[quote=hirosi,2011.05.25. 17:09~2064666]Devil93-nak(kár , hogy a becses nevét nem tudom) köszönöm, hogy megmutatta a Hatebreed-et azóta agyon hallgattam őket:
Nagyon szívesen Am Timinek hívnak
ÉS ha érdekel mostanában lesz koncertjük is :
június 27-én Budapesten a Dürer Kertben 19:00-kor
bővebb infó a linkben
Köszönöm, Timi!
06:46-kor már gépezel(tél)? És még infót is kaptam, még egyszer köszönöm!
A Csúszócsomó számait azok is szeretik akik metált nem igazán hallgatnak , és az együttes mégsem lesz divatbanda(ami a Linkin kannak nem sikerült ^^ ) Szóval Fuck yeah:
Igaz utóbbi időben a SK kicsit jobb viszonyba került a médiával, de valahogy mégse csináltak belőlük mainstream shitet, nem hallani őket minden órában a rádióban, meg a "zenei" csatornákon (amiken eddig nem igazán hallottam zenét) se. LP meg a béka segge alatt van.
Igaz utóbbi időben a SK kicsit jobb viszonyba került a médiával, de valahogy mégse csináltak belőlük mainstream shitet, nem hallani őket minden órában a rádióban, meg a "zenei" csatornákon (amiken eddig nem igazán hallottam zenét) se. LP meg a béka segge alatt van.
pont-os-an.
Egyébként mindig minden együttest dicsér itt mindenki, most írok pár "metal" együttest akiket ki nem állhatok(valamelyiket talán annyira nem):
Bullet for my valentine(??)
Linkin Park(? o.o ??)
(a post-hardcore az metálnak számít?)
escape the fate( a poén az egészbe ha minden igaz nyáron Ausztriába megyek a koncertjükre)
és ez tudom , hogy istenkáromlás , de a Metallicát se bírom(kivéve: One)
Bocs ha valakinek megzavartam a lelki nyugalmát:
pont-os-an.
Egyébként mindig minden együttest dicsér itt mindenki, most írok pár "metal" együttest akiket ki nem állhatok(valamelyiket talán annyira nem):
Linkin Park(? o.o ??) (a post-hardcore az metálnak számít?) escape the fate( a poén az egészbe ha minden igaz nyáron Ausztriába megyek a koncertjükre)
Én bírom a Metallicát De azért azt mindenkinek el kell ismernie : Ők legendák
pont-os-an.
Linkin Park(? o.o ??) (a post-hardcore az metálnak számít?) escape the fate( a poén az egészbe ha minden igaz nyáron Ausztriába megyek a koncertjükre)
Bocsi de én meg a metallikát utálom,meg a System of a down,meg a Ramsteint (vagy hogy kell írni xD)
a BFMV meg az Lp sztem király,pont hogy miattuk lettem rocker