Halálos fenyegetést kapott Rebecca Black
2011. április 20. 22:28
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
@Esment: én viszont azt javaslom Rebeccának, hogy hagyja abba. Menjen vissza tanulni, vagy mit bánom én. Az amerikaiak őrültek
Én az életet választanám
Természetesen, csak azért hagyja abba, amit most csinál, hogy vigyázzon magára... Ebben nincs benne az, hogy mennyire irritál
Tehát, drága, Becca, hagyd abba! XD
2011. április 20. 22:30
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
jobban jár ha abba hagyja! az ő érdekében és a miénkbe mondom!
2011. április 20. 22:31
jó is lenne ha felhagyna az "énekléssel" de azért fenyegetni nem kell
2011. április 20. 22:33
"a netes hozzászólók online lőnek rám.”
Őszintén, nem csodálom !
Őszintén, nem csodálom !
2011. április 20. 22:36
Idézet (TheSheryke2008 @ 2011.04.20. 22:33)
"a netes hozzászólók online lőnek rám.”
Őszintén, nem csodálom !
Őszintén, nem csodálom !
szerintem a netes hozzászólók nem csak online lőnének, szóval Beccának még szerencséje is van
2011. április 20. 22:51
|
|
LadyMusiCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 78 Csatolások: 2 Azonosító: 139987 offline
|
az rendben van, hogy szörnyű ez a csaj, nincs hangja és nem az éneklés az erőssége. (mondjuk az is igaz, hogy a Klippben direkt torzították el géppel a hangját, lehet hallani...) De ezért mert előadott egy értékelhetetlen produkciót, még nem kell így fenyegetni.
Mert milyen ember az, akiben egy akármilyen szám olyan érzéseket vált ki, hogy megöli az "énekest" mert nem tetszik neki a dal...? Mit ártott neki? Ha nem tetszik ne hallgassa!!! És ezt kéne mindenkinek csinálni. Ne növelje a nézettsége számát... Nincs jobb,fontosabb dolga az embernek minthogy arra vegye a fáradtságot, hogy elkezdje támadni??? Mert szerintem eléggé egy lesüllyedt beteg ember. és legalább annyira lehetne kritizálni, mint a csajszit, mert ő legalább nem szándékosan akart rosszat az embereknek...-.-" csak nem volt önkritikája, és naiv volt
2011. április 20. 22:52
nem kell kinyírni....de a hangszálaitól megszabadíthatnák mert magától nem fogja abbahagyni az 'éneklést'....
2011. április 20. 22:56
okés ez azér ez durva h kinyirják de hát ami igaz az igaz a dal valami borzalom >.<
2011. április 20. 23:04
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
a száját kéne kinyírni -.-
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: