Lady Gaga ismét erotikus ruhában pózol
2011. április 19. 20:50
Én eddig sem voltam igazán Gaga fanja,és most sem leszek az...sajnálom,de szerintem ebben a ruhában nincs semmi erotikus...inkább nevetségesnek vagy inkább borzalmasnak titulálnám. Én nem is értem mire jó ez...szerintem nem a külsejével kéne kitűnnie,hanem inkább a tehetségével.Nincs rossz hangja,inkább azt mutassa meg ehelyett.Most biztosan támadni fognak,de ezzel nem éri el senki hogy változtassak a véleményemen. Én így gondolom és kész.
2011. április 19. 20:52
Nem tetszik a ruha, mert mindene látszik benne, ha ez neki jó akkor hordja. De én fel se venném sehova, még fotózásra se. Ebből látszik Gagának ilyen stílusa van. :S
2011. április 19. 20:52
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Ez a vacak volt rajta a BTW klipjében is. Amúgy szerintem a húsruha ennél sokkal undorítóbb volt, bár rajta mindenhogy áll, csak sexysen nem. Azon pedig, hogy nem kell neki ruha és smink a sikerhez, jót röhögtem. Ha nem keltené fel mindig a figyelmet egyikkel-másikkal a kutya sem lenne rá kíváncsi.
1 felhasználónak tetszik:
Boroo
2011. április 19. 20:58
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
ez nekem már nagyon sok.
2011. április 19. 21:02
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Ez a ruha tök gáz!Nem értem hogy minek veszi fel ennyi erővel lehetne meztelen is,hiszen mindene ki van.Nem lenne ő csúnya de ezekkel a ruhákkal saját magát csúnyítja el.Csinos nő de olyan maskarákat felvesz hogy megáll az embernek az esze ha meglátja.A zenéjével nincsen bajom az nagyon jó.De Gaga öltöz már fel.
2011. április 19. 21:06
Idézet
Lady Gaga szerint ugyanis, aki nagy művész, annak nem kell ruha, sem smink
Ahhoz képest milyen sok sminket visel... Kicsit ellentmondásos, de mind1. A képekről: hát nem ájultam el tőle, voltak neki ennél sokkal jobbak is.
2011. április 19. 21:11
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
divaft szívemből szóltál! 
Empress,igen,magyarázzák el,hogy miért szar,rossz stb... Megint csak a szavak mögé kéne nézni egy kicsit...-.-
Empress,igen,magyarázzák el,hogy miért szar,rossz stb... Megint csak a szavak mögé kéne nézni egy kicsit...-.-
2011. április 19. 21:11
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
hurrá -.-' de azért az a haj se semmi
2011. április 19. 21:13
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
ulalalallala!!!
2011. április 19. 21:16
Én ezen nem csodálkozom, nekem tetszik XD Persze fel nem venném de Gagán ehHez már hozzászokhattunk, nem?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.