Starity

Avril Lavigne

274 oldal 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 07. 20:06 #1521
- törölt felhasználó -    
Idézet (Avie @ 2014.06.07. 19:59)
mintha magamat látnám. blush.gif elvileg én vagyok Avie (Lavigne), miért is ne? biggrin.gif xddd
izé, iccbubli visszatért! thumbsup.gif essen arra a plafon aki nem lájkolja. sleep.gif

jééé, Avie itt van rohog.gif
nézzed csak, milyen slag-jólón dobol: http://instagram.com/p/o4Kzk1I4Cq/
77.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, AvrilFanxxx
2014. június 07. 20:09 #1522
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsbubble @ 2014.06.07. 20:06)
jééé, Avie itt van rohog.gif 
nézzed csak, milyen slag-jólón dobol: http://instagram.com/p/o4Kzk1I4Cq/
77.

micsoda fuckság, én akartam. mad.gif rohog.gif "fuck-ság"
2014. június 07. 20:12 #1523
- törölt felhasználó -    
Idézet (Avie @ 2014.06.07. 20:09)
micsoda fuckság, én akartam.  mad.gif  rohog.gif "fuck-ság"

te is voltál biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: AvrilFanxxx
2014. június 07. 20:47 #1524
- törölt felhasználó -    
AVRIL ÚJRA BETEG!

Néhány héttel ezelőtt Avril betegen adott koncerteket Dél-Amerikában. Kedvenc énekesnőnknek megint egészségügyi problémái vannak – mint ahogy sminkese és egyben legjobb barátja, Gabriel Panduro közzétette azt Twitterén.

” Éppen @AvrilLavigne mellett vagyok, nem fog tudni játszani ma éjszaka. Jelenleg infúziót kap. Posztolok még.”

Lehet, hogy az alacsony aktivitás, amit mutatott mostanság a fellépéseken, valami komoly dolog szövődménye? Azért nem ugrál és futkározik annyit, mert valami egészségügyi probléma van a háttérben?

A rajongók máris vadabbnál vadabb feltevésekkel árasztják el a portálokat, legtöbbjük szerint azonban pszichológiai betegség állhat a háttérben, amelyet meg is okoltak. Mindannyian tudjuk ugyanis, hogy Avril miken ment keresztül kiadója, az Epic Records miatt a múlt évben. A rajongók sokkal negatívabbak voltak vele, mint általában. A média kritizálta a Hello Kitty videoklipjét, a világ pedig a rosszul sikerült Meet&Greet fotóin csámcsogott. De lehet egyszerű kimerültség is, ugyanis az énekesnő szinte megállás nélkül turnézik már két hónapja.

Pontosabb információkkal egyelőre nem szolgálhatunk. Mindössze annyit tehetünk, hogy reménykedünk és sokat gondolunk kedvenc énekesnőnkre!

Husii cray.gif
2014. június 07. 20:54 #1525
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsbubble @ 2014.06.07. 20:47)
AVRIL ÚJRA BETEG!
Néhány héttel ezelőtt Avril betegen adott koncerteket Dél-Amerikában. Kedvenc énekesnőnknek megint egészségügyi problémái vannak – mint ahogy sminkese és egyben legjobb barátja, Gabriel Panduro közzétette azt Twitterén.
” Éppen @AvrilLavigne mellett vagyok, nem fog tudni játszani ma éjszaka. Jelenleg infúziót kap. Posztolok még.”
Lehet, hogy az alacsony aktivitás, amit mutatott mostanság a fellépéseken, valami komoly dolog szövődménye? Azért nem ugrál és futkározik annyit, mert valami egészségügyi probléma van a háttérben?
A rajongók máris vadabbnál vadabb feltevésekkel árasztják el a portálokat, legtöbbjük szerint azonban pszichológiai betegség állhat a háttérben, amelyet meg is okoltak. Mindannyian tudjuk ugyanis, hogy Avril miken ment keresztül kiadója, az Epic Records miatt a múlt évben. A rajongók sokkal negatívabbak voltak vele, mint általában. A média kritizálta a Hello Kitty videoklipjét, a világ pedig a rosszul sikerült Meet&Greet fotóin csámcsogott. De lehet egyszerű kimerültség is, ugyanis az énekesnő szinte megállás nélkül turnézik már két hónapja.
Pontosabb információkkal egyelőre nem szolgálhatunk. Mindössze annyit tehetünk, hogy reménykedünk és sokat gondolunk kedvenc énekesnőnkre!
Husii cray.gif

nee!! cry.gif oh shit, remélem minél hamarabb felépül. sad.gif husiih'
2014. június 07. 21:15 #1526
- törölt felhasználó -    
hatalmas tisztelet és köszönet Gabe-nek, amiért szállítja az infót róla. így már érthetőbb, hogy miért lesz ilyen hamar vége a turnénak sad.gif
2014. június 07. 21:20 #1527
- törölt felhasználó -    
a Starlight Theatre kiírta, hogy Avril ma este fellép náluk, (a BSB-vel) ergo jobban van. vagy túlságosan szeret minket, és nem akarja elhalasztani a showt.
2014. június 07. 22:58 #1528
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2659
Csatolások: 136
Azonosító: 212105
AVRIL ÚJRA BETEG!
Husii cray.gif

