78!
Avril Lavigne
2014. június 08. 10:36
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
2014. június 08. 10:46
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Mother fucking bearshark!
2014. június 08. 15:17
Idézet (Avie @ 2014.06.08. 01:46)
7.-es 
7.es?
2014. június 08. 23:00
|
AvrilFanxxx |
|
Idézet (N_Anna @ 2014.06.08. 15:17)
7.es?
o tesómnak volt 9.be egy könyve amiben azt hiszem hogy a "Sk8er Boi" szövege volt, és azt mesélte hogy mikor hallgatták egy csaj énekelte, akinek borzalmas hangja volt.. nagyon dühösen jött haza xd
Szerintem ne akadjunk fönt ezen,már bocsi
2014. június 08. 23:05
|
AvrilFanxxx |
|
DERYCK ESETE HATÁST GYAKOROLHAT-E AVRILRE?
A rajongók számára köztudott, hogy mikor Avril új dalokat ír, általában olyan dolgokból/eseményekből merít ihletet, amelyek vele, vagy a hozzá közel állókkal történt meg. Mind tudjuk, mi történt néhány hete Deryck Whibley-vel, aki alkohol problémái miatt végül kórházban kötött ki. Kedvenc énekesnőnk ex-férje elismerte, hosszú évek óta ápol szoros barátságot az alkohollal, aminek végül az lett az eredménye, hogy összeomlott a mája és a veséje, valamint az orvosok is figyelmeztették, ha nem vigyáz magára, az élete is rámehet. Lehetséges, hogy ez az eset inspirálhatja is Avril-t arra, hogy dalaiban ne fókuszáljon annyit a féktelen piálásra!
“I will drink as much limoncello as i can, and i’ll do it again and again”/”Annyi limoncello-t fogok inni, amennyit tudok és ezt fogom tenni újra és újra” – részlet az I Can Do Better című dalból, ami Avril kedvenc dala a TBDT korongról.
“Last night i blacked out i think, what did you, what did you put in my drink?”/”Tegnap éjjel elsötétült előttem a világ, azt hiszem, mit, mit tettél az italomba?” – Smile.
Got a bottle of whatever, but it’s getting us drunk”/”Van egy üveg akármink, de arra késztet, hogy igyunk” – Here’s To Never Growing Up.
Avril állítása szerint a válásuk óta is nagyon jó barátságban vannak Deryck-kel. Mit gondolsz? Volt férje balesete képes elrettenteni Avril-t attól, hogy továbbra is az ivászatot szorgalmazza az egyes dalaiban?
Szerintem van logika a cikkben,de nemhiszem h ezért ne írna olyan dalt,amiben benne van az iszi..vagyhát nemtom.majd Av eldönti
A rajongók számára köztudott, hogy mikor Avril új dalokat ír, általában olyan dolgokból/eseményekből merít ihletet, amelyek vele, vagy a hozzá közel állókkal történt meg. Mind tudjuk, mi történt néhány hete Deryck Whibley-vel, aki alkohol problémái miatt végül kórházban kötött ki. Kedvenc énekesnőnk ex-férje elismerte, hosszú évek óta ápol szoros barátságot az alkohollal, aminek végül az lett az eredménye, hogy összeomlott a mája és a veséje, valamint az orvosok is figyelmeztették, ha nem vigyáz magára, az élete is rámehet. Lehetséges, hogy ez az eset inspirálhatja is Avril-t arra, hogy dalaiban ne fókuszáljon annyit a féktelen piálásra!
“I will drink as much limoncello as i can, and i’ll do it again and again”/”Annyi limoncello-t fogok inni, amennyit tudok és ezt fogom tenni újra és újra” – részlet az I Can Do Better című dalból, ami Avril kedvenc dala a TBDT korongról.
“Last night i blacked out i think, what did you, what did you put in my drink?”/”Tegnap éjjel elsötétült előttem a világ, azt hiszem, mit, mit tettél az italomba?” – Smile.
Got a bottle of whatever, but it’s getting us drunk”/”Van egy üveg akármink, de arra késztet, hogy igyunk” – Here’s To Never Growing Up.
Avril állítása szerint a válásuk óta is nagyon jó barátságban vannak Deryck-kel. Mit gondolsz? Volt férje balesete képes elrettenteni Avril-t attól, hogy továbbra is az ivászatot szorgalmazza az egyes dalaiban?
Szerintem van logika a cikkben,de nemhiszem h ezért ne írna olyan dalt,amiben benne van az iszi..vagyhát nemtom.majd Av eldönti
2014. június 08. 23:07
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (SmNori @ 2014.06.08. 07:29)
Én azt hittem, ez az oldal azért van, hogy véleményt lehessenírni. És ez akár lehet negatív, pozitív... Az egy másik dolog, hogy te nem írsz negatív véleményt *köszönöm*, deén attól még írhatok.
