Interjú Jon Davis-szel az új Korn album kapcsán.
http://hammerworld.hu/2011/11/11/korn-obama-egy-hamisitatlan-illuminatus/
Metál
2011. november 11. 20:33
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
2011. november 12. 11:32
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Idézet (zombeeStar @ 2011.11.11. 17:49)
Szerintem nagyon ütős feldolgozás lett ez.
2011. november 13. 19:54
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Mostanság kedvenc zenekarom közé tartozik a Slipknot! A Snuff c. számuk igencsak megtetszett,no de van még egy jó pár,pl: People=shit...hmm...imádom!
Mikor barátnőmnek megmutattam,nem tetszett neki.Szó szerint:fújj,te ezt hallgatod?
Másnap nem kiposztolta fészbukra azt a szémot amit mutattam neki?
Fúúú,de felcsinálta az agyamat!Na az ilyenektől már a falat tudom kaparni!
Szerintem tudjátok,hogy tavaly nyáron rocktáborban voltam.Na!Kár volt beavatni...elkezdett utánozni...Fekete ruhák,fekete köröm,és ott tart,hogy a haja is fekete lesz.Nos,én szívből vagyok inkább rocker,mint öltözékből(kinézetből,ahoyg tetszik),mert a ruha(kinézet)...nem
minden!Amúgy ha barátnőmenk nem mutatok Ac/Dc számokat,tutira még a mai napig nem tudná,miről hebegek-habogok...Persze,amikor megmutattam a háttérképemet(Bon Scott),akkor rögtön jött:Ki ez a fószer a háttérképeden?Szedd le,tedd föl a közöset...Na,ennyit róla.
Na térjünk vissza a Slipknotra! ^^ A zenéit pnagyjából megismertem,szerintem itt az ideje,hogy megismerjem a tagjait is!
Mikor barátnőmnek megmutattam,nem tetszett neki.Szó szerint:fújj,te ezt hallgatod?
Másnap nem kiposztolta fészbukra azt a szémot amit mutattam neki?
Szerintem tudjátok,hogy tavaly nyáron rocktáborban voltam.Na!Kár volt beavatni...elkezdett utánozni...Fekete ruhák,fekete köröm,és ott tart,hogy a haja is fekete lesz.Nos,én szívből vagyok inkább rocker,mint öltözékből(kinézetből,ahoyg tetszik),mert a ruha(kinézet)...nem
minden!Amúgy ha barátnőmenk nem mutatok Ac/Dc számokat,tutira még a mai napig nem tudná,miről hebegek-habogok...Persze,amikor megmutattam a háttérképemet(Bon Scott),akkor rögtön jött:Ki ez a fószer a háttérképeden?Szedd le,tedd föl a közöset...Na,ennyit róla.
Na térjünk vissza a Slipknotra! ^^ A zenéit pnagyjából megismertem,szerintem itt az ideje,hogy megismerjem a tagjait is!
2011. november 18. 19:01
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Most Korn-t, vagy Nine Inch Nails-t hallgatok?
2011. november 18. 22:27
|
lpmaskmancick |
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.11.18. 19:01)
Most Korn-t, vagy Nine Inch Nails-t hallgatok?
nekem nagyon nem jön be ez a szám. A Get Up meg a Narcisstic Cannibal nagyon tetszett, de ez valamiért nem. Amúgy ebbe kik közreműködtek?
2011. november 22. 18:00
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (Fedorov @ 2011.11.18. 19:04)
Ezzel az avatar-ral el is hiszem. 
Biztos People=Shit-et játszanak az X-Faktorban.
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.11.18. 22:27)
nekem nagyon nem jön be ez a szám. A Get Up meg a Narcisstic Cannibal nagyon tetszett, de ez valamiért nem. Amúgy ebbe kik közreműködtek?
A Get Up! nekem is tetszett, a Narcisstic Cannibal se rossz, néha meghallgatom, elsősorban a dalszövege miatt, de ez az új dal nagyon nem jön be.
2011. november 24. 22:09
|
|
kuszkusz4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 3 Azonosító: 158286 offline
|
Én mindenféle (de tényleg) zenét hallgatok, és többekközt metált is, azonbelül is leginkább numetált. Szerintem a KoRn és a S.O.A.D. a legjobb
2011. november 26. 09:22
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
Idézet (kuszkusz4ever @ 2011.11.24. 22:09)
Én mindenféle (de tényleg) zenét hallgatok, és többekközt metált is, azonbelül is leginkább numetált. Szerintem a KoRn és a S.O.A.D. a legjobb
Ja, a KoRn nálam is vezet a numetálos "ranglistán",jöhet a S.O.A.D. is minden mennyiségben:), de lövök 1 jó kis SlipKnoT nótát:
1 felhasználónak tetszik:
Devil93
2011. november 26. 09:30
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
& lövök 1 jó kis magyar metált is, nem rég ismertem + őket..., szerintem érdemes odafigyelni rájuk, egész jól nyomják a fiúk:)
Devil93
2011. november 30. 21:44
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
Attól függ, hogy milyen metál... Ha goth, akkor csak azt szeretem, csak azt hallgatok, de ha sima metál, akkor... Nem mondom, hogy nem szeretem, csupán nem hallgatok ilyet.
2011. december 19. 00:43
kicsit leállt a téma..
csak a latinos vérűek kedvéért
csak a latinos vérűek kedvéért
2011. december 20. 18:37
|
|
|
Idézet (zombeeStar @ 2011.12.19. 00:43)
kicsit leállt a téma..
Nekem is ez jutott eszembe, ideje lenne felpörgetni.