Szegény kincsem sad.gif mintha általában nem gondolnánk rá sokat! heart.gif
2014. június 07. 23:02 #1529
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
Idézet (Avie @ 2014.06.07. 19:11)
Köszönöm a köszöntést mindenkinek! imádom ezt a napot laugh.gif

Kaptál valami Avriles dolgot?? smileeee.gif
2014. június 07. 23:11 #1530
- törölt felhasználó -    
Idézet (Avie @ 2014.06.04. 19:06)
pillanat smileeee.gif
http://eu-photo0.ask.fm/316/972/035/910003013-1rkm8fs-6go4fgn4e5743ia/original/20140604163345.jpg
itt van *-*

ez nem egy 9.es angol könyv?smileeee.gif
2014. június 07. 23:13 #1531
- törölt felhasználó -    
AVRIL ÚJRA BETEG!
Husii cray.gif

jézusom:oo remélem minél előbb felépül:(
2014. június 08. 01:44 #1532
- törölt felhasználó -    
Idézet (AvrilFanxxx @ 2014.06.07. 23:02)
Kaptál valami Avriles dolgot?? smileeee.gif

mult heten unnepeltuk, a konfirmaciommal egyutt, akkor kaptam az UMS-t, most meg egy kis magnot, amibe le is tudom jatszani biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Reni005, AvrilFanxxx
2014. június 08. 01:46 #1533
- törölt felhasználó -    
Idézet (N_Anna @ 2014.06.07. 23:11)
ez nem egy 9.es angol könyv?smileeee.gif

7.-es smileeee.gif
2014. június 08. 07:06 #1534
- törölt felhasználó -    
https://pbs.twimg.com/media/BpkjtWpCIAAKptY.jpg
jobban van smileeee.gif halistennek
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Reni005, AvrilFanxxx
2014. június 08. 07:10 #1535
- törölt felhasználó -    
Nem leszek népszerű a hozzászólásommal, de én ki nem állhatom ezt a csajt >.< Szépnek tartom, meg jó a stílusa, de ahogy énekel... Nekem túl ripacskodónak tűnik minden számában, és olyan, mintha rikácsolna XD mellow.gif
2014. június 08. 07:19 #1536
- törölt felhasználó -    
Idézet (SmNori @ 2014.06.08. 07:10)
Nem leszek népszerű a hozzászólásommal, de én ki nem állhatom ezt a csajt >.< Szépnek tartom, meg jó a stílusa, de ahogy énekel... Nekem túl ripacskodónak tűnik minden számában, és olyan, mintha rikácsolna XD  mellow.gif

nem akarok szemetkedni, de leccives, ha negativ rola a velmenyed, keruld el ezt a topicot, mert ide csak azok jarnak, akik szeretik. es egy ilyesfajta hsz. nagyon zavaro tud lenni. mi sem irunk negativumokat a mitudjamenmilyen kedvenceid topicjaiba. az egesz topic neveben koszontem: Avie.
es akkor is kibszott jo hangja van. vita nincs.
2014. június 08. 07:29 #1537
- törölt felhasználó -    
Idézet (Avie @ 2014.06.08. 07:19)
nem akarok szemetkedni, de leccives, ha negativ rola a velmenyed, keruld el ezt a topicot, mert ide csak azok jarnak, akik szeretik. es egy ilyesfajta hsz. nagyon zavaro tud lenni. mi sem irunk negativumokat a mitudjamenmilyen kedvenceid topicjaiba. az egesz topic neveben koszontem: Avie.
es akkor is kibszott jo hangja van. vita nincs.

Én azt hittem, ez az oldal azért van, hogy véleményt lehessenírni. És ez akár lehet negatív, pozitív... Az egy másik dolog, hogy te nem írsz negatív véleményt *köszönöm*, deén attól még írhatok. blink.gif Na jó, nincs vita, megyek erről a topicról ^^
2014. június 08. 07:33 #1538
- törölt felhasználó -    
Idézet (SmNori @ 2014.06.08. 07:29)
Én azt hittem, ez az oldal azért van, hogy véleményt lehessenírni. És ez akár lehet negatív, pozitív... Az egy másik dolog, hogy te nem írsz negatív véleményt *köszönöm*, deén attól még írhatok.  blink.gif Na jó, nincs vita, megyek erről a topicról ^^

de vicces vagy. janem. a velemenyt irok rola fulecske a sztaroknal mire valo? biggrin.gif
viszont(sohanem)latasra.
2014. június 08. 10:30 #1539
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
Idézet (Avie @ 2014.06.08. 01:44)
mult heten unnepeltuk, a konfirmaciommal egyutt, akkor kaptam az UMS-t, most meg egy kis magnot, amibe le is tudom jatszani biggrin.gif

Ja tényleg,az UMS heart.gif a magnó meg jól jön smileeee.gif biggrin.gif
2014. június 08. 10:33 #1540
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
ahhhww wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Reni005
274 oldal 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82