Ehhez a JD féle nyilatkozathoz visszatérve, annyit, hogy pár nappal ezután a nyilatkozat után Halász Feri a (Depresszió énekese) is kiírt egy kb ezzel egyenértékűt az arckönvy lapján, hogy nem érti miért tekinti sok fiatal előremutatónak a dubstepet, mikor ők is ezeket a ritmusokat meg basszusokat pörgetik évek óta. Azt megjegyezném, hogy a Depresszió elég sokat nyúlt a Korn-tól, főleg gitár meg basszustémákban. (jó példa: XII introja = Blind introja) Szóval elég vicces egy helyzet így.
Metál
2011. december 21. 21:10
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Asszem onnan jött nekik ez, mikor megcsinálták a Get up!-ot, láttak mennyi embernek tetszik, és akkor annak sikerén felbuzdulva úgy döntöttek, hogy csinálnak egy ilyen stílusú albumot.
Ehhez a JD féle nyilatkozathoz visszatérve, annyit, hogy pár nappal ezután a nyilatkozat után Halász Feri a (Depresszió énekese) is kiírt egy kb ezzel egyenértékűt az arckönvy lapján, hogy nem érti miért tekinti sok fiatal előremutatónak a dubstepet, mikor ők is ezeket a ritmusokat meg basszusokat pörgetik évek óta. Azt megjegyezném, hogy a Depresszió elég sokat nyúlt a Korn-tól, főleg gitár meg basszustémákban. (jó példa: XII introja = Blind introja) Szóval elég vicces egy helyzet így.
2011. december 23. 20:25
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.12.21. 21:10)
LOL, ez azért nem semmi. Feri kissé el van tévedve. Bár, a Depressziót nem az egyedisége miatt szeretjük.
Idézet (Devil93 @ 2011.12.23. 17:16)
Látom mostanában KoRn lázban égtek
ezért találtam egy karácsonyi számot 
Biztos, hogy ez egy Korn dal?
Egyébként, kellemes ünnepeket!
2011. december 23. 23:05
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Tavaly mikor hallottam a kóri Xm@s dalát, hát majd beszartam rajta.
Nagyon nagy szövege van.
"If I ain't drunk it's ain't Christmas
All you mothefuckers got to hell!"
"If I ain't drunk it's ain't Christmas
All you mothefuckers got to hell!"
2011. december 23. 23:11
|
lpmaskmancick |
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.12.23. 20:25)
LOL, ez azért nem semmi. Feri kissé el van tévedve. Bár, a Depressziót nem az egyedisége miatt szeretjük.
Szépen összelopkodtak mindent a modern trash/nu-metál szcénából.
Ha már annyit emlegettem Feriéke
2011. december 24. 15:13
|
|
Devil93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 775 Csatolások: 32 Azonosító: 129498 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.12.23. 20:25)
Biztos, hogy ez egy Korn dal?
Nem tudom
Corey számát imádom
2011. december 24. 19:42
metálban gazdag boldog karácsonyt
2011. december 26. 17:32
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Revolver magazin oldalán lehet szavazni, hogy melyik borító volt a legjobb az évben.
Én a Slipknot-osra szavaztam, bár az Amy Lee-s is iszonyat jó.
2011. december 26. 20:08
|
lpmaskmancick |
|
Úgy becsületből nyomtam én is a Sk-ra.
De az Amy Lee tényleg jóféle.
2011. december 26. 22:14
|
|
Devil93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 775 Csatolások: 32 Azonosító: 129498 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.12.26. 17:32)
Revolver magazin oldalán lehet szavazni, hogy melyik borító volt a legjobb az évben.
köszi
2011. december 28. 11:33
volt valaki tegnap Dabason metál karácsonyon [kérdőjelek] én ott voltam *--* mondjuk nekem a depresszió meg a road és a tcs sem metáááál de gyerekek délután kettőtől hajnal 1ig asszem sőt tovább is tombolni. akkora izomlázam van és 29 órája nem aludtam de annyira megérte. mondjuk ki gondolná,hogy nekem a Depi koncert tetszett a legjobban mert az valami mást jelent nekem,de a road is hatalmas koncertet adott, a tankcsapdán meg mozdulni nem lehetett. mondjuk annyira nem vagyok képben az eseményekkel mert vagy sör vagy valami alkohol volt a kezemben -.- de ekkora sokkolást♥ hát gyerekek a vonat minden állomáson és megállóhelyen MÖTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL
1 felhasználónak tetszik:
dana
2011. december 28. 13:47
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
Idézet (zombeeStar @ 2011.12.28. 11:33)
volt valaki tegnap Dabason metál karácsonyon [kérdőjelek] én ott voltam *--* mondjuk nekem a depresszió meg a road és a tcs sem metáááál de gyerekek délután kettőtől hajnal 1ig asszem sőt tovább is tombolni. akkora izomlázam van és 29 órája nem aludtam de annyira megérte. mondjuk ki gondolná,hogy nekem a Depi koncert tetszett a legjobban mert az valami mást jelent nekem,de a road is hatalmas koncertet adott, a tankcsapdán meg mozdulni nem lehetett. mondjuk annyira nem vagyok képben az eseményekkel mert vagy sör vagy valami alkohol volt a kezemben -.- de ekkora sokkolást♥ hát gyerekek a vonat minden állomáson és megállóhelyen MÖTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL 
Őket én is nagyon szeretem, a TCs-t meg különösen, mivel debreceniek!!!
& ha már Debrecen, akkor egy másik itteni bandát is ismerjetek meg, szerintem őrült jók..., de lehet, hogy én elfogult vagyok velük szemben, mert nálam most ők a number1..., régen Autumn voltak:
& most Yourself néven zúznak:
2012. január 01. 01:00
|
|
|
Haverom küldte, ezzel is kívánnék boldog új évet.
dana
2012. január 01. 16:25
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.12.21. 21:10)
Azt megjegyezném, hogy a Depresszió elég sokat nyúlt a Korn-tól,
annyira elegem van már ebből a ez nyúlt ettől az nyúlt attól könyörgöm szinte már lehetetlen új számokat csinálni, nem tudom ki hogy van vele de attól mert beletettek egy elemet vagy többet a saját számukba ők gyúrták össze ők írták rá a szöveget és ők állnak ki a színpadra
2012. január 06. 23:25
|
|
Cobainvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 305 Csatolások: 347 Azonosító: 161082 offline
|
Véleményt!!
Head - Paralyzed
Head új műve.
Én azt mondom, hogy ez jobb lett mint a KoRn új számai. Az új KoRn album se lett rossz de szerintem eddig az összes többi jobb volt. A dubstep még nem is lenne baj, de ez valahogy olyan mintha nem is Korn lenne, hiányzik belőle az ami eddig egyedivé tette. De remélem még adnak ki olyan számokat mint régen.
És az hogy a Korn eddig is dubstep-et játszott, annak eléggé nincs értelme. A Break Some Off, a Counting, az Alone I Break (stb...) szerintem egyáltalán nem volt az.
És visszatérve Head-re, remélem így folytatja. Ritkán ad ki új számokat, de ezek nagyon jók.
És jó lenne már valamit hallani David-ről.
Mióta kilépett a KoRn-ból nem tudok róla semmit. (Az meg nem most volt)
Head - Paralyzed
Head új műve.
Én azt mondom, hogy ez jobb lett mint a KoRn új számai. Az új KoRn album se lett rossz de szerintem eddig az összes többi jobb volt. A dubstep még nem is lenne baj, de ez valahogy olyan mintha nem is Korn lenne, hiányzik belőle az ami eddig egyedivé tette. De remélem még adnak ki olyan számokat mint régen.
És visszatérve Head-re, remélem így folytatja. Ritkán ad ki új számokat, de ezek nagyon jók.
És jó lenne már valamit hallani David-ről.
2012. január 10. 18:13
|
|
|
Nekem kimondottan tetszik ez a Head dal -bár a vélemnényemet a keresztény-metálról inkább megtartanám magamnak
-. Korn mostani zenéjénél nekem is kicsit jobban tetszik.
David tudtommal kilépse óta nem zenél. Kár.
David tudtommal kilépse óta nem zenél. Kár.
Cobain
2012. január 12. 16:37
|
|
|
KROQ oldalán meg lehet nézni a tavalyi év legjobb 35 képét.
Szerintem jó kis lista lett, nekem sok kedvencem van rajta pl. SOAD, RA, Foo Fighters stb.
Szerintem jó kis lista lett, nekem sok kedvencem van rajta pl. SOAD, RA, Foo Fighters stb.
2012. január 12. 19:12
|
lpmaskmancick |
|
A Limp Bizkites is jó vicces lett.
Fred a filkóját markolássza
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.