én ezt hallgatom sokat mostanában
Metál
2011. május 07. 16:56
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Idézet (zombeeStar @ 2011.05.07. 13:12)
Valaki írta még anno,hogy az Epicát sosem szerette ezért eszembe jutott ez a csodás számuk

Ahogy öregszenek, úgy lesznek egyre bonyolultabbak. A legutóbbi albumuk nekem már egy picit túl sok volt, de a Divine conspiracy/ Consign to oblivion / Phantom agony albumokat szeretem.
At itt alant felsorakozó zenekar tagjai viszont se nem szépek, se nem nőneműek, dallamviláguk eléggé kiforrott (ráadásul rendszerint kő egyszerű dolgokat nyomnak), viszont briliánsak (meg svédek is).
2011. május 07. 17:04
Idézet (otyg @ 2011.05.07. 16:56)
Ahogy öregszenek, úgy lesznek egyre bonyolultabbak. A legutóbbi albumuk nekem már egy picit túl sok volt, de a Divine conspiracy/ Consign to oblivion / Phantom agony albumokat szeretem.
At itt alant felsorakozó zenekar tagjai viszont se nem szépek, se nem nőneműek, dallamviláguk eléggé kiforrott (ráadásul rendszerint kő egyszerű dolgokat nyomnak), viszont briliánsak (meg svédek is).
nem is értem hogy lehetett őket kihagyni innen
2011. május 07. 17:54
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Egy kicsit nyugisabb:
Egy aminek sose tanulod meg a szövegét(jobb is XD):
+ dühös emosok ( de nagyon jók):
Amon Amarth-ot nem szeretek utcán hallgatni mert mindig elkezdek hülyén lépni(mint valami atomsz.r spártai katona)
Egy aminek sose tanulod meg a szövegét(jobb is XD):
+ dühös emosok ( de nagyon jók):
Amon Amarth-ot nem szeretek utcán hallgatni mert mindig elkezdek hülyén lépni(mint valami atomsz.r spártai katona)
2011. május 07. 18:01
Idézet (hirosi @ 2011.05.07. 17:54)
1 felhasználónak tetszik:
Pawiinova
2011. május 07. 18:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
Idézet (zombeeStar @ 2011.05.07. 18:01)
ezjó xDDD én hajlamos vagyok lájtosabb headbangra vonaton zenehallgatás közben xDD társaságban nem cink 
Rapperek közt se olyan jó headbangelniXD A buszon én is szoktam , meg néha hörögni, csak nem igazán vesszem észre mert én nem hallom^^.Sokszor nehéz megállni, hogy ne ugráljak össze vissza.
Ilyenre főleg:
+ ez nem igazán metál(vagyis nagyon nem az) de aki gitározik(és elég kezdő mint én) annak ajánlom ezt számot:
Az eleje főleg:
A húron: 7,7,10,7,5,3,2(bundok ), de sok how to play-es videó van jútubon .
2011. május 07. 19:28
|
|
MolcsiiiBleach *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 1367 Csatolások: 46 Azonosító: 137029 offline
|
Idézet (hirosi @ 2011.05.07. 18:31)
Rapperek közt se olyan jó headbangelniXD A buszon én is szoktam , meg néha hörögni, csak nem igazán vesszem észre mert én nem hallom^^.Sokszor nehéz megállni, hogy ne ugráljak össze vissza.
Ilyenre főleg:
+ ez nem igazán metál(vagyis nagyon nem az) de aki gitározik(és elég kezdő mint én) annak ajánlom ezt számot:
Az eleje főleg:
Ilyenre főleg:
Az eleje főleg:
én se bírom ki ugrálás nélkül
2011. május 08. 02:03
FFuu de leállt a téma ezekben a kései órákban
Ezt a számot viszont nagyon szeretem a vadsága és idegbeteg tempója miatt
meg ahogy időközben csak úgy hopp egy lassú rész xD
2011. május 08. 06:41
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Néhány klasszikusabb jellegű dalocska:
Ugye, ugye?
Maga a klipp ugyan picit bénácska, de a dal zseniális:
Mondjuk a Borknagar távol áll a klasszikus vonaltól, de zenélni nagyon tudnak
Ugye, ugye?
Maga a klipp ugyan picit bénácska, de a dal zseniális:
Mondjuk a Borknagar távol áll a klasszikus vonaltól, de zenélni nagyon tudnak
2011. május 09. 20:05
|
|
otyg |
|
Idézet (zombeeStar @ 2011.05.09. 16:42)
napi hangulatzeném
jöjjenek a trollok
jöjjenek a trollok
Más számot nem is nagyon ismerek tőlük
2011. május 09. 20:23
Idézet (otyg @ 2011.05.09. 20:05)
Más számot nem is nagyon ismerek tőlük
(anno ez valamelyik hammer mellékleten is rajta volt onnan ragadt rám
) )
óó pedig sztem a nattfödd jobb
2011. május 09. 21:02
|
|
|
Pontosan nem tudom, hogy a banda metál-e , de nagyon gótos,dark-os mitudomén milyen hangzása van(nagyon jó ha gondolkozni akarsz ^^):
+
jó éjt zenének:
A Glam metálos Pantera(jót tett nekik , hogy a 90-es évek fele stílust váltottak:P):
Végére egy kérdés..Tud valaki egy igazán zúzós Magyar metál bandet?
+
jó éjt zenének:
A Glam metálos Pantera(jót tett nekik , hogy a 90-es évek fele stílust váltottak:P):
2011. május 09. 21:39
Idézet (hirosi @ 2011.05.09. 21:02)
Huu hát én magyarokat ritkán hallgatok pont azért mert magyar
blind myself; igazából én ezekről csak hallottam az insane pár számát ismerem
2011. május 09. 22:00
|
|
|
Megnéztem, ennek a számnak vannak egész jó részei.Igazán ütős nem volt. Tankcsapda rohadt jó, de... Depresszió szintúgy ,meg még ezer ilyen.Itt Szolnokon is csak ilyen sz.r punk rock/alternatív/pop-rock együttesek vannak(vagy még én nem láttam mást^^) .Akik lefolynak a színpadról , olyan f.sok^^.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.