Demi Lovato kilép a Disney világából?
2011. április 20. 16:25
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Ezt nem hiszem el.
Hogy teheti ezt?
( Sonny a sztárjelölt Demi Lovato nélkül? Dögunalom!Senki sem fogja nézni szerintem..Persze nem erőltetem rá ..de hiányzoni fog onnan..
2011. április 20. 16:32
SWAC sonnyról szól.. szerintem kár érte.
Remélem meg gondolja magát!
Remélem meg gondolja magát!
2011. április 20. 16:33
Nem néztem a sorozatot, sőt, Demit sem szeretem, de a legjobbakat kívánom neki. Első az egészség és az élete. Ha az rendben van, majd jöhet a további karrier.
2011. április 20. 16:37
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
ááááááááááááááááááááá
bár részemről nem óriási tragédia,én nem a sonny miatt imádom demit,szóval sonny ide, vagy oda,attól még én imádom.
bár részemről nem óriási tragédia,én nem a sonny miatt imádom demit,szóval sonny ide, vagy oda,attól még én imádom.
2011. április 20. 16:43
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
nah,örülök neki hogy jobban van!
háát,egy kicsit sajnálom a sonnyt,de szerintem is jobb neki így! thetséges,sokra viheti még az életbe,és nincs mitől félnie,hiszen attól,hogy pár évre hanyagolja a sztárságot,azután is visszatérhet,és építheti majd karrierjét!
2011. április 20. 16:54
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. április 20. 17:24
|
|
Vampenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 185 Csatolások: 44 Azonosító: 123844 offline
|
Örülök hogy kezdenek helyrerázódni a dolgai, és tudja, mi a jó neki. Kicsit sajnálom a sorozatot, hiszen nagyon jól alakított benne, de biztos vagyok abban, hogy még sokat hallunk felőle, hiszen tehetséges. : )
2011. április 20. 17:53
Remélem jól lesz, és még sok filmben láthatjuk majd!
2011. április 20. 18:07
|
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline
|
végre(L)(L) hajrá demdem!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: