Halálos fenyegetést kapott Rebecca Black
2011. április 21. 08:16
|
|
h_mirtillvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 483 Csatolások: 37 Azonosító: 115824 offline
|
Az emberek már mindent megtesznek annak érdekében, hogy épségben maradjon a fülük. Szerintem azért gyilkolással akarják letöröltetni vele a videót, mert más fenyegetés hiába lenne, hiszen vannak olyan személyek, akik csak akkor figyelnek oda arra, amit mondanak mások, ha az életükkel, úgymond "szórakoznak".
Nem szeretem ezt a csajt, bár azért a gyilkolás szintjére nem kell az antiknak lesüllyedni.
Nem szeretem ezt a csajt, bár azért a gyilkolás szintjére nem kell az antiknak lesüllyedni.
2011. április 21. 08:39
|
|
Anna_Tothcalderic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 1543 Csatolások: 308 Azonosító: 137063 offline
|
De azért Rebecca se hallbele ebbe mert kapott fenyegető levelet...Én nem törödnék vele és mondjuk a Friday-t azért nézték meg annyian mert borzasztó és tudni akarták milyen borzasztó tényleg az a szám...És vessen magára,még csak 13 éves de már profi énekesi kariert akar szerintem elöször is járja ki az álltalánost és csak utána legyen olyan nagyképű meg már azt hiszi két (Nem tom mennyi száma van)hogy ő lesz Amerika kiscsillaga
2011. április 21. 08:55
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Tinisztár basszus ha ez a kis vinnyogó liba az akkor itt már bárki lehet híres és ha megfenyegették akkor mivan van-.-
2011. április 21. 09:14
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Oké, nem bírom én sem. De most ezt miért kell? Hagyják békén. Azt csinál amit akar. Ha nem tetszik másnak, akkor ne hallgassa, én is ezt csinálom és nem fenyegetőzök...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: