta szegény Gigit,teljesen másképp gondolom....lehet,hogy Gigi nem szerette teljes szívéből,de valamennyire szerette azért,erre meg az a mitugrász csak arra használta ki a Rácz tesókat,hogy ne essen ki.....pfff...milyen szánalmas!
janet7
A nézők nem látják át eléggé a helyzetet...igenis Gigi volt az aki kihasználta Jerzy-t.Csak úgy sütött róla. Az ahogyan ő a párbajon viselkedett szegény fiúval...hát csodáltam volna ha ezek után nem szakít vele. Jó ez így,remélem Jerzy talál hozzáillő lányt.
Kelsey
2011. április 22. 10:36
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
LULUPeas egyetertek. Gigin latni mar h nem szereti, nem is szerette, felkerultek a cimlapokra a csajnak ennyi eleg is volt.
Kelsey
2011. április 22. 10:41
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
na végre, hogy kinyílt a jerzy szeme!
Kelsey
2011. április 22. 10:42
|
Tündiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.22. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 149779 offline
|
Érdekes, hogy Gigi kint azt nyilatkozta, hogy nem tudja, dobja-e Jerzyt, majd miután megnyerte a párbajt, így megváltozott a véleménye...
Amúgy Jerzy végre rájött, hogy a Rácz testvérek csak kihasználták, és szerintem meg pont hogy nem Gigi miatt mutatta meg az igazi arcát, mert miután Gigi kiesett, sokkal inkább szerethetővé vált a számomra a karaktere...
Amúgy szerintem is csak az Alekosz szurkolók miatt győzte le Bécit..
Amúgy Jerzy végre rájött, hogy a Rácz testvérek csak kihasználták, és szerintem meg pont hogy nem Gigi miatt mutatta meg az igazi arcát, mert miután Gigi kiesett, sokkal inkább szerethetővé vált a számomra a karaktere...
Amúgy szerintem is csak az Alekosz szurkolók miatt győzte le Bécit..
dana
2011. április 22. 10:45
|
Kerixyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 146649 offline
|
Ki használt ki kit? Gigi volt aki megvédte Erzsikét Évával szemben,Ha a tesók nem zárnak össze Erzsike már rég kint lenne,ezt pont a nézők 68% látja jól.
Jön még kutyára kamion,Erzsike drága arcáról le fog fagyni a mosoly.
Jön még kutyára kamion,Erzsike drága arcáról le fog fagyni a mosoly.
janet7
2011. április 22. 11:01
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Jerzy rohadtul nem érdemelte meg Gigit, szal Giginek úgymond szerencséje van. Csak kihasználta a lányt.. Jerzy szánalmas, miután látta, hogy nélküle is megnyerheti, kidobta -.- Csak azért maradt benn eddig, mert Gigivel járt.. Én már csak azt nem értem, hogy mit esznek ennyire ezen a hülyén.. -.-
janet7
2011. április 22. 11:01
Gigi használta ki Jerzyt? Úristen, nem veszitek észre (sokan), hogy Jerzynek csak addig voltak jók a Rácz testvérek, amíg mindketten ki nem estek? És Jerzy panaszkodik, hogy Gigi rá sem nézett a párbajon? Ő még csak azt sem vette észre, hogy Gigi nincs is a közönség soraiban. Ez a Jerzy egy nagy szégyen, szánalmas kis senki. Megerősödött és most nem fér bele egy kapcsolat az életébe... az eszem megáll, komolyan. Most azt hiszi, hogy olyan kemény lett a Béci elleni győzelme miatt és most az Éváékkal nyomul. Hát vicc ez az egész ember.
Hajrá Anikó! Pofára kell ejteni ezt a sok beképzelt majmot.
Hajrá Anikó! Pofára kell ejteni ezt a sok beképzelt majmot.
janet7
2011. április 22. 11:06
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Hű Kerixy, de jól megfogalmaztad. Teljesen egyetértek, Erzsike csak azért volt annyira "szerelmes", hogy valaki mögött meghúzódhasson. Most már rohadt erősnek érzi magát, akkor nem kell Gigi? Csak azzal nincs tisztában, hogy nem az ő rajongótábora ekkora, hanem max az Alekoszé, illetve a retek klub manipulációja. Meg családias hangulat, Évike és Alekosz? WTF? Erzsi, ezt nagyon elszámoltad.
janet7
2011. április 22. 11:07
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
szóba se kellett volna állniuk egymással,nem hogy összejönni...
2011. április 22. 11:14
Ez a kapcsolat alapból halálra volt ítélve, nem volt nagy meglepetés.
2011. április 22. 11:16
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
ez várható volt...
2011. április 22. 11:24
|
|
katacsadervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.06. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 140251 offline
|
Na végre.Én nem sajnálom.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.