Vanessa Hudgens – kokain vagy csokoládé?
2011. április 20. 22:41
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Nem tudom miért kell mindig minden hülyeségnek bedőlni, vagy egyáltalán kitalálni ilyesmit. A képeken közelről nézve látszik, hogy az a kokainnak mondott por valójában egy krém. A színe kicsit sárgás, innentől kezdve nyugodtan lehet fehér csoki is. Az meg, hogy zacskóban tartja, hát van ilyen. Mégis mibe tenné az olvasztott csokit? Gondolom kényelmesebb volt, mint hogy egy kis tégelyt cipeljen. Úgyhogy erről ennyit...
+ Csak nem lenne olyan hülye, hogy mindenki előtt nyilvános helyen drogozzon. Ezt a kockázatot még egy "átlag" ember sem vállalná be, nem hogy egy világsztár.
+ Csak nem lenne olyan hülye, hogy mindenki előtt nyilvános helyen drogozzon. Ezt a kockázatot még egy "átlag" ember sem vállalná be, nem hogy egy világsztár.
2011. április 20. 22:43
|
|
disneyfanpagegportalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.19. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 135018 offline
|
Lucy-chan:teljesen igazad van..
Esetleg még az lehet,hogy ilyen "édes-savanyú" cukor féleségű por volt,ami van magyarországon is
Esetleg még az lehet,hogy ilyen "édes-savanyú" cukor féleségű por volt,ami van magyarországon is
2011. április 20. 23:03
am...a mi sulink büféjében lehet kapni ugyan ilyen fehér port,ami savanyú és ugyan így néz ki,nem értem,minek kell mindenből ekkora ügyet csinálni,már arra is figyelni kell h mit egyen az ember mert ha a kaja vagy az üccsi hasonlít valami egészségtelen sz*rra,akkor botrányt is kavarnak belőle
2011. április 20. 23:06
|
|
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline
|
na és mi van ha kokó?
szíve joga
2011. április 21. 10:38
nem hiszem h rászorulna az olvadt fekércsokira zacskóban rohasztva..akk inkább újat venne
2011. április 21. 10:51
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Hogyha porszerű, miért lenne csokoládé?
Amúgy nem tudom, mi, de csak reménykedek, hogy nem kokain, ne csússz ilyen mélyre Nessa!
Amúgy nem tudom, mi, de csak reménykedek, hogy nem kokain, ne csússz ilyen mélyre Nessa!
2011. április 21. 10:57
|
orsolya21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.26. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 64687 offline
|
annyira hülye mindenki aki beveszi már bocs. nézzétek már meg hogy folyik le az úján. ha nem csak ezt a két képet látnátok hanem utánakeresnétek akkor látnátok hogy nem is zacskóból ette és hogy folyik le az úján mivel olvad... idióták .. -.-
2011. április 21. 15:02
ez folyik!! tuti nem kokain, szerintem vagy fagyi vagy valamilyenfajta csokoládé!!
2011. április 21. 16:01
figyeljetek! nálunk a büfében is van ehhez hasonló fehér por! én van hozzá valami kis akármi amivel kiveheted!és mi van ha azt ette!azután mis is mosolygunk mert olyan savanyú hogy csak na!Mondjuk a csoki.. azt ényleg minden boldogságot felűlnyúl!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: