Demi Lovato kilép a Disney világából?
2011. április 20. 21:21
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
a lényeg hogy jobban legyen.
2011. április 20. 21:23
Idézet (xdkacsaa. @ 2011.04.20. 20:52)
ha többet pihen lassan nem lesznek rajongói..-.-
Dehogynem! Így is azt tervezi, hogy a zeneiparban alkot nagyot. Szóval hajrá
2011. április 20. 21:57
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Hihetetlen, hogy egyesek képesek azon problémázni, hogy néz ki Demi a fenti képen.
Komolyan mondom... ez a kép akkor készült, mikor végre kijött a szanatóriumból, de nem, ennek sem lehet örülni, bíráljuk inkább a kinézetét.
Egyébként nagyon sajnálom, de megértem, és persze elfogadom Demi döntését, a legfontosabb az egészsége, az, hogy teljesen meggyógyuljon. Örülök, hogy ő is úgy gondolja: nem szabad újra túlhajszolnia magát. Természetesen az sem rossz dolog, ha most a zenei pályájára koncentrál, ránk fér már az az új lemez.
Ettől függetlenül színésznőként is szerettem, Demi nagyon tehetséges lány.
Egyébként nagyon sajnálom, de megértem, és persze elfogadom Demi döntését, a legfontosabb az egészsége, az, hogy teljesen meggyógyuljon. Örülök, hogy ő is úgy gondolja: nem szabad újra túlhajszolnia magát. Természetesen az sem rossz dolog, ha most a zenei pályájára koncentrál, ránk fér már az az új lemez.
2011. április 20. 22:10
Idézet (bellsiam @ 2011.04.20. 21:57)
Hihetetlen, hogy egyesek képesek azon problémázni, hogy néz ki Demi a fenti képen.
Komolyan mondom... ez a kép akkor készült, mikor végre kijött a szanatóriumból, de nem, ennek sem lehet örülni, bíráljuk inkább a kinézetét.
Ettől függetlenül színésznőként is szerettem, Demi nagyon tehetséges lány. 
Érdekes, hogy amikor kijött a rehabról, mindenki áhítozott, hogy úú de jól néz ki, meg láthatóan boldog, blabla, most meg bajuk van vele?
Egyébként tartom a véleményed.
1 felhasználónak tetszik:
bellsiam
2011. április 20. 22:32
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
1. az hogy elveszíti a rajongóit. 2. meg az, hogyha most pihen jól van pihenjen nekem 8 én nem arra mondom de, hogyha visszatér lehet, hogy ugyan ez lesz egyik filmforgatás se különb a másiktól vagy sorozat mindenhol ugyanugy meg kell dolgozni aztán majd megint megy a szanatóriumba avgy mi? Már nem nagyon szeretem őt fél éve, de nem kívánnám neki, hogy visszamenjen
2011. április 20. 23:04
|
|
Selena Lovesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 146721 offline
|
káár h kilép belőle 
2011. április 20. 23:05
|
|
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline
|
szerintem jó ez a kép róla:)
és sajnálom,hogy vége lesz a sorozatnak.nagyokat vidultam rajta,hogy milyen kaksi:D
és sajnálom,hogy vége lesz a sorozatnak.nagyokat vidultam rajta,hogy milyen kaksi:D
2011. április 20. 23:28
a swac nélküle nem ugyanaz. viszont az a legfontosabb hogy ő jól érezze magát ^^
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.