Újabb aktsorozatot vállalt Mariah Carey
2011. április 20. 10:13
|
|
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline
|
Hát erre nem vagyok képes racionális kommentet írni!Egyszerűen CIKI!Nő millió sztárok és normál emberek is lesznek terhesek és sokan nem 20-30 évesen,hanem olyan korban mint ő.De azok nem csinálnak ilyen felhajtást.Erre is csak Mariah képes.J.Lo-t miért nem fotózták le minden újságban meztelenül?Ő se volt éppen fiatal amikor(de nem volt öreg se,ne értsétek félre)IKREKKEL(!!!) lett terhes.
Amit Mariah művel az GÁZ!
Amit Mariah művel az GÁZ!
2011. április 20. 10:48
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Emcsike: teljesmértékbe egyetértek..igazadvan, dettó ez a véleményem..
2011. április 20. 11:00
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Azzal nem volt semmi bajom, hogy egyszer hagyta magát így lefotózni. Egy terhes nő gyönyörű és ha neki jól esik, hát mutassa meg a testét ebben az áldott állapotban. Na de ne háromszor!!! Ez már bőven túllépte a jó ízlés határait. Ez a nő vagy bekattant egy kicsit, vagy nagyon kell neki a pénz.
2011. április 20. 18:48
csak a gyereket sajnálom, h így leégeti az anyja...
2011. május 01. 09:47
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Nickecske kifakadása érdekes.... Ha azt gondolja, a gyerekeit a csupasz segge fogja érdekelni, akkor miért nem a fotózás ELŐTT jutott ez eszébe? Szerintem ez szánalmas. Amúgy meg semmi baj nincs a terhes fotózással, szerintem ízlésesek a képek, inkább a család egységét és a szeretetet látom rajtuk, mint Nick "csupasz seggét". Van, aki nem azt nézi...
2011. május 01. 13:02
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
tudom hogy nem ő az első híresség aki terhesen levetkőzik,de én ezt akkor is furcsának találom...
2011. május 10. 03:05
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Így járt... XD gondolkodott volna előbb XD. Szerintem is szép képek ezek, de inkább egy stílusosabb, helyénvaló magazinban kéne közölni őket, nem mindenféle újságokban :/
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: