Demi Lovato kilép a Disney világából?
2011. április 21. 20:12
Végre egy értelmes ember. Egyrészt nem a pénz érdekli, hanem az egészsége. Talán visszatér az iskolapadba. Minden hozzá hasonló korú "szztárnak" ezt kéne tennie. Emiatt még becsülöm is. Pedig Demi Lovato sosem volt nagy kedvencem.
2011. április 21. 21:40
|
|
Bella98wvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 81 Azonosító: 149555 offline
|
En nagyon birom Demit, de tudja mit csinal..Szoval ha jobb neki igy en tiszteletben tartom a donteset.Mondjuk ha kilep a disneybol azt jelenti, hogy mas filmjei lesznek akkor annak naon orulok, mert oszinten a disney mar egy kicsit gagyi.Demi jobb ennel.
Team Demi
Team Demi
2011. április 21. 22:55
|
|
beautiful butterflyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 102 Csatolások: 5 Azonosító: 149760 offline
|
Én szeretem Demit, szerintem elég kár , hogy kilép , és szerintem többen egyettértenek velem.
2011. április 22. 10:01
Ügyesen csinálta tényleg de még mindig nem kedvelem!
2011. április 22. 13:38
:|....Nembaj az a lényeg hogy Demi boldog legyen.Azokat az emlékeket amiket a srácokkal csinált,azt mind megjegyezte♥
2011. április 23. 11:23
|
|
Katika pontúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 148579 offline
|
Hát ez az o dontése:)ebbe mi nem tuduk bele szolni..én egyrészbol orulok,mert meg mutasa,hogy meg áll a lábán:)..ha vissza jonn..annak is nagyon fogok orulni^^.de én ugyérzem,hogy nem fog.:)meg mutasa mindenkinek.hogy ki is valojába..
.Bármit is csinál és dont mi rajongoid melleted leszuk:X:X
2011. április 25. 11:24
|
|
vagi.szandraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 137295 offline
|
Hát ő tudja hogy mit csinál,az ő élete és nem a miénk!Aki azt akarja hogy visszamenjen a sonny a sztárjelöltbe az mind önző!
2011. április 26. 17:29
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Az ő döntése de én azért szerettem a sonny a sztárjelöltben. De úgyis sikere lesz ha elmegy a Disney csatornátol.
2011. április 26. 17:34
|
|
moncsi9619új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 89 Csatolások: 7 Azonosító: 143290 offline
|
én is hallottam már sajnálom mert már vártam a következő évadot nélküle a sorozat se lesz olyan jó
2011. április 27. 14:45
szerintem a sorozatot magát be kellett volna fejezni, hisz Demi nélkül nem lesz annyira jó, mint amúgy.
Ráadásul tök hülyeség, hogy folytatják. Sztem úgy kellett volna, hogy csinálnak egy befejező részt, és kész
Ráadásul tök hülyeség, hogy folytatják. Sztem úgy kellett volna, hogy csinálnak egy befejező részt, és kész
2011. április 27. 14:51
Én bírom Demi-t, de színésznek kicsit mű, tehát nem egy jó színésznő szerintem, viszont nagyon tehetséges lány. Sőt a sWaC-t is szerettem, de nem bánom, hogy nem játsza tovább, hozzá kicsit komolyabb szerepek illenek. Megnézném olyan filmekben/sorozatokban amiben nem ennyire "mű" a karaktere, mert lehet, hogy jól is tud játszani, pl: Camp Rock, de itt nem mondhatom jónak.
Amúgy meg tényleg ideje elfogadni, hogy ő sem kislány már és én örülök ennek,főleg ha az éneklést folytatja, mert a hangját viszont szeretem.
Amúgy meg tényleg ideje elfogadni, hogy ő sem kislány már és én örülök ennek,főleg ha az éneklést folytatja, mert a hangját viszont szeretem.
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.