Na jó, nincs vita, megyek erről a topicról ^^
Nos, véleményt a sztárokról az adatlapján szokás írni, nem a saját topikjában. Szóval legyél oly' kedves és ha olyan nagyon negatív kritikát akarsz írni, akkor véleményezd Avrilt az adatlapján. Köszöntem.
Idézet (itsbubble @ 2014.06.07. 21:20)
a Starlight Theatre kiírta, hogy Avril ma este fellép náluk, (a BSB-vel) ergo jobban van. vagy túlságosan szeret minket, és nem akarja elhalasztani a showt.
Pedig ha nincs jobban, akkor el kellene halasztania. A hosszú távú gyógyulás érdekében.
1 felhasználónak tetszik:
AvrilFanxxx
2014. június 08. 23:11
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (AvrilFanxxx @ 2014.06.08. 23:05)
DERYCK ESETE HATÁST GYAKOROLHAT-E AVRILRE?
Mondjuk szerintem is egy dalba attól még ugyanúgy beleszőheti, más kérdés, hogy legfeljebb kevesebbet iszik. Viszont örülnék, ha tényleg kevesebb figyelmet fordítana a dalaiban is az alkoholra.
AvrilFanxxx
2014. június 09. 07:56
Az egy dolog, hogy Avril parszor enekel a piarol/pialasrol, de az vesse ra az elso kovet, aki meg sose akart/akar inni. nem azt mondom, hogy helyes, ami Deryckkel tortent, de Avrilrol a utolso reszeges videok es kepek, akarhogy is szamolom, 2006-ban voltak. szoval szerintem nem kell felteni.
AvrilFanxxx
2014. június 09. 11:56
|
|
|
Idézet (Avie @ 2014.06.09. 07:56)
Az egy dolog, hogy Avril parszor enekel a piarol/pialasrol, de az vesse ra az elso kovet, aki meg sose akart/akar inni. nem azt mondom, hogy helyes, ami Deryckkel tortent, de Avrilrol a utolso reszeges videok es kepek, akarhogy is szamolom, 2006-ban voltak. szoval szerintem nem kell felteni. 
Akkor ez azt jelenti, hogy dobhatom a követ? Tökéletesen megvagyok pia nélkül is.
AvrilFanxxx
2014. június 09. 13:43
|
|
Reni005❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 3034 Csatolások: 62 Azonosító: 204641 offline
|
Mi a franciska az a Hayley-s kép?
AvrilFanxxx
2014. június 09. 14:57
Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.09. 11:56)
Akkor ez azt jelenti, hogy dobhatom a követ? Tökéletesen megvagyok pia nélkül is. 
ajjmár, ha megdobod, akkor én is téged
2014. június 09. 15:59
|
|
|
Idézet (Avie @ 2014.06.09. 14:57)
ajjmár, ha megdobod, akkor én is téged
kivétel erősíti a szabályt 
Elég vastag a bõröm, kibírja.
AvrilFanxxx
2014. június 09. 17:23
Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.09. 15:59)
Elég vastag a bõröm, kibírja.
no jó, csak vicceltem. 
xddd
felolem irjon a pialasrol, amig nincs gyereke. de ha lesz, akkor szerintem magatol rajon, hogy mit es mit ne irjon bele a dalokba
2014. június 09. 18:26
|
|
|
Idézet (Avie @ 2014.06.09. 17:23)
xddd
felolem irjon a pialasrol, amig nincs gyereke. de ha lesz, akkor szerintem magatol rajon, hogy mit es mit ne irjon bele a dalokba
van annyi esze. 
Nem tudtad, hogy már van gyereke? Ejj, hát milyen rajongó vagy te?
Idézet (Avie @ 2014.06.09. 18:23)
Mon Dieu.
2014. június 09. 18:33
Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.09. 18:26)
Nem tudtad, hogy már van gyereke? Ejj, hát milyen rajongó vagy te?
Mon Dieu.

Mon Dieu.
úr isten. tényleg van. jane kristin
2014. június 09. 18:37
|
|
|
Idézet (Avie @ 2014.06.09. 18:33)
úr isten. tényleg van. jane kristin
hülyeségünk oposszumavrillal
A nevét nem tudom, nem nevezte meg a HK-s cikk alatti kommentjében a csajszi.
AvrilFanxxx
2014. június 09. 18:40
Idézet (Szandi0820 @ 2014.06.09. 18:37)
A nevét nem tudom, nem nevezte meg a HK-s cikk alatti kommentjében a csajszi. 
okos volt a csaj
2014. június 09. 19:38
amikor még nem divatból deszkáztak...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.