Béci és Gigi semmibe veszik Jerzyt
2011. április 20. 15:41
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
kit nyom?..én si utálom Jerzy-t
2011. április 20. 15:42
Háát sztem Jerzyt se kell annyira félteni, ő is egyszer ezt mondd, máskor azt.
Ráadásul nagyon befolyásolható is.
Pandus! Ott a pont. Éva nem jóérzésből várta vissza Jerzyt, ahogy Alekosz sem. Nyerésre játszanak, ennyi az egész.
Ráadásul nagyon befolyásolható is.
Pandus! Ott a pont. Éva nem jóérzésből várta vissza Jerzyt, ahogy Alekosz sem. Nyerésre játszanak, ennyi az egész.
2011. április 20. 15:49
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Egyetértek Thora_90-nel.. Nyerésre megy a játék. Én Béciékkel vagyok, szerintem igazuk van. Lehet, hogy Jerzynek rosszul esett, de Bécivel igazán nem volt annyira jóban, hogy ne hívhassa ki. Mellesleg pedig Jerzy szakított(vagy nemtom mit csinált) Gigivel, mert "átalakultak az érzései", szal erről ennyit.
2011. április 20. 15:50
Pfff... mit vártatok ezektől a büdös.. nem is sorolnám tovább mert még valaki megszólna hogy mér bátod az én kis drága ráczaimat!mondjuk én vissza írnék na mind1!!
2011. április 20. 15:51
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
Ez várható volt a rácoktóóóóóóóól! Alekosz cirka pár hónappal ezelőtt a villa színésznőjének nevezte Gigikét, amin a "valamire való testvér" gyorsan be is sértődött. Hát, nem semmi alakítás volt Gigitől, amit Jerzy eleinte be is kajált az utolsó morzsáig!
2011. április 20. 15:52
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Ez egy játék ,taktikáztak , bevetették a "szerelem" és szex kártyát.Bejött ,mert eddig bent maradtak,beszélnek róluk.Ezek a show-k sosem a valódi érzelmekről szólnak!
2011. április 20. 16:09
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
ráczok r**adékok.. mit várhattunk tőlük? pfff -.-
2011. április 20. 16:38
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2011.04.20. 13:18)
Tudod remek hogy így véded de Béci sem szent mégcsak kicsit sem...
Ki mondta, hogy szent?
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. április 20. 16:46
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Naná hogy semmibe veszik, csak az a baj Jerzy most jött rá
De ha Gigike annyira nem akart visszamenni, miért nem maradt a kis popján otthon a kis tesokájával
Várj tudom, neki a pénz mindennél fontosabb
De ha Gigike annyira nem akart visszamenni, miért nem maradt a kis popján otthon a kis tesokájával
2011. április 20. 16:57
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.20. 15:42)
mivel ez a lényege az egész valóvilágnak...
2011. április 20. 17:02
LULUPeas! Az, h Éva meg Alek nyerésre játszik, azoknak szólt, akik elhiszik, h megkedvelték, és azért várták vissza.
Pandus! Azért nem imádja mindenki - szerencsére.
Pandus! Azért nem imádja mindenki - szerencsére.
2011. április 20. 17:24
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
mind a 3 szánalmas
xD
2011. április 20. 17:33
|
ditke26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.20. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 149646 offline
|
A Két legnagyobb szarkeverő az Éva és a pincsikutyája Alekosz!A Jerzy fejét most telebeszélte ez a hisztérika!Ez a Jerzy is egy balek!Mit gondolt hogy a Gigi kinnek fog majd drukkolni ha kijön!Szerintem egyértelmű hogy a saját testvérének és nem annak akit csak 4 hónapja ismer!Ezen csak az a hülye Alekosz csodálkozik,de ő olyan sötét mint az éjszaka!A Ráczozás meg már nagyon unalmas!Ezt is az a 8 általánost végzet 30 évesen is anyuka szoknyájába csimpaszkodó senkiházi kezdte!A sok balga meg követte de elég sötét mindenki aki beveszi ezt a maszlagot!A Béci nagyképű!Miért mert talpraesett és céltudatos fiatal aki nyerni akart és nyert is volna ha nem takarítják el a kedves rtl szerkesztő urak!Amikor kiverte az Olivért és visszament akkor sem volt nagyképű!Ki látta annak és miben nyilvánult meg?Visszagondolva senki sem tud mondani semmit csak az a 8 általános akarta így beállítani!A sok gyökér meg bevette!Nem tünt még fel senkinek mekkora egy szinész?Mindenkit az elejétő probál lejáratni!A nagyon nagy barátját Olivért is ő küldte párbajra!Szerintem ezt az Olivér is tudja de most kint jól megkeresi magát Alekoszból!Szerintem a végén Anikó nyer mert nagyon feltünően futassa valaki!A fotosabb játékokat mind megnyeri még akkor is ha nem ő volt a legjobb!A vacsoracsatát is ő nyerte pedig mindent a Béci csinált meg neki nem beszélve a katonahétről akkor is Béci volt toronymagassan a legjobb!Béci kiesése óta nézheztelenül unalmas a villa ezt a nézzetségi adatok is alátámasztják!Most már Anikónak is kell vinni mindent,hajrá Anikó!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.