VV4: Véget ért Jerzy és Gigi románca
2011. április 22. 09:42
Még hogy ennyit jerzy-ről. Nem tudom én nem tartom két színűnek, mert ez őszinte amit most csinál. Eddig Gigi meg Béci irányította, mint egy bábok, most, hogy kiestek érdekes hirtelen jóba lett mindenkivel, na miért? mert már gy cselekszik ahogy akar ha nincs Béci meg gigi uszításnak akkor jóba képes lenni Alekékkal és Éva sem ezt a Jerzy-t köpte le, hanem az "utánfutó" jerzy-t a kis gigipártit. Áhh de végre normális lett.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. április 22. 09:46
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
szerintem Jerzy naon jól tette!! Megvilágosodott
Gigin mennyire látszott már h teteti magát egy könny nem jött ki a szeméből... szánalom :S Nemcsoda ő egy színésznő de még annak sem jó :S
Kelsey
2011. április 22. 09:47
bocsi az újabb hozzászólást, de nem bírom megállni reakció nélkül az eddigi hozzászólásaitokat. Jerzy kihasználta Gigi-t?
Ébresztő nem Jerzy kérette magát és nem ő dugdosta a hátsófelét a másik orra alá hanem Gigi. A másik meg hogy igen vége a sógor jelöltdolognak, de kizárólag BÉCI miatt, ő hívta ki aztán Gigi meg a "kitérdekelszjerzy" stílusa is sok volt neki, nem? Egyébként nekem az a véleményem hogy Gigi azért kezdett most hirtelen többet figyelni Jerzy-re mert ő még megnyerheti...
Jól tette, hogy dobta azt a kis rosszindulatú, unalmas......****-t jerzy végre önmaga lehet.,
Ébresztő nem Jerzy kérette magát és nem ő dugdosta a hátsófelét a másik orra alá hanem Gigi. A másik meg hogy igen vége a sógor jelöltdolognak, de kizárólag BÉCI miatt, ő hívta ki aztán Gigi meg a "kitérdekelszjerzy" stílusa is sok volt neki, nem? Egyébként nekem az a véleményem hogy Gigi azért kezdett most hirtelen többet figyelni Jerzy-re mert ő még megnyerheti...
Jól tette, hogy dobta azt a kis rosszindulatú, unalmas......****-t jerzy végre önmaga lehet.,
Kelsey
2011. április 22. 09:48
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Tudtuk h ez lessz
2011. április 22. 09:51
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
háhá jerzynek megnőtt a pofáján a bőr, mert azt hiszi sok rajongója van mert ő ment vissza (pedig csak alek [nyerése] miatt szavaztak rá..)és most azt képzeli J hogy ő mekkora karaj gyerek már, ezért dobta gigit. gigi meg eddig úgy volt vele hogy kiesett, meg már a tesója is de csávója ott van neki szal kap a pénzből de ez nem jött be
:D szánalom az egész műsor.
2011. április 22. 10:01
ezt már előre tudtam h nem lesz semmi ebböl a kapcsolatból.Sztem Gigi csak kihasznált Jerzyt én szeretem meg bírom a Rázcokat de ahogy viselkededt a Jerzsivel gigi hát meg volt az oka h szakítsanak.
2011. április 22. 10:02
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Végre dobta már ezt a kétszínű Gigikét. Örülök, hogy kinyílt végre a szeme. Annyira látszott, hogy Gigi csak azért veri annyira magát, hogy ő jöjjön ki a végén áldozatként. Látszott rajta a párbajon is, meg miután visszament a villába, hogy a háta közepére se kívánja Jerzyt. Nem csoda, ha annak rosszul esett.
Amit meg leművelt a zuhanyzóban is...Hát nekem röhögnöm kellett már, annyira nem jött össze az a sírás pedig biztos párszor eljátszatták vele, de hát még gyakorolni kell Gigi, annyira mégsem vagy még jó színésznő. Ha valakinek annyira összetörik a szíves az nem így sír, sajnos tudom. Szóval megérdemelte, nem is értem mit keres itt.
Amit meg leművelt a zuhanyzóban is...Hát nekem röhögnöm kellett már, annyira nem jött össze az a sírás pedig biztos párszor eljátszatták vele, de hát még gyakorolni kell Gigi, annyira mégsem vagy még jó színésznő. Ha valakinek annyira összetörik a szíves az nem így sír, sajnos tudom. Szóval megérdemelte, nem is értem mit keres itt.
2011. április 22. 10:07
Jerzy kihasználta Gigit? heh, ezen jót röhögtem. Emberek szerintetek lett volna neki annyi esze? amikor bement még beszélni is alig tudott nem hogy ilyet kitalált volna. szerintem pont hogy fordítva volt.
végre kinyílt a csipája a gyereknek.eddig nagyon megbújt, gigi meg a drága sógora mögött, szóval már ideje volt.
végre kinyílt a csipája a gyereknek.eddig nagyon megbújt, gigi meg a drága sógora mögött, szóval már ideje volt.
2011. április 22. 10:13
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Amúgy ez olyan vicces, hogy egyszer azt mondjátok, hogy Jerzy jobban szerette Gigit, mint Gigi őt és hogy Gigi volt az, akit nem érdekelte Jerzy, egyszer meg azt mondjátok, hogy Gigi akaszkodott rá Jerzy-re. Érdekesek vagytok...
Szerintem is Jerzy volt az, aki kihasználta, mert most őszintén: Giginek mi szüksége lett volna egy ilyen buta, gyenge emberre?
Jerzy volt az, akit észre se vettek volna, ha nincs ez a szerelmi szál, és nem Gigi.
Arra meg, hogy "Gigi nem akart vissza menni..." csak annyit mondok: Blikk
Toto ne válaszolj, kérlek
Szerintem is Jerzy volt az, aki kihasználta, mert most őszintén: Giginek mi szüksége lett volna egy ilyen buta, gyenge emberre?
Arra meg, hogy "Gigi nem akart vissza menni..." csak annyit mondok: Blikk
Toto ne válaszolj, kérlek
2011. április 22. 10:17
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
xD csak azért ment vissza Jerzy mert Alekosz rajongói rá szavaztak h az ucsó 2-be ne Béci-Alekosz párbaj legyen -.-"
Bécsi<3
Bécsi<3
2011. április 22. 10:26
Végre vége lett... Ez milyen gusztustalan volt márr GiGitől, hogy rámászott Jerzyre mert "megerősödött" ami nem igaz mert Alek rajongói miatt ment vissza a villába!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.