Halálos fenyegetést kapott Rebecca Black
2011. április 20. 23:32
Nem értem minek ennyire felfújni, egyiknek sem lenne vér a pucájában kinyírni a csajt mert félnek hogy amikor ölik megszólal netalán sikít. Na az milyen halálos lenne, ha a hangja olyan mintha egy náthás UFÓ próbálna énekelni...
2011. április 20. 23:40
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Ez azért durva, de remélhetőleg csak fenyegetés, ami borzalmas (pláne, h csak 13 éves), de annyi igazságot látok benne, hogyha ennyi negatív kritikát kap, miért akar még lemezt is csinálni??
2011. április 20. 23:56
"Az énekesnőnek titulált 13 éves diáklány Friday című számát egy hónap alatt már több mint 100 millióan látták, ezzel megelőzte Justin Bieber Babyjé, akinek ezt az értéket „csak” két hónap alatt sikerült összekaparnia."
azt viszont elhiszem, hogy bíbörnél jobb:)
azt viszont elhiszem, hogy bíbörnél jobb:)
2011. április 21. 00:55
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
H*lye k**a !!!!!! semmi hangja istenem XD szánalmas.
2011. április 21. 00:55
Kikészülök ettől a csajtól, semmi tehetség, nulla érdekeltség. Annyira nem tud érdekelni, milyen baromságok történnek vele -.-"
2011. április 21. 01:36
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Ez egy tehetségtelen szánalmas kis csaj ha tudná itt mennyire utálják és mire tartják fel adhatná az éneklést meg minden fú de utálom meg mi az hogy 13 évesen énekesnő komolyan mondom ez a csaj még paródiának is rossz nem hogy még énekesnőnek nem tom mit hittek hogy szupersztár lesz szerintem valaki csak azért szereti mert sajnálja vagy azért mert jót lehet rajta nevetni és igaz az is hogy le vegyék a you tuberól és remélem ez így is lesz többen is utálják mint szeretik már az agyamra megy ez a kis szánalom mestere
2011. április 21. 01:51
Minap meghallgattam, amikor elénekli a Fridayt szólógitár mellett, és őszintén szólva fele annyira sem szar a hangja, mint a klipben. Direkt lett ennyire eltorzítva a hangja, azért, hogy feltűnést kelthessen. Egy jó hanggal elénekelt Fridayra a kutya sem figyelt volna fel, de ami már botrányosan borzalmas, arra igen. Reklámfogás volt szerintem a kiscsaj részéről. Ügyesen csinálta. Rühellem őt még mindig, és pontosan azért ilyen híres, mert mindenki foglalkozik vele, köztük az is, aki azzal fenyegette meg, hogy kinyírja...
2011. április 21. 07:15
Kár: arról nem tudok, hogy Jeti Balerina kapott ilyen leveleket.
2011. április 21. 07:17
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Villámkérdés: Nem szeretnék senkit megsérteni, de ki a franc ez a csaj? Mert az életben egy dalt nem halottam tőle, most meg hirtelen felbukkant, mint eső után a gomba, mintha olyan nagy sztár lenne.
2011. április 21. 07:27
utálom Rebecca Blacket, de azért nem ölném meg, lehet akár a legbeképzeltebb, legrondább, legtehetségtelenebb, akkor sem.
2011. április 21. 07:32
szerintem ez a csaj nagyon hasonlit Demi Lovatora, tudom aztmondják hogy rondaez a csaj, de akkor is :S bár Demi azért szebb 
lehet is mért aggodnia xD nagyon felidegelt mindenkit xD sokan utálják xD bár nem hiszem hogy tényleg kinyirnák -.-
lehet is mért aggodnia xD nagyon felidegelt mindenkit xD sokan utálják xD bár nem hiszem hogy tényleg kinyirnák -.-
2011. április 21. 07:33
|
|
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline
|
Ha igaz is .. minek kell fenyegetni egy 13éves csajt. ?? O.o
,, beteg emberek ,, xĐ ,, nem nagy kedvenc Rebecca , de akkor sem kell fenyegetni. .. ha nem tetszik, akkor nem kell hallgatni ,, nekem sem tetszik , és nem is hallgatom.
2011. április 21. 07:49
Wanessaa. : szerintem ők se hallgatják... mert nem birják xD nekik csak az a bajuk hogy a youtube-on van..és hát gondolom nem akarják hogy bekerüljön a top10-be, mert ennyire gyülölik xD
2011. április 21. 08:01
|
|
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
XD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: