Vanessa Hudgens – kokain vagy csokoládé?
2011. április 20. 18:13
|
|
Miss.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 148041 offline
|
olvadt fehér csoki? ekkora hülyeséget ki nem találhattak...am meg akik azt mondják hogy "miért kell piszkálni?" azok igazán gondoljanak bele? csokit szoktak zacskóban tartani? miért nem egészben ette? és szerintetek nem azért van felbérelve a sajtós hogy azt mondja amiért pénzt kap tehát azt amivel megvédheti a sztárt.Erre senki nem gondolt? és am is miért ne vehetné elő hiszen a sajtósa kimagyarázta nem? a ugyis kimagyarázzák a dolgot akkor minek ekkora felhajtás simán előveszi aztán ennyi..nem nagy cucc.És végül is kiről beszélünk? Hát nem arról a jókislányról akit a filmjeiben játszott.Kérlek szépen pucér képeket rakott fel magáról!!Nála nem lehet tudni -..-
2011. április 20. 18:45
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Barbi411 @ 2011.04.20. 18:42)
Hát én azt "porszerű izét" jégkrémnek nézem. Bár lehet, hogy rosszul látok majd elmegyek szemészetre. Bár kinézem Vanessából, hogy kokainozik.
Javíts ki ha tévedek, de a jégrémet mióta tartják zacskóban és a pálcika helyett mióta nyalják az újjról?
2011. április 20. 18:47
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Szerintem ez nem kokain volt.
Vannak olyan cukorkák,amik hasonlatosak a pattogós cukorkához,csak éppen por állagú és fehér.Szóval szerintem nem kokó, fehér csokit nyaldos.
Vannak olyan cukorkák,amik hasonlatosak a pattogós cukorkához,csak éppen por állagú és fehér.Szóval szerintem nem kokó, fehér csokit nyaldos.
2011. április 20. 18:49
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
kitudja
2011. április 20. 18:52
|
|
medvesajtosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 147806 offline
|
Bármilyen porba (liszt, porcukor vagy kokain) nyúl az ember, nem marad ilyen nagy mennyiségbe az ujjadon. A nagyobb képeken látszik, hogy krémes anyagról van szó. A másik, a kokaint felszívni szokták, nem enni, bár aki hülye az eszi. Amúgy nem vagyok rajongója és nem is védem a csajt. Ne csak 1 helyről informálódjatok, használjátok a googlet!
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/39/2011/04/baggie53692pcn_vanessa18.jpg
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/39/2011/04/baggie53692pcn_vanessa18.jpg
1 felhasználónak tetszik:
Nashine
2011. április 20. 18:52
Ezen látszik,hogy nem csokoládé!Szerintem pattogós cukorka sem lehet,mert az általába nem átlátszó zacskóban lehet,vagyis ezen a képen valamiért olyan kokainosnak tűnik.De nem is lepődnék meg ha kokainozna Nessa!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.