Halálos fenyegetést kapott Rebecca Black
2011. április 21. 09:22
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
De csak annyit kértek hogy hagyja abba az éneklést.Szerintem tegye meg
2011. április 21. 09:26
Meg lehetne kérni szépen is, h vegye le a dalát, de lehet, h az nem használna.
Mindenesetre eléggé túlzásba estek a fenyegetők. Sokan nem szeretnek sok mindenkit, mégsem fenyegetik, h így meg úgy kinyírják.
Viszont nem hiszem el, h Rebecca nem látja be azt, h nem tud szépen énekelni. Bár állítólag a Himnuszt szépen énekelte, nem értem, h akk miért nem vmi feldolgozást tett fel, amivel bebizonyította volna, h tényleg tud énekelni.
Mindenesetre eléggé túlzásba estek a fenyegetők. Sokan nem szeretnek sok mindenkit, mégsem fenyegetik, h így meg úgy kinyírják.
Viszont nem hiszem el, h Rebecca nem látja be azt, h nem tud szépen énekelni. Bár állítólag a Himnuszt szépen énekelte, nem értem, h akk miért nem vmi feldolgozást tett fel, amivel bebizonyította volna, h tényleg tud énekelni.
2011. április 21. 09:48
Én sem vagyok oda érte (sőt a hangja nagyon is sérti a fülem ) de attól még nem akarom megölni. Kicsit túlzásba estek az utálói.
2011. április 21. 09:53
|
|
Lily14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 244 Csatolások: 15 Azonosító: 138855 offline
|
Az ő érdekében CD-t ne csináljon, én sem bírom sőt kikapcsolom a tv-t is ha ez szólal meg de halálos fenyegetés??? normálisan is lehet célozgatni szedje le
2011. április 21. 09:55
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Azért ez egy kicsit túlzás, de ha ő nem fejezi be az éneklést akkor ő öl meg minket a borzalmas hangjával
Én utálom őt, de megölni azért nem akarom, csak az éneklést hagyja abba
2011. április 21. 10:02
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
Ma, 09:55 rachella rachella
Azért ez egy kicsit túlzás, de ha ő nem fejezi be az éneklést akkor ő öl meg minket a borzalmas hangjával
ja
ja
2011. április 21. 10:09
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Nem semmi emberek vannak!
2011. április 21. 10:23
|
|
Wicky99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 135682 offline
|
rachella igazaad van!! és "csak" két hónap alatt lett meg justin bieber baby száma a 100 millió nézettség?! azétz ne már egyikőjüket se szeretem de azért inkább justin bieber hangja!! (boccs a justin fanoknak!!)
2011. április 21. 10:23
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
hát ez egy kicsit durva. én utálom, de nem akarom megölni. de az biztos, hogy akkor ő fog minket megölni. xD
2011. április 21. 10:27
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.21. 09:26)
Meg lehetne kérni szépen is, h vegye le a dalát, de lehet, h az nem használna.
Jó, de Amerikában mindenki el tudja énekelni a Himnuszt normálisan
Plusz, naná, hogy nem szedi le a csaj, ha ekkora nézettsége van, és megismerik a nevét
Remélem, mostmár ért a szép szóból xD
2011. április 21. 10:32
|
|
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline
|
ez elég durva és túlzás,de nem tudjuk,hogy milyen veszélyes ez.Mert lehet,hogy csak pár kis nyomorék így akar véget vetni ennek az egésznek,de az is benne van a pakliba,hogy ezt valaki komolyan gondolta.Jobb az elő vigyázatosság és nem kéne erőltetni ezt a dolgot...
2011. április 21. 10:37
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
sztem se ez lenne a megoldás h fenyegetni kell.... mondjuk 200 ember írna kommentet h szedje le a dalát és hagyjon föl az éneklésselm mind fenyegetés nélkül.. akk meglehet győzni. amúgy is téll nem veszi észre magát h TEHETSÉGTELEN!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

1 felhasználónak tetszik: