Ha valaki kedveli a gótikus zenéket, akkor ez a szám kötelező (a szépség és a szörny típusú női énekes vs death metal gyökerű férfi hang egyik első megjelenése volt ez a szám):
Metál
2012. február 04. 16:25
|
|
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline
|
Mostanában egy picit rácuppantam (megint) a Dark Tranquillity-re (akik egyébként az In flames és az At the gates mellett szintén alapnak számítanak a göteborgi vonalon). Erről többek között ez a koncertfelvétel is tehet (itt a Misery's crownban Mikael Stanne bemutat egy szinte tökéletesen kivitelezett stage divingot - de a szám is kegyetlen jó
)
Ha valaki kedveli a gótikus zenéket, akkor ez a szám kötelező (a szépség és a szörny típusú női énekes vs death metal gyökerű férfi hang egyik első megjelenése volt ez a szám):
1 felhasználónak tetszik:
Devil93
2012. február 09. 19:15
|
|
Devil93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 775 Csatolások: 32 Azonosító: 129498 offline
|
hello
Tudtátok , hogy az Arch Enemy idén ellátogat a Hegyalja fesztiválra ? HA esetleg nem tudnátok
mert tudom , hogy itt van egy pár rajongója a bandának
Eddig a fesztiválok közül ez tűnik a legértelmesebbnek
Tudtátok , hogy az Arch Enemy idén ellátogat a Hegyalja fesztiválra ? HA esetleg nem tudnátok
Eddig a fesztiválok közül ez tűnik a legértelmesebbnek
2012. február 11. 20:55
Idézet (Kapusi @ 2011.04.28. 19:15)
A black metálról mi a véleményetek? Én nem csípem..
Kurva szar.
2012. február 13. 11:42
naláám hoztam nektek nyalánkságot először is
egy kis viking mötál
másodszor Alestorm róluk tudni illik,hogy nyáron csöppkishazánkba is ellátogatnak //kalóz metál//
aztán Poisonblack mert gyönyörű ez a szám
és végül egy kis feldolgozás a Bodomtól mert jönnek a Volt fesztre
ezenkívül, aki szereti a finnmetálbandákat folk metált és minden északi //meg nem csak északi// zenét annak ajánlom figyelmébe a következő oldalt IDE CLICKELSZ mert rengeteg apróhírnevű de istenkirály banda van fent. /ez volt a reklám helye/ csók \m/.
egy kis viking mötál
másodszor Alestorm róluk tudni illik,hogy nyáron csöppkishazánkba is ellátogatnak //kalóz metál//
aztán Poisonblack mert gyönyörű ez a szám
és végül egy kis feldolgozás a Bodomtól mert jönnek a Volt fesztre
ezenkívül, aki szereti a finnmetálbandákat folk metált és minden északi //meg nem csak északi// zenét annak ajánlom figyelmébe a következő oldalt IDE CLICKELSZ mert rengeteg apróhírnevű de istenkirály banda van fent. /ez volt a reklám helye/ csók \m/.
2012. február 20. 18:15
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Jön a KORN a szigetre!
Ott a helyem asszem.
2012. február 24. 21:31
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2012.02.20. 18:15)
Jön a KORN a szigetre!
Ott a helyem asszem. 
Van mit rendbetenniük a múltkori(2005)után!
Milyen track listával jönnek?
Kedvenc zeném mostanság:
Devil93
2012. február 29. 20:27
|
|
Devil93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 775 Csatolások: 32 Azonosító: 129498 offline
|
Idézet (zombeeStar @ 2012.02.28. 20:16)
nem tudom,ki mennyire hatódik meg a Depressziótól de a Székesfehérvári zúzda után megéri elmenni a PECSÁBA is áprilisban
hatalmas koncert volt odarakták magukat a srácok rendesen! Esetleg várható valaki pecsába??? 