Új Korn albumról kinek mi a véleménye? Én még nem tudtam teljesen végighallgatni, de vegyes érzelmeim vannak. Egyrészt örülök, hogy tudnak még valami újjal előrukkolni, másrészt meg még mindig visszasírom a régi Korn-t. Amit a '90-es években csináltak az nekem jobban tetszik. Egyszerű, mégis nagyszerű.
Egyébként, mostanában ezt hallgatom.
2011. december 21. 11:52
|
lpmaskmancick |
|
Én vagy 3-4x végighallgattam. Nekem tetszik, ha mondjuk az úgy az egészet nézzük, de van rajta 1-2 szám ami elég gyengére sikeredett. Mindesetre tavaly kiadtak egy oldschool stílusú albumot, most meg gondolták, hogy újítanak, vagy az is lehet -amit sok helyen rebesgetnek- hogy csak felszínen akar maradni a zenekar, ezért belekapaszkodott az új divatirányzatba és a híresebb dubstep előadók neveivel akarta magát reflektorfénybe láttatni. Én értékeléseim alapján ez az album olyan 6,5/10 lenne. Mondjuk a legjobb számok róla azok, amiket már az album előtt is hallhattunk.
Azt is hozzátenném, hogy mielőtt nem jött volna ki a Get up! előtte nem szerettem a dubstepet, utána kezdtem nyíltabban hozzáállni, és végül megtetszett. Tehát a KoRn muiatt kedveltem meg ezt a műfajt.
Amit Jon Davis nyilatkozott, hogy ők dubstepet játszottak mielőtt az létezett volna, az elég nagy hipster beszólás volt. Azt mondta, hogy az ő zenéjük már régóta a basszusra épül, meg a ritmusok is hasonlóak amik a dubstepben vannak. Furamód akármelyik régi Korn dalt hallgatom, egyikben sem vélek felfedezni semmi dubstepet.
A KoRn hivatalos jutub csatornáján megnézhető volt a lemezbemutató koncert. De sajnos átrakták privát videóba, szóval nem lehet megnézni.
Vigaszképp itt ez:
Azt is hozzátenném, hogy mielőtt nem jött volna ki a Get up! előtte nem szerettem a dubstepet, utána kezdtem nyíltabban hozzáállni, és végül megtetszett. Tehát a KoRn muiatt kedveltem meg ezt a műfajt.
Amit Jon Davis nyilatkozott, hogy ők dubstepet játszottak mielőtt az létezett volna, az elég nagy hipster beszólás volt. Azt mondta, hogy az ő zenéjük már régóta a basszusra épül, meg a ritmusok is hasonlóak amik a dubstepben vannak. Furamód akármelyik régi Korn dalt hallgatom, egyikben sem vélek felfedezni semmi dubstepet.
A KoRn hivatalos jutub csatornáján megnézhető volt a lemezbemutató koncert. De sajnos átrakták privát videóba, szóval nem lehet megnézni.
Vigaszképp itt ez:
2011. december 21. 13:57
|
|
|
Nekem az a nagy bajom a dubsteppel, hogy totál elnyomja a hangszereket. Pedig a Korn azért elég gyenge bass slap nélkül. Az amit JD mondott meg szerintem is hülyeség. Az ők zenéjüknek régen semmi köze nem volt a dubstephez, és ez így volt jó.
Remélem azért nem lesznek divatzenekar.
Egy jó kis grunge, metál keverék.
Egy jó kis grunge, metál keverék.
Devil93
2011. december 21. 19:44
|
lpmaskmancick |
|
Mondjuk a Korn meg a nu-metál régen divatzenekarok voltak, csak mostanság eléggé leülepedett ez a stílus, és senkit sem érdekel már. De amúgy most majd a sok pózer tuti rákap valamely szinten a Kornra, ez olyan mint a LP-vel is volt, mikor kijött a lájtosabb m2m albumuk, akkor is sokan rákaptak, de fogalmuk se volt, hogy előtte mit játszott. Szerintem a Korn-nal is ez a helyzet. Furamód arckönyvön egy rakat ismerősöm, akik csak tüctücöt hallgatnak, azoknak a kedvenc zenék között ott van a korn, pedig előtte fingjuk se volt, hogy mi az.
Csak kijött a Get Up meg narcisstic cannibal és fhuu most skrillex meg kecymenő meg dábtepp oszt biztos kemény rajság ez is. :|
Mondjuk Skrillex zenéje is egész jó magában is, de eléggé agyon van sztárolva.
UnhappyMeals
2011. december 21. 20:13
|
|
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.12.21. 19:44)
Mondjuk a Korn meg a nu-metál régen divatzenekarok voltak, csak mostanság eléggé leülepedett ez a stílus, és senkit sem érdekel már. De amúgy most majd a sok pózer tuti rákap valamely szinten a Kornra, ez olyan mint a LP-vel is volt, mikor kijött a lájtosabb m2m albumuk, akkor is sokan rákaptak, de fogalmuk se volt, hogy előtte mit játszott. Szerintem a Korn-nal is ez a helyzet. Furamód arckönyvön egy rakat ismerősöm, akik csak tüctücöt hallgatnak, azoknak a kedvenc zenék között ott van a korn, pedig előtte fingjuk se volt, hogy mi az.
Csak kijött a Get Up meg narcisstic cannibal és fhuu most skrillex meg kecymenő meg dábtepp oszt biztos kemény rajság ez is. :|
Na igen, asszem Te mondtad, hogy nem kéne még egy LP. Nekem spec. haverjaim eddig is szerették a Korn-t, meg a dubstepet is, így nekik ez most nagyon tetszik, nekem viszont nem. Vevő vagyok az újításokra, de ne vegyenek már hirtelen 180°-os fordulatot. Eleve nem értem, minek kellett új lemez, kaptunk tavaly egy jót, ráértek volna turnézni.
Devil93
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.