Idézet (hirosi @ 2011.06.13. 14:13)
Szerintem sokan álmodnak/szeretnének egy saját bandát vagy legalább a zene által valahogy híresnek lenni.Ilyen vagyok én is. Van is egy "együttesem" ami elég kezdetleges:
van egy basszeros( 2 éve játszik) ,de csak egy kicsit jobb mint én XD
van egy énekese aki énekelni ugyan nem tud , de hörögni(vagy melyén beszélni^^) tud.
Van egy dobos ő tényleg jó 6 éve dobol ő az egyetlen akit zenésznek nevezhető köztünk.
És vagyok én ,fél éve gitározok és már egy erős kezdő vagyok.Elég nehéz elképzelni hogy ezekből az emberekből egyszer együttes lesz, de a név már megvan/volt:
nekrofil fiúk karácsonya (DE volt már egy ilyen amerikai együttes.. csoda^^)
Ez volt az én regényem ,remélem egyszer ilyen jók leszünk:
van egy basszeros( 2 éve játszik) ,de csak egy kicsit jobb mint én XD
van egy énekese aki énekelni ugyan nem tud , de hörögni(vagy melyén beszélni^^) tud.
Van egy dobos ő tényleg jó 6 éve dobol ő az egyetlen akit zenésznek nevezhető köztünk.
És vagyok én ,fél éve gitározok és már egy erős kezdő vagyok.Elég nehéz elképzelni hogy ezekből az emberekből egyszer együttes lesz, de a név már megvan/volt:
nekrofil fiúk karácsonya (DE volt már egy ilyen amerikai együttes.. csoda^^)
Ez volt az én regényem ,remélem egyszer ilyen jók leszünk:
Kitartást hozzá! Majd csak lesz belőle valami.
Ha már szó volt a saját dolgokról, én április óta egy elektronikus zenei (azon belül dark ambient műfajú, tehát kurvára messzi van a mainstream tuctuc undormányoktól) projekten dolgozom (jó most öljetek meg hogy ide a metál részbe írom
Ha majd elkészültem, kaptok letöltési linkeket.

2 felhasználónak tetszik: