hat csajok, en most annyira boldog vagyok! A GIRFRIENDRE TANCOLUNK!!! es, bar eddig nem sokat tanultunk (az i know that you like me resznel tartunk csak, mert ma kezdtuk) en attol meg meg vagyok orulve, ugy ugralok mint
valami...nemtom mi, rugo xdd szoval, ha kesz leszunk a tanccal, hozok videot meg annyit, h a tanc cime "Kamaszok" es a dalokat osszevagtak. sorrendben: Alicia Keys - No one, Avrril Lavigne - Girlfriend, es meg valami rockos szam. esetleg ha valaki debreceni, vagy a kozelben lakik, tudok jegyet biztositani a galara, ahol bemutatjuk bocsi a hosszu es ekezetek nelkuli kommentert, lusta vagyok
Ne már, milyen jó nektek. Videót természetesen majd kérünk... mit kérünk, követelünk.
tudoom egesz tancon enekeletem meg ugraltam xdd amugy tenyleg, ha valakit erdekelne innen a gala, en jegyet biztositok, es egyenlore csak az idopont van meg (jun.22.) bocsi promozasert na, amellett, hogy LBS vagyok,meg tancos is es ki lett adva feladatnak, hogy hirdessuk a galat. jo befejeztem Avril reagalt twitteren arra hog rasszista lenne + kirakta a hello kitty bts videojat
hát sajna én az ország másik felén lakok de majd hozz hamar vidiiit!!
miért kéne? há nekem no. ON:
"Canadian pop princess"
Na jó itt főleg kiakadtam..bár nem mintha a többin nem ( ) de ezen főleg..Fuck it. Valaki mondja már meg nekem hogy mióta pop hercegnő?!?! Először is. A JB, az 1D, a Selena, a Miley, a Kesha és a Lovato..stb. a pop énekes!! Nos. A Let Go-ban 13 számból 13 számban hallgató a basszgitár szóval nevezhető rock-nak. Legalábbis szerintem. Jöjjön az Under My Skin. Itt 12 szám van. Abból 12 rock-os. Szóval a kettőt összesítve 25 szám rock-os. Eddig. Jöjjön a The Best Damn Thing. Itt 14 szám (+bónusz de azt nem számoltam bele). Ebből szerintem csak 12 rock-os, az Innonence és a When You're Gone nem lettek annyira, de ez az én véleményem. Szóval 37 szám. Még mindig eddig. Most jön a Goodbye Lullabby: Itt 14 szám van (a Black Star-t is beletettem ha nem gond ). Szóval ebből (14 van) szerintem csak a Smile és szerintem a What The Hell rock-os lett..Hát nem is tudom. Szóval +2 az 41. Oké. Akkor jöjjön a (jelenleg) új albuma, ami az AVRIL LAVIGNE. Itt 13 szám van. Ebből 2 lett rock-os: Rock N Roll és persze a Bad Girl. Jó szóval összesítsük: 67 számból 41 rock. Na és akkor mi van? Több mint a fele rockos szóval nem tom mióta pop. A jb pop mert neki egyetlenegy száma sem rockos. Szóval az a pop! Nem ő akinek az első három albuma az ötből rock! Oké a 67 számból EGYETLENEGY lett ilyen elektro stílusú. Ki a f***t érdekel? Egy csomóan azt írják h már nem rock meg ez meg az..EGYETLENEGY SZÁM 67-ből MIÉRT NE LENNE ROCK?? bammeg. És? Vannak még sokkal nagyobb rocker-ek (és ezzel nem Avrilt fikázom). Vegyük pl. a Nirvanát vagy a Linkin Parkot nekik is van NEM rock-os számuk..és akkor mi van? AKKOR IS ROCKEREK VOLTAK/MARADNAK!!! bammeg. És? Vannak még sokkal nagyobb rocker-ek (és ezzel nem Avrilt fikázom). Vegyük pl. a Nirvanát vagy a Linkin Parkot vagy a Green Day-t nekik is van NEM rock-os számuk..és akkor mi van? AKKOR IS ROCKEREK VOLTAK/MARADNAK!!! (hmm jó kis fogalmazás csillagos ötös!! )
egyébként ez b*szott jó lett:
Bocs h rondán dumáltam de nagyon felidegesített...
Ohgád.. Ez most komoly? Ez miféle statisztika? Látszik, hogy még nagyon gyerek vagy. Avril lényegében pop-rock énekesnő, aki belekóstolt a pop-punk stílusba is, de attól, mert 1 dalban elhangzik egy gitárszóló még nem jelenti, hogy a dal már a rockot képviseli. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
Ohgád.. Ez most komoly? Ez miféle statisztika? Látszik, hogy még nagyon gyerek vagy. Avril lényegében pop-rock énekesnő, aki belekóstolt a pop-punk stílusba is, de attól, mert 1 dalban elhangzik egy gitárszóló még nem jelenti, hogy a dal már a rockot képviseli. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
akkor se mondják rá h pop princess!! mert nem az!!
Régebben Avril nagy kedvencem volt. Most is szeretem a számait, meg őt magát is, de ez a Hello Kitty...
B*ZDMEG,ABBA LEHET HAGYNI A HELLO KITY CKIZÉSÉT!! HA NEM TETSZIK,TARTSD MEG A VÉLEMÉNYED MAGADNAK!!! amugy ide azok írnak,akik szeretik/imádják Avrilt!!
komolyan,az egy dolog,h a cikk alatt van ,néhány' utálatos ember,na de a topikba??
B*ZDMEG,ABBA LEHET HAGYNI A HELLO KITY CKIZÉSÉT!! HA NEM TETSZIK,TARTSD MEG A VÉLEMÉNYED MAGADNAK!!! amugy ide azok írnak,akik szeretik/imádják Avrilt!!
komolyan,az egy dolog,h a cikk alatt van ,néhány' utálatos ember,na de a topikba??
Szeretem Avrilt - mindössze megjegyeztem, hogy ez a száma nem tetszik. Tudtommal a topik is azért van, hogy elmondjuk a véleményünket...
Mintha te annyira ismernél, attól még hogy ezt írom honnan derül ki, hogy "nagyon gyerek" vagyok?? Mert szerintem elkeveredtél.. és mintha annyira ismernéd a rock-ot, ha a kedvenceid között ott van Britney, Miley...
akkor se mondják rá h pop princess!! mert nem az!!
A pop princess inkább Britneyre jellemző. Avrilre sem mondanám, hogy pop princess. De Av inkább pop-rockot játszik. *saját vélemény* akinek nem tetszik, ő baja.