én is tervezem, hogy elmegyek, már csak a Road miatt is
2012. március 08. 17:08
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Ide is berakom már, mert KoRn-hoz kapcsolódik. Jon Davis az elektronikus zenei szólóprojektjéről. http://www.shockmagazin.hu/portal/hirek/a-laptop-egy-uj-hangszer
2012. március 14. 18:02
tegnap volt Deathstars koncert gyerekek...életemvégéig bántam volna ha nemmegyek istenek♥ és addig kint voltak koncert után még mindenkivel nem váltottak pár szót nem írták alá az utolsó bőrfelületet és nem csináltak képet. nagybuli volt felírtam őket a szentjeim közé
2012. május 07. 19:33
Idézet (zombeeStar @ 2011.04.29. 20:45)
Igen Alexi de ugyanígy Dany Filth , de imádom Halász Feri hangját is ami ugye nem metál, énekesnőm Candice és a sirenia régi énekesnőjét is szerettem. Emellett még ott van Tarja Turunen akiről azt mondják hogy koncerten nem tudja kiénekelni a hangokat...de mivel még nem voltam koncertjén youtube alapján szeretem. Akkor Kurt Cobain aki mindig is ott volt. És a Junkies ami szintén nem metál de érdemes odafigyelni az énekes hangjára
Egyébként nem tudom ki, hogy áll a Bodommal,de mi a véleményetek az új albumról? Még csak most töltöttem le mert úgyvoltam vele,hogy koncerten szeretném először hallani. És szerintem egész kellemes vannak benne új elemek és Jannén is látszott hogy az új számoknál unatkozik (keyboard) csak pár szám az ami nagyon betalált de a többi is jó háttérzene olvasáshoz pl
Egyébként ne haragudjatok,hogy nem csak metálról beszélek de szerintem belefér a témába és mással úgyse tudom itt megvitatni xD
zombeeStar
Mónika
2012. június 21. 09:28
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Mostanában sokat hallgatom ezt az együttest
Devil93
2012. június 21. 20:38
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Na, ez ZENE-metal
Sajnos egyre kevesebben szeretik, és pop áll a nyerésre
Nekem a kedvenc együttesem a Slipknot(heavy metal).
De rajtuk kívül még vagy 10 együttest is hallgatok ,)
Végűl is a ZENE az életem !
Sajnos egyre kevesebben szeretik, és pop áll a nyerésre
Nekem a kedvenc együttesem a Slipknot(heavy metal).
De rajtuk kívül még vagy 10 együttest is hallgatok ,)
Végűl is a ZENE az életem !
Devil93
2012. június 27. 15:06
Elnézést, hogy csak így bepofátlankodok ide, de nem tudjátok, hogy mi a címe és ki az előadója a következő számnak?
http://href.hu/x/i2la
Ha valaki ismerné, kérem írja majd meg nekem. Előre is köszönöm
http://href.hu/x/i2la
Ha valaki ismerné, kérem írja majd meg nekem. Előre is köszönöm
2012. július 09. 12:37
|
|
Mónikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 17 Csatolások: 9 Azonosító: 128955 offline
|
Szerintem is csodás hangja van mind élőben,mind a klippekben.
Sajnos élőben még én sem láthattam őt,de a koncertekről készült felvételekben nem csalódtam,nagyon szuperek.
Tarja forever!!!
Sajnos élőben még én sem láthattam őt,de a koncertekről készült felvételekben nem csalódtam,nagyon szuperek.
TarjaNightwish
2012. december 08. 11:16
|
lpmaskmancick |
|
Dimebag Darrel halálának 8. évefodulója van ma és egy rohadt hír sincs róla az oldalon.
Senkit sem érdekel a 90-es évek egyik legjobb gitárosa? Na meg a Pantera se?
Darkness
2012. december 08. 15:06
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2012.12.08. 11:16)
Dimebag Darrel halálának 8. évefodulója van ma és egy rohadt hír sincs róla az oldalon.
Senkit sem érdekel a 90-es évek egyik legjobb gitárosa? Na meg a Pantera se? 
Ne idegeskedj ezen, itt csak az idióta popnak(poopnak) van írva valami...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.