Pécsett rendezték meg a Pillangó álma II. Nemzetközi Gyermekhospice Kongresszust. A rendezvényt jótékonysági bállal zárták, ahol Tabáni István lépett fel. A rendezvényen az énekessel riport is készült
A teljes cikkhez kattints ide!
Tabáni István jótékonysági koncertet adott
2011. április 20. 15:56
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"A saját életére visszatekintve azt tudná üzenni, hogy a reménye fontos, talán a legfontosabb; és persze a szeretet. Hinni kell, hogy a csoda bekövetkezik."
Egyik csoda sem tart örökké, majd ezt is megtapasztalja ...
Egyik csoda sem tart örökké, majd ezt is megtapasztalja ...
2011. április 20. 16:31
_ToTo_ igazad van.
Amúgy rendes tőle,hogy próbál segíteni másokon.
Amúgy rendes tőle,hogy próbál segíteni másokon.
2011. április 20. 17:20
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
rendes tőle
2011. április 20. 18:34
Idézet
István szerint egy előadó másokon azzal tud segíteni, ha a dalaival elfeledteti a problémáit, elvarázsolja a beteget
nem azért de nekem Tabániról pont az ilyen "depis" dalok jutnak az eszembe - nem kötekedés de az a CD-je címe hogy Ments meg! - viszont az szép gesztus volt tőle hogy segített.
2011. április 20. 18:52
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Kedves tőle
2011. április 20. 19:08
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Ha ismernétek Istvánt közelebbről, pl.láttátok volna mostanában tudnátok, hogy kicsit sem depis.. Nagyon jó hangulatú vidám koncertjei vannak. Pl.nézzétek meg azt a szegedi videót, amit legutóbb feltettem..
2011. április 20. 20:26
|
|
Deminekúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 148749 offline
|
Örülök neki, hogy ilyen fellépéseken is részt vesz. Ha jól tudom, a holnapi Zen Aid for Japan, a földrengés károsultak megsegítésére rendezett koncerten is szerepelni fog. Kár, hogy nem tudok elmenni, mert szeretem a hangját, és szükség van ezekre a jótékonysági gálákra.
2011. április 21. 12:45
|
|
borocííííívisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.19. Hozzászólás: 148 Csatolások: 6 Azonosító: 133557 offline
|
csak segíteni szeretne.
kedwes
kedwes
2011. április 21. 17:55
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
Szerintem jó ember és az énekléshez is van tehetsége, bár nem vagyok nagy rajongója. Ha több hozzá hasonló ember lenne a magyar zeneiparban, lehet, hogy többet hallgatnám!
2011. április 22. 15:21
|
talánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.22. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 149793 offline
|
Minden műfajban OK a srác. Van, hogy Rockerként, máskor lírai, szerzeményeivel arat sikert. Fellépéseit,a Minőség,és közvetlenség mellett, a humor, önirónia jellemzi. Bárhol, bármit énekel, az siker. Olcsó vigasz:
http://www.youtube.com/watch?v=narxHXPQLhc
A tegnapi Japán jótékonysági esten is megadta a módját, prózában, dalban, (öltözetben).
Repülj hát (az új Platina felé menő CDjéről)
http://www.youtube.com/watch?v=CDyYItmnT2w&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=narxHXPQLhc
A tegnapi Japán jótékonysági esten is megadta a módját, prózában, dalban, (öltözetben).
Repülj hát (az új Platina felé menő CDjéről)
http://www.youtube.com/watch?v=CDyYItmnT2w&feature=player_embedded
